- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Günaydınlar nevoşcumGünaydın
Rica ederim takdir ettim seni,hayırlısı olsun şimdiden üretmek katkı sağlamak bile çok güzel.Çok teşekkür ediyorum kızım küçük şimdi.ileride
Burada gerekli popülasyon oluşunca gerçekten ihtiyacı olan bayanların çalışıp üretebileceği ev yapımı katkısız bir yer hayal ediyorum..şimdi çok zor oluyor yoruluyorum ama değecek diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum..Günaydınlar nevoşcum
Rica ederim takdir ettim seni,hayırlısı olsun şimdiden üretmek katkı sağlamak bile çok güzel.
Umarım hayallerin gerçek olur en yakın sürede.
Rica ederim ne demek,kadınlarımızın üretmesi takdir edilesi çünkü,bizler en güzelini en iyisini hak ediyoruzÇok teşekkür ederim çok mutlu oldum..
Tabiki çok doğruRica ederim ne demek,kadınlarımızın üretmesi takdir edilesi çünkü,bizler en güzelini en iyisini hak ediyoruz
Kesinlikle bizler güçlü kadınlarız.Tabiki çok doğru
GünaydınlarGunaydinnnn
Kesinlikle bizler güçlü kadınlarız.
GünaydınnnnnGunaydinnnn
Teşekkür ederim kömbe oyun içinHerkesin eline sağlık hepsi çok güzel görünüyor,başarılar.Cacıklı köfte ,kömbe ve kiraz yaprağı sarmasından yana kullandım bu sefer oylarımı
Zaten özellikle sizin için popüler olmayan tarifleri yaptık. Geçen sefer hep aynı tarifler diye kulağımızı çekmiştinizNevreste bilindik tarifleri vermedi, yoksa yine aynı tarifler olurdu daha çok oy alır diyediğer yarışma ve yarışmacılara haksızlık ettiğimi düşünmeyin ama gelmiş geçmiş en çok hoşuma giden yarışma bu oldu. Bu diğer yarışmalardan daha iyi demek istemedim bu diğer yarışmalara göre benim daha çok hoşuma gitti demek istedim. Umarım doğru ifade edebilmişimdir.