- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
keyifler nasillllGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keyifler nasillllGünaydın
İyiyim çok şükür, sen nasılsın?keyifler nasillll
Biraz yorgun dün mantı sarma börek sipariş karışıktı biraz sağlığımız iyi çok şükürİyiyim çok şükür, sen nasılsın?
Oo,Allah bereket versin,ellerine sağlık en sevdiğim üçlüBiraz yorgun dün mantı sarma börek sipariş karışıktı biraz sağlığımız iyi çok şükür
İyiyim teşekkürler,sen nasılsınnasılsınız
En sevdiklerim börek peynirlydi demi,dışarıyamı yapıyorsun sipariş olarak.Biraz yorgun dün mantı sarma börek sipariş karışıktı biraz sağlığımız iyi çok şükür
Bende bendeOo,Allah bereket versin,ellerine sağlık en sevdiğim üçlü
Olsa da yesek şekerciğimBende bende
Demi nasıl yenir şimdi.Olsa da yesek şekerciğim
Yenmez mi,kahvaltı da etmedimDemi nasıl yenir şimdi.
Bende etmedim daha,birazdan yerm herhalde.Yenmez mi,kahvaltı da etmedim
Yemek lazım,zaman geçince tüm gün aç geziyorum benBende etmedim daha,birazdan yerm herhalde.
Ben de iyiyim.biraz koşturmaca yorgunluk öyleİyiyim teşekkürler,sen nasılsın
Ispanak peynir ben evden sipariş üzerine yapıyorum abla.genelde çalisanlar ve toplu etkinliklerde oluyor birazEn sevdiklerim börek peynirlydi demi,dışarıyamı yapıyorsun sipariş olarak.
Çok teşekkür ederim..Oo,Allah bereket versin,ellerine sağlık en sevdiğim üçlü
Rica ederiiiimÇok teşekkür ederim..
Rica ederiiiim
Helal olsun aferin sana,ne güzel el emeği var hepsinde.Ispanak peynir ben evden sipariş üzerine yapıyorum abla.genelde çalisanlar ve toplu etkinliklerde oluyor biraz
Çok teşekkür ediyorum kızım küçük şimdi.ilerideHelal olsun aferin sana,ne güzel el emeği var hepsinde.