Ben acıların kadınıyım ve artık yoruldum. Belkide birinin el bombasının pimini çekmesini bekliyorum.Ya bide insan yaş aldıkça iyileşmesi de zor oluyor. Öteledikçe ağırlaşıyor.
Acısını böyle hergün çekiyor.
Ay, oldu, yıl oldu, yıllar oldu. Çok zor Allah kolaylık versin.
Fedakar nevoşum benim. Hep kendinden fedakarlık veriyor
Öyle deme lütfen. Rabbim bir çıkış kapısı göstersin. Yarın gir bakalım, ne diyecek doktorBen acıların kadınıyım ve artık yoruldum. Belkide birinin el bombasını çekmesini bekliyorum.
O zaman tam teşhis konmamıştı.Yaz da geçti, o zaman da olamadı ama, yine olamazsa yazın
Hepimize bebeyimAllah kolaylık versin canım
Yarın ola hayrola diyelim o vakit.İşte öyle biri değilim ben hep ikinci plandayım
Bende aslında bir yerde patlamayı bekliyorum
Neyse bir adım attım yarın bakalım ne diyecek. Keşke kapalı yapabilse
Bu sıra ağrılarım da ruhsal sebeplerden arttı bence bayağıdır iyiydim.Öyle deme lütfen. Rabbim bir çıkış kapısı göstersin. Yarın gir bakalım, ne diyecek doktorAllah büyüktür
İnşallah canımYarın ola hayrola diyelim o vakit.
Hayatından çıkaracaksın nankörü vefasızı. Düşünme sil kafandan. Sana sen lazımsın. Önce kendin iyi olacaksın.Bu sıra ağrılarım da ruhsal sebeplerden arttı bence bayağıdır iyiydim.
Vefasızlık, nankörlük beni artık yoruyor.
Çok takıyorum bu sıralarHayatından çıkaracaksın nankörü vefasızı. Düşünme sil kafandan. Sana sen lazımsın. Önce kendin iyi olacaksın.
Streste büyük etken böyle durumlarda
Tabi gelde bunu kendine anlat. Takınca takıyoruz
Çok takıyorum bu sıralar
Öğleden sonra 3 te
Yarın bir git bakalım.
Randevun kaçtaydı?
Önce sensin nevoşcum,sen iyi olacaksın ki mutlu ve huzurlu olabilesin,bırak dğerlerini düşünme bile artık.Bu sıra ağrılarım da ruhsal sebeplerden arttı bence bayağıdır iyiydim.
Vefasızlık, nankörlük beni artık yoruyor.
İnşallah güzel sonuçlar olur...Öğleden sonra 3 te
Günaydın
Günaydınlar hanımlar
GünaydınnnnGünaydın
GümaydınlarGünaydınnnn