- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
O zaman yaza kadar idare etmen lazım gibi duruyor. Keşke cocuklarla ilgilenecek biri olsaYok canım Zaten çok uzak değil ama hava soğuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yaza kadar idare etmen lazım gibi duruyor. Keşke cocuklarla ilgilenecek biri olsaYok canım Zaten çok uzak değil ama hava soğuyor
Ben de en iyi poğaçaları, kır pidelerini İstanbul’da yemişimdir. Doğru tespit.Ama en güzel börek poğaça vb. işler İstanbulda değil mi ya?
Yoksa ben kayın torpilli yedigim için mi öyle
Yok canım Kayınvalidem çok uzak o kadar uzun gelip kalmaz.O zaman yaza kadar idare etmen lazım gibi duruyor. Keşke cocuklarla ilgilenecek biri olsa
Bir de adının niye öyle oldugunu anlamadıgım güveç diye bi şey var.Ben de en iyi poğaçaları, kır pidelerini İstanbul’da yemişimdir. Doğru tespit.
Ah Nevoşum Allah yardımcın olsunYok canım Kayınvalidem çok uzak o kadar uzun gelip kalmaz.
Sağ ol canım benimAh Nevoşum Allah yardımcın olsun
Susun bee kaç senedir gurbetteyim. Canım çekiyor. Hepsinden mahrum kaldımBir de adının niye öyle oldugunu anlamadıgım güveç diye bi şey var.
O da çok muhteşem bi şey.
Bi de kürt böreği
Yok canım Kayınvalidem çok uzak o kadar uzun gelip kalmaz.
Kaynımgillerin İstanbul da 6-7 tane pastanesi var, ama ben de mahrumumSusun bee kaç senedir gurbetteyim. Canım çekiyor. Hepsinden mahrum kaldım
Ama Nevoş illaki bir çözüm yolu olması lazım, ertele ertele nereye kadarYok canım Kayınvalidem çok uzak o kadar uzun gelip kalmaz.
Kaç ay oldu gideliSusun bee kaç senedir gurbetteyim. Canım çekiyor. Hepsinden mahrum kaldım
Vaaay bildiğin pastane zincirleri var. Zenginler sana kargolasınlar.Kaynımgillerin İstanbul da 6-7 tane pastanesi var, ama ben de mahrumum
30 unda 4 ay bitecekKaç ay oldu gideli
Ayıptır söylemesi İstanbuldayım ama ailem benim börekleri mi de çok severek yer.Vaaay bildiğin pastane zincirleri var. Zenginler sana kargolasınlar.
Ne Urfa da düzgün pastane vardı. Simidi simide benzemez. Böreği hiç anmıyorum bile. Burası da aynı
İstanbul gibisi yok.
Urfa'da eşim börek almaya gitmiş. Yuvarlak börek tarzı bişey yapmışlar. Eşim sormuş, bu ne ¿ Boyoz denedik abi demişler. Tee allamm
Eşimin yeğenlerinin ikisi üniversite okuyor biri benim kızlarla yaşıt yani sınava girecekAma Nevoş illaki bir çözüm yolu olması lazım, ertele ertele nereye kadar
Çektiğini sen biliyorsun.
Varsayalım memleketinde değil de uzakta gurbettesin. Şimdi eşinin tarafı annesi var der, Kız kardeşi var diye güvenebilir, Onlardan beklerler.
Eşimin hiç yetişkin yeğeni falan yok mu bir süreliğine size gelse? Ne bileyim eşin izin alamaz mı? Belki ameliyattan sonra çok rahatlayacaksın, boşuna çekmişim diyeceksin.
Allaha şükür çocukların çok küçük bakım çocuğu değil. Şuan en öncelikli olan senin sağlığın.
Maşallah canım30 unda 4 ay bitecek
Ben küt böreği severim. Kıymalı fazla aramam. Fakat kıymalı kır pidesini severim bide güveç pide tabi birde sokak simidiAyıptır söylemesi İstanbuldayım ama ailem benim börekleri mi de çok severek yer.
Pastane den, hazır börek olarak kıymalı Sarıyer böreği favorimiz
Sağol canım 24 ay normalde ama belki +1 kalırızMaşallah canım
Konuşmuyoruz kiVaaay bildiğin pastane zincirleri var. Zenginler sana kargolasınlar.
Ne Urfa da düzgün pastane vardı. Simidi simide benzemez. Böreği hiç anmıyorum bile. Burası da aynı
İstanbul gibisi yok.
Urfa'da eşim börek almaya gitmiş. Yuvarlak börek tarzı bişey yapmışlar. Eşim sormuş, bu ne ¿ Boyoz denedik abi demişler. Tee allamm
Nevoşum haklısın tek başına göndermem. Ama bu da sağlık, okulla görüşme yapıp 10 gün falan izin alınamaz mı, oğlun arayı kapatır zeki çocuk.Eşimin yeğenlerinin ikisi üniversite okuyor biri benim kızlarla yaşıt yani sınava girecek
Eşime o kadar izin verseler keşke
Eşimin ailesi benim ailem ile olan durumu biliyor
Canım sorun evde bana birinin bakmadı değilÇocuklar yedi gün boyunca sürekli ya kursa ya okula gidiyor ve eşim olmayınca ben götürüyorum.
Yemeği, içmeyi, evin dağınıklığını umursamıyorum.
Kızlar sorun değil ama oğlum daha 12 yaşında benim evim yeni kurulum bir yerde en yakın otobüs 500 - 700 metre uzaklıktaSen mesela kızı okula, kursa tek yollayabilir misiniki km uzaklıkta olan bir yereAraç yok