• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
Ah Nevoş hakkında hayırlısı ama sen cocuklardan dolayı olmak istemiyordun dimi 🥺
Evet canım 🤷Olunca en az bir ay evden çıkmamam lazım🤷Okula, kursa oğlum nasıl gidecek. Okula hadi servise verdim kursa nasıl olacak. Benim dikkat etmem lazım.

Nohutların boynu bükülmüştü. Domatisler bizi de görün diye bağırışıyorlardı. Ama herkeşler cıngıllıya bakıyordu olsundu. Nohutların gözü yaşarsa da cıngıllı da onların arkadaşıydı.nohut da cıngıllıya oy vermşti 🤪
Metinim, Recebim, Adilim, tüm oylarım sana bu ay ahsjsjsjjs

Evet canım 🤷Olunca en az bir ay evden çıkmamam lazım🤷Okula, kursa oğlum nasıl gidecek. Okula hadi servise verdim kursa nasıl olacak. Benim dikkat etmem lazım.
Umarım ameliyat olmadan seni rahatlatmanın bi yolunu bulur bu doktor. En azından yaz tatiline kadar idare etsen, tatilde olabilirsin belki 🥺

Umarım ameliyat olmadan seni rahatlatmanın bi yolunu bulur bu doktor. En azından yaz tatiline kadar idare etsen, tatilde olabilirsin belki 🥺
Ahhh keşke canım ama iki aydır daha ağır gidiyor. İnan başkası olsa acıdan sürekli ağlar😥

Ahhh keşke canım ama iki aydır daha ağır gidiyor. İnan başkası olsa acıdan sürekli ağlar😥
Aslında 1 ay idare edebilirler belki cocuklar ama otobüs dolmuş yok demiştin dimi gidecekleri yere
Artık genelde kıymayı poğaça ya anlatıyorlar😁
Burada hiç yok ya kıymalı poğaça diye bi şeyi bilmiyor bile olabilirler 😁

Aslında 1 ay idare edebilirler belki cocuklar ama otobüs dolmuş yok demiştin dimi gidecekleri yere

Burada hiç yok ya kıymalı poğaça diye bi şeyi bilmiyor bile olabilirler 😁
Yok canım 🤷 Zaten çok uzak değil ama hava soğuyor🤦

Burada da kıymalı poğaça yok. Lisede kıymalı poğaça için ilk teneffüse dakika sayar, sıraya girmek için kantine koşardık.🥹 Margaret Hale Margaret Hale
Antep’te o da yok. Kıymayı gerçekten de sadece kebapta kullanıyorlar sanırım. :(

Antep’te o da yok. Kıymayı gerçekten de sadece kebapta kullanıyorlar sanırım. :KK43:
Ama en güzel börek poğaça vb. işler İstanbulda değil mi ya?
Yoksa ben kayın torpilli yedigim için mi öyle 😂

Back