- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Ah Nevoş hakkında hayırlısı ama sen cocuklardan dolayı olmak istemiyordun dimiEvet canım üç doktora gittim ameliyat dedi. Bu sefer profesöre gideceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah Nevoş hakkında hayırlısı ama sen cocuklardan dolayı olmak istemiyordun dimiEvet canım üç doktora gittim ameliyat dedi. Bu sefer profesöre gideceğim.
Neyse ben de bir ay katılmayıveririm napayım elde avuçta yetenek yoksa neyleyimMargaret Hale inat el açması börek yapalım
Beni beni, Bihterini…İlk konuyu bile açar değil mi
Evet canım Olunca en az bir ay evden çıkmamam lazımOkula, kursa oğlum nasıl gidecek. Okula hadi servise verdim kursa nasıl olacak. Benim dikkat etmem lazım.Ah Nevoş hakkında hayırlısı ama sen cocuklardan dolayı olmak istemiyordun dimi
Sen yaparsın ben sana güveniyorumNeyse ben de bir ay katılmayıveririm napayım elde avuçta yetenek yoksa neyleyim
Metinim, Recebim, Adilim, tüm oylarım sana bu ay ahsjsjsjjsNohutların boynu bükülmüştü. Domatisler bizi de görün diye bağırışıyorlardı. Ama herkeşler cıngıllıya bakıyordu olsundu. Nohutların gözü yaşarsa da cıngıllı da onların arkadaşıydı.nohut da cıngıllıya oy vermşti
Umarım ameliyat olmadan seni rahatlatmanın bi yolunu bulur bu doktor. En azından yaz tatiline kadar idare etsen, tatilde olabilirsin belkiEvet canım Olunca en az bir ay evden çıkmamam lazımOkula, kursa oğlum nasıl gidecek. Okula hadi servise verdim kursa nasıl olacak. Benim dikkat etmem lazım.
Ahhh keşke canım ama iki aydır daha ağır gidiyor. İnan başkası olsa acıdan sürekli ağlarUmarım ameliyat olmadan seni rahatlatmanın bi yolunu bulur bu doktor. En azından yaz tatiline kadar idare etsen, tatilde olabilirsin belki
Artık genelde kıymayı poğaça ya anlatıyorlarBurada da kıymalı poğaça yok. Lisede kıymalı poğaça için ilk teneffüse dakika sayar, sıraya girmek için kantine koşardık. Margaret Hale
Uy ellerin dert görmiye kele bacım sevelim sevilelim. Antebimizin nohutlarının yüzünü güldürelimMetinim, Recebim, Adilim, tüm oylarım sana bu ay ahsjsjsjjs
Aslında 1 ay idare edebilirler belki cocuklar ama otobüs dolmuş yok demiştin dimi gidecekleri yereAhhh keşke canım ama iki aydır daha ağır gidiyor. İnan başkası olsa acıdan sürekli ağlar
Burada hiç yok ya kıymalı poğaça diye bi şeyi bilmiyor bile olabilirlerArtık genelde kıymayı poğaça ya anlatıyorlar
Yok canım Zaten çok uzak değil ama hava soğuyorAslında 1 ay idare edebilirler belki cocuklar ama otobüs dolmuş yok demiştin dimi gidecekleri yere
Burada hiç yok ya kıymalı poğaça diye bi şeyi bilmiyor bile olabilirler
Çok geçmiş olsun ablacım. Rabbim tez elden şifanı versinAhhh keşke canım ama iki aydır daha ağır gidiyor. İnan başkası olsa acıdan sürekli ağlar
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun ablacım. Rabbim tez elden şifanı versin
Ooo may gaaattBeceremiyorlar
Çok güzel çokkkkkk.O nasıl oluyor
Antep’te o da yok. Kıymayı gerçekten de sadece kebapta kullanıyorlar sanırım.Burada da kıymalı poğaça yok. Lisede kıymalı poğaça için ilk teneffüse dakika sayar, sıraya girmek için kantine koşardık. Margaret Hale
Ama en güzel börek poğaça vb. işler İstanbulda değil mi ya?Antep’te o da yok. Kıymayı gerçekten de sadece kebapta kullanıyorlar sanırım.