- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen onu yap mademYazıklağr olsun size ne demek el açması börek (Çarşaf böreği olursa kabulüm)
Dimi ya börek sevmeyen var mıdırHepsi popüler
Zaten o yüzden diyorum. Bir iki kere yapmıştım, güzel olmuştu. Yetenek de gerektirmiyor. Yufka yırtılsa bile sorun yok. Mis.Tamam sen onu yap madem
En kolayı. Yağla, hamuru aç. Oklava istemez merdane istemez
Biliyor musun Antep’te doğalgaz kokulu kıymalı kol böreğinden yok.Dimi ya börek sevmeyen var mıdır
Yoktur tabikiDimi ya börek sevmeyen var mıdır
Bak sende sevdinZaten o yüzden diyorum. Bir iki kere yapmıştım, güzel olmuştu. Yetenek de gerektirmiyor. Yufka yırtılsa bile sorun yok. Mis.
O nasıl oluyorBiliyor musun Antep’te doğalgaz kokulu kıymalı kol böreğinden yok.
Evet canım üç doktora gittim ameliyat dedi. Bu sefer profesöre gideceğim.Şu biyopsi yaptırdıgın durum için mi
Margaret Hale inat el açması börek yapalımÇarşaf böreği
Kol böreği
Boşnak böreği
Arnavut böreği
Çi börek
Gözleme
Adana böreği
Su böreği
Samsa böreği
Gül böreği
Tepsi böreği
Daha da vardır
Biran önce olsaydın çaresi o görünüyorEvet canım üç doktora gittim ameliyat dedi. Bu sefer profesöre gideceğim.
Bende istiyorum ama imkanlarBiran önce olsaydın çaresi o görünüyor
Yapalım. Sen ona bakma naz yapıyor. Mecbur yapacak.Margaret Hale inat el açması börek yapalım
E tabi bir Antepli kıymayı niye böreğe harcasın. Kebap yaparBiliyor musun Antep’te doğalgaz kokulu kıymalı kol böreğinden yok.
İlk konuyu bile açar değil miYapalım. Sen ona bakma naz yapıyor. Mecbur yapacak.
Malesef öyle. Allah yardımınız olsun. Devlete kalsa git gel, özellere de güç yetmiyorBende istiyorum ama imkanlar
Açar benceİlk konuyu bile açar değil mi
Özel randevu aldım canımMalesef öyle. Allah yardımınız olsun. Devlete kalsa git gel, özellere de güç yetmiyor
Çok beceremez ama olsunAçar bence