Keşke yapılsalardıBat nedir diye baktım da yapılmadığı iyi olmuş ajsksjks ama sömelek köfte bu yarışmada kesin olması gerekenlerdendi. Buram buram yöresel ve fellah köftesi gibi popüler bir tarifin değişik versiyonu. Manlama da güzelmiş.
Hahahah evettArtik gozler nevosta
Someleği ben yapcaktımBat nedir diye baktım da yapılmadığı iyi olmuş ajsksjks ama sömelek köfte bu yarışmada kesin olması gerekenlerdendi. Buram buram yöresel ve fellah köftesi gibi popüler bir tarifin değişik versiyonu. Manlama da güzelmiş.
Kız o ben değilim o Margırıt, benimkiler tutarTahminlerin pek tutmadığı için kaybetmeye hazır ol
Ayy muhtesemlerrrrrİncileri dizdim bakın bakalım
Bat dediginiz yeşil mercimekli olansa niye oyle dediniz ya cok lezzetlidir o Sivas'in günlerinin baş taciBat nedir diye baktım da yapılmadığı iyi olmuş ajsksjks ama sömelek köfte bu yarışmada kesin olması gerekenlerdendi. Buram buram yöresel ve fellah köftesi gibi popüler bir tarifin değişik versiyonu. Manlama da güzelmiş.
Çok teşekkür ederim canım
Çok şaşıracaksın ama benim için okİncileri dizdim bakın bakalım
İşte popüler diye söylemiş olabilir. Seveni çok olabilirBat dediginiz yeşil mercimekli olansa niye oyle dediniz ya cok lezzetlidir o Sivas'in günlerinin baş taci
Ben seçememiştim zaten sen gayet güzel seçmişsin. Bu seferde böyle olsunBu sefer tutturdum demek
Sadece sen ve ben kullanmışızOylamamız başlamıştırhayırlı olsun
Kendimize oy verebiliyozmuOylamamız başlamıştırhayırlı olsun
EvetKendimize oy verebiliyozmu
Ellerine sağlıkEvet
Oyun için teşekkür ederim canım