- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Bana nasil guveniyo ama goruyorsunuzHahahahhahhahahahhajjah Zuhal majsksdkkfkd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana nasil guveniyo ama goruyorsunuzHahahahhahhahahahhajjah Zuhal majsksdkkfkd
Geliyorrrr onay bekliyorHani nerda
Öfff sonundaaa beee
Kesinn bende dövüşürumn çekemem milletin boş ağız laflarıyla dalarımhaklı olduğum yerde haksız duruma düşürenememHagsjshs hep diyorum ben katilsammi falan diye, zuhale katildim sanmis ahahahaha
Iyi reyting yapariz he gitsek ahahahaKesinn bende dövüşürumn çekemem milletin boş ağız laflarıyla dalarımhaklı olduğum yerde haksız duruma düşürenemem
Heee guuu iyi para alırızzz bidaha çağırırlar hahahaIyi reyting yapariz he gitsek ahahaha
Nereye gidiyoruzKesinn bende dövüşürumn çekemem milletin boş ağız laflarıyla dalarımhaklı olduğum yerde haksız duruma düşürenemem
Hemsirecik le yemek yarışmasına birileri bişe desin dalmayaa hahahaha kocası demiş yaa sen döversin dalarsın diyeNereye gidiyoruz
O zaman ben gelmeyeyim dayak yerimHemsirecik le yemek yarışmasına birileri bişe desin dalmayaa hahahaha kocası demiş yaa sen döversin dalarsın diye
Sana dayak atanı boğarım vallahaaa sen sakin oll o iş bendeeO zaman ben gelmeyeyim dayak yerim
Tamam beni koruyunSana dayak atanı boğarım vallahaaa sen sakin oll o iş bendee
CanımmTamam beni koruyun
Ama dusunsene o kadar ugras bilmem kac cesit yemek cikar, sonra sacma sapan yorumlar. Gelde ye demeHemsirecik le yemek yarışmasına birileri bişe desin dalmayaa hahahaha kocası demiş yaa sen döversin dalarsın diye
Biz doven takimdayiz korkma ahsgsjsbO zaman ben gelmeyeyim dayak yerim
ArkanızdayımAma dusunsene o kadar ugras bilmem kac cesit yemek cikar, sonra sacma sapan yorumlar. Gelde ye deme
Biz doven takimdayiz korkma ahsgsjsb
Evettt yaaaa hicbirşeyde beğenmiyolar bidee gelde dövmee kardeşine gelse boyle demezler eminim hahahaAma dusunsene o kadar ugras bilmem kac cesit yemek cikar, sonra sacma sapan yorumlar. Gelde ye deme
Biz doven takimdayiz korkma ahsgsjsb
Yakşamlar aşkom nasılsınYaksamlar
Yakşamlar aşkom, iyiyim, sen nasılsın?Yakşamlar aşkom nasılsın
Sağol, çok ihtiyacım vardı kafamın içinde böyle mağnasi derin bir şarkıyaHayatım böyle on numara forma giymem ama on numara. Kuran çarpsın on numara bak keyfim meyfim on numaraaaaa
İnsan uzaklara dalıveriyor bu şarkıda…Sağol, çok ihtiyacım vardı kafamın içinde böyle mağnasi derin bir şarkıya