- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.553
Bazen ben de düşünüyorum, bu kadar şeyi hangi ara yapıyor ve nasıl yiyorlar diye.Hakkını helal et takipten çık istersen çözümü bu gibi duruyo. Daha paylaşmadıklarım da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen ben de düşünüyorum, bu kadar şeyi hangi ara yapıyor ve nasıl yiyorlar diye.Hakkını helal et takipten çık istersen çözümü bu gibi duruyo. Daha paylaşmadıklarım da var
Aralıklı yapıyorum aslında. Çocuk okula gidiyor.Bazen okulda ki çocuklara da veriyorum. Görünce istiyorlar Eşim işe götürüyor. Bir şekilde yeniyorBazen ben de düşünüyorum, bu kadar şeyi hangi ara yapıyor ve nasıl yiyorlar diye.
Gelsin sevap pointlerAralıklı yapıyorum aslında. Çocuk okula gidiyor.Bazen okulda ki çocuklara da veriyorum. Görünce istiyorlar Eşim işe götürüyor. Bir şekilde yeniyor
Burası mahrumiyet yeri. Pastane vs yok. Mecbur evde yapıyoruz.Gelsin sevap pointler
Nööeeeyyyyyyy ilk defa kantin olmayan okul duydum. Köy okullarının bazılarında olmaz ama sizinki ilçe muhtemelen.Burası mahrumiyet yeri. Pastane vs yok. Mecbur evde yapıyoruz.
Kantin de yok okulda nasıl yok onuda anlamış değilim
Resmen beni kovduHakkını helal et takipten çık istersen çözümü bu gibi duruyo. Daha paylaşmadıklarım da var
Yok maalesef. Çocuklar öğle arası evine gidiyor. Gitmeyen bahçede duruyor. İhtiyacı olan küçük bir bakkal var okulun dışında, köşede oradan ıvır zıvır alıyorlar Ben babası yokken okula gidip geliyorum. Babası evdeyken eve getirip geri bırakıyorNööeeeyyyyyyy ilk defa kantin olmayan okul duydum. Köy okullarının bazılarında olmaz ama sizinki ilçe muhtemelen.
Tövbe de kıız ne kovması. Rahatsız oluyorsun diye öyle dedimResmen beni kovdu
Ne rahatsız olması. ağzımın sularını silemiyorum sayendeTövbe de kıız ne kovması. Rahatsız oluyorsun diye öyle dedim
O zaman yeni tarif yakında sizlerleNe rahatsız olması. ağzımın sularını silemiyorum sayende
Ben de bugün kadına bak kahvaltıya gözleme yapıyor diye bi iç geçirmedim değilO zaman yeni tarif yakında sizlerle
Teşekkür ederim canım
Hiç üşenmemBen de bugün kadına bak kahvaltıya gözleme yapıyor diye bi iç geçirmedim değil
Hani nerdaAçtımmmmmmm
Öfff sonundaaa beeeAçtımmmmmmm
Onay gelmedii looHani nerda
Kız gerçek bi yemek yarışması sandı hahahaKocamla hasbihaller
Eki Görüntüle 3149821
Hagsjshs hep diyorum ben katilsammi falan diye, zuhale katildim sanmis ahahahahaKız gerçek bi yemek yarışması sandı hahaha
Hahahahhahhahahahhajjah Zuhal majsksdkkfkdHagsjshs hep diyorum ben katilsammi falan diye, zuhale katildim sanmis ahahahaha