Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif81 İlden Değişik, Kolay ve Nefis Yöresel Yemek Tarifleri
Dün terasta çekim yaparım diye terası düzenledim, masa ayarladım. Bugün eşim ceviz almış benim ayarladığum masanın üzerine seriyor kurusun diye, serdirnedim Tarifimi yapacağım, bugün palamut alacağım dedi, aldırmadım Tarifi yapıyorum başımda bekliyor nasıl yapıyorsun diye gönderdim rahat çalışamıyorum dedim Kızı okuldan almaya gitti arabayla, hızlıca çekim yapayım dedim, bayağı bir çekmişim, çoğu silinecek. Sonunda yaptım, dinlenmesi gerekiyordu tarifin sıcak sıcak, ortalığı dağıta dağıta çektim Kafamdaki sunum olmasa da önemli değil yaptım ya, yasminin dililinden kurtulacağım ya yeter Dinleneyim, ancak akşama eklerim Nevreste
Size akşam yaptığım bir şapşallığı anlatayım Şimdi üniversite bize çok uzak iki araç değişiyor. Bende arabayla gitmek istemedim. Ama iki araç olmasın diye arabayla gidip aracı tranbüs durağına yakına parkettik. Dönüşte hava kararmış ve yağmur yağıyordu. Araca yaklaştık. Kumandaya basıyorum araç açılmıyor. Kilitle uğraşıyorum açılmıyor. Komşunun oğlana verdim ya ben mi açamıyorum falanAnaaa bir baktık araba bizim araba değil bizimki 50 metre ileride Ayyy ne güldük Hala gülüyorum ya Hava karanlık, yağmurlu, yorgun ve hastayım gayet normal değil mi
Size akşam yaptığım bir şapşallığı anlatayım Şimdi üniversite bize çok uzak iki araç değişiyor. Bende arabayla gitmek istemedim. Ama iki araç olmasın diye arabayla gidip aracı tranbüs durağına yakına parkettik. Dönüşte hava kararmış ve yağmur yağıyordu. Araca yaklaştık. Kumandaya basıyorum araç açılmıyor. Kilitle uğraşıyorum açılmıyor. Komşunun oğlana verdim ya ben mi açamıyorum falanAnaaa bir baktık araba bizim araba değil bizimki 50 metre ileride Ayyy ne güldük Hala gülüyorum ya Hava karanlık, yağmurlu, yorgun ve hastayım gayet normal değil mi