- 28 Haziran 2011
- 61.335
- 154.217
- 898
Böyle de heyecanı gidiyo balımNazar değdi herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle de heyecanı gidiyo balımNazar değdi herhalde.
Elinin tersindeyse dene bence kuzuAyy bana hiç iyi gelmedi
Bizde ona bi çarpsak oluyo mu
Aynen katılırım çok olsun ki yeni tarifler öğrenelim bizde çcemmBöyle de heyecanı gidiyo balım
Yok tek ilacı yormamak oldu dedimm bendeİlaçla falan tedavisi yokmu abla
Terazi stabil gözüküyor gül goncam detayları veririm cok geçmiş olsun bitanecimTeraziyim beni ne bekliyor çicemmm
Ahh ben başağımElinin tersindeyse dene bence kuzu
Benimdeeeeeeeeee perişkomUmarım lım buna çok ihtiyacım var
Çok sağol tatlım,bekliyorum detaylarıTerazi stabil gözüküyor gül goncam detayları veririm cok geçmiş olsun bitanecim
Her iş sana bakıyor nasıl yormucaksin ki dikkat yinede abla çok zorlamadan kaçınYok tek ilacı yormamak oldu dedimm bende
Ekmek keserken bile olurmu hiç oluyor işte,bir anda o acı oluyor ne kadar dikkat edersem edeyim .Her iş sana bakıyor nasıl yormucaksin ki dikkat yinede abla çok zorlamadan kaçın
Çok severim,her gün mutlaka takip ederim canim
Ayy bana hiç iyi gelmedi
Bizde ona bi çarpsak oluyo mu
Başaklar ne olacak bu haftaÇok severim,her gün mutlaka takip ederim canim
Çok zor ya Rabbim şifa versin inşallah ablaEkmek keserken bile olurmu hiç oluyor işte,bir anda o acı oluyor ne kadar dikkat edersem edeyim .
Nedense sen öyle deyince bu kadın geldi aklıma donat kisimlarini çarp diye dinleyebilirsin
Ay niye geldi bu şimdi aklima tövbe estağfurullah
Can Kuzuuum herşey güzel olacak inşallah hep olumluyu çağıralımBenimdeeeeeeeeee perişkom
Sarımsakta ekleHerkesin sinirler bir bozuk bir fena
Dur bir adaçayı tütsüsüyle donatayım
Sağol perişcim teşekkürlerÇok zor ya Rabbim şifa versin inşallah abla
Niye kızzz vampir mi var etraftaSarımsakta ekle