- 28 Haziran 2011
- 61.335
- 154.217
- 898
Galiba ciceemmMolada herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba ciceemmMolada herhalde
Bu aralar sakin zatenGaliba ciceemm
Hava kapalı olunca milletin modu düştü herhalde çünkü benimki öyleBurası niye böyle sessiz
Oylama yok heyecan yok gül goncammBu aralar sakin zaten
Akrep tutulması bu,hepimizi çarptı karamelimHava kapalı olunca milletin modu düştü herhalde çünkü benimki öyle
Bu sefer katılım az oldu herhalde.Oylama yok heyecan yok gül goncamm
Evet abla alıştı şükür , sağlığın nasıl ablaKızın baladı okula demi nasıl g,d,yor alıştımı bari okuluna,bende ne ılsun gene aynı yani
Kovaları da çarpıyormu bu akrep hani diyorum sekip bizede sıçramış olmasın bendede bir durgunluk varAkrep tutulması bu,hepimizi çarptı karamelim
Süper o zaman alışmış olması çokiyi,bende iyiyim gene elimde ağrılar başladı ona randevu aldım kasımda gideceğim bakalımEvet abla alıştı şükür , sağlığın nasıl abla
20 aslında ama yapılmıyor bu araBu sefer katılım az oldu herhalde.
Kovalara çok güzel carpiyor perişkom, çok güzel bir dönem var sizeKovaları da çarpıyormu bu akrep hani diyorum sekip bizede sıçramış olmasın bendede bir durgunluk var
25 ekimden sonra hayatları asla eskisi gibi olmayacak kova,aslan,boğa, akrepKovaları da çarpıyormu bu akrep hani diyorum sekip bizede sıçramış olmasın bendede bir durgunluk var
Nazar değdi herhalde.20 aslında ama yapılmıyor bu ara
Ayy bana hiç iyi gelmediAkrep tutulması bu,hepimizi çarptı karamelim
Geçmiş olsun ablacım inşallah çabucak iyileşirSüper o zaman alışmış olması çokiyi,bende iyiyim gene elimde ağrılar başladı ona randevu aldım kasımda gideceğim bakalım
Teraziyim beni ne bekliyor çicemmm25 ekimden sonra hayatları asla eskisi gibi olmayacak kova,aslan,boğa, akrep
Gene başladı kist var bilekte kemik arasında olduğu için bişi yapılamadı yüzeyde olsaydı çekeceklerdi hemen oda olmadı.Geçmiş olsun ablacım inşallah çabucak iyileşir
Kovalara çok güzel carpiyor perişkom, çok güzel bir dönem var size
Umarım lım buna çok ihtiyacım var25 ekimden sonra hayatları asla eskisi gibi olmayacak kova,aslan,boğa, akrep
İlaçla falan tedavisi yokmu ablaGene başladı kist var bilekte kemik arasında olduğu için bişi yapılamadı yüzeyde olsaydı çekeceklerdi hemen oda olmadı.