- 28 Haziran 2011
- 62.355
- 156.347
- 898
Sonunda Kovaların da yüzü gülür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda Kovaların da yüzü gülür![]()
Sendemi kovasın kız valla gülsün artık be yeterrrr bıhtıhhhhSonunda Kovaların da yüzü gülür![]()
Geçen seneden beri var zaten bir ara düzelir gibiydi gene başladıHepimizin sınavı farklıgeçer gider yaşamış gibi olursunuz inşallah
![]()
İnşallah hep berabercene kuzumSende sağol ablam hep iyi ol![]()
![]()
Zincirleri tuzla buz edelim mumkunse
Neye bağlı tekrar nüksediyorGeçen seneden beri var zaten bir ara düzelir gibiydi gene başladı
İnşallah hep berabercene kuzum![]()
Bende aslanZincirleri tuzla buz edelim mumkunse![]()
El yorulmayacak oda mümkünmü hiç,birde zorlama oluyor şu anda bile pc kullanmak bile sıkıntı yani .Neye bağlı tekrar nüksediyor
Şimdi ben yanlış mı anladım kız bu bana güzel şeyler olacak demiyor ki. Olmayanların olmadıgını kabulleneceksin diyor
Evet KovayımSendemi kovasın kız valla gülsün artık be yeterrrr bıhtıhhhh![]()
Hmm anladım...çabucak geçer inşallahEl yorulmayacak oda mümkünmü hiç,birde zorlama oluyor şu anda bile pc kullanmak bile sıkıntı yani .
Bu astroloji merakın nerden geliyor25 ekimden sonra hayatları asla eskisi gibi olmayacakkova,aslan,boğa, akrep
Ayyy ben valla çok pozitif düşündüm ama beybim yaaaa sende öyle düşünŞimdi ben yanlış mı anladım kız bu bana güzel şeyler olacak demiyor ki. Olmayanların olmadıgını kabulleneceksin diyor![]()
Ayyy canooommm yıllardır çok meraklıyım aslında, tarot öğrenmeye bile heves ediyorumBu astroloji merakın nerden geliyorbanada bişeyler de hadi. Burcum ikizler
![]()
Taam hadi ben de pozitif düşüneyim bariAyyy ben valla çok pozitif düşündüm ama beybim yaaaa sende öyle düşünyeni kapı diyo
![]()
altın eksik tabi ki
Ayyy canooommm yıllardır çok meraklıyım aslında, tarot öğrenmeye bile heves ediyorumsürekli takipteyim tutulmalari
![]()
Umarım öyle olur bir anda o acı oluyor,dikkat etmeyede bakmıyor yani.Hmm anladım...çabucak geçer inşallahüzüldüm..
![]()
Beyimde ikizler ne zor burçsunuz varyaaBu astroloji merakın nerden geliyorbanada bişeyler de hadi. Burcum ikizler
![]()
Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile daha duygusal olacağız ve ailesel konular da ön planda olacak. Haftanın ilk gününde parasal konular ön planda olacak ve duygusal kararlar vermeye açık olacaksınız bu konulardaki önemli kararları daha iyi düşünerek almanız gerekecek çünkü bu hafta yeni ay öncesindeki karanlık etkiler içeren bir hafta ve netleşmekte zorlanmak mümkün!Bu astroloji merakın nerden geliyorbanada bişeyler de hadi. Burcum ikizler
![]()