- 28 Haziran 2011
- 61.335
- 154.216
- 898
Sonunda Kovaların da yüzü gülür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda Kovaların da yüzü gülür
Sendemi kovasın kız valla gülsün artık be yeterrrr bıhtıhhhhSonunda Kovaların da yüzü gülür
Geçen seneden beri var zaten bir ara düzelir gibiydi gene başladıHepimizin sınavı farklı geçer gider yaşamış gibi olursunuz inşallah
İnşallah hep berabercene kuzumSende sağol ablam hep iyi ol
Zincirleri tuzla buz edelim mumkunse
Neye bağlı tekrar nüksediyorGeçen seneden beri var zaten bir ara düzelir gibiydi gene başladı
İnşallah hep berabercene kuzum
Bende aslan yeter artık, dönüşüm başlasınZincirleri tuzla buz edelim mumkunse
El yorulmayacak oda mümkünmü hiç,birde zorlama oluyor şu anda bile pc kullanmak bile sıkıntı yani .Neye bağlı tekrar nüksediyor
Şimdi ben yanlış mı anladım kız bu bana güzel şeyler olacak demiyor ki. Olmayanların olmadıgını kabulleneceksin diyor
Evet KovayımSendemi kovasın kız valla gülsün artık be yeterrrr bıhtıhhhh
Hmm anladım...çabucak geçer inşallah üzüldüm..El yorulmayacak oda mümkünmü hiç,birde zorlama oluyor şu anda bile pc kullanmak bile sıkıntı yani .
Bu astroloji merakın nerden geliyor banada bişeyler de hadi. Burcum ikizler25 ekimden sonra hayatları asla eskisi gibi olmayacak kova,aslan,boğa, akrep
Ayyy ben valla çok pozitif düşündüm ama beybim yaaaa sende öyle düşün yeni kapı diyoŞimdi ben yanlış mı anladım kız bu bana güzel şeyler olacak demiyor ki. Olmayanların olmadıgını kabulleneceksin diyor
Ayyy canooommm yıllardır çok meraklıyım aslında, tarot öğrenmeye bile heves ediyorum sürekli takipteyim tutulmalariBu astroloji merakın nerden geliyor banada bişeyler de hadi. Burcum ikizler
Taam hadi ben de pozitif düşüneyim bariAyyy ben valla çok pozitif düşündüm ama beybim yaaaa sende öyle düşün yeni kapı diyo
altın eksik tabi ki
Ayyy canooommm yıllardır çok meraklıyım aslında, tarot öğrenmeye bile heves ediyorum sürekli takipteyim tutulmalari
Umarım öyle olur bir anda o acı oluyor,dikkat etmeyede bakmıyor yani.Hmm anladım...çabucak geçer inşallah üzüldüm..
Beyimde ikizler ne zor burçsunuz varyaaBu astroloji merakın nerden geliyor banada bişeyler de hadi. Burcum ikizler
Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile daha duygusal olacağız ve ailesel konular da ön planda olacak. Haftanın ilk gününde parasal konular ön planda olacak ve duygusal kararlar vermeye açık olacaksınız bu konulardaki önemli kararları daha iyi düşünerek almanız gerekecek çünkü bu hafta yeni ay öncesindeki karanlık etkiler içeren bir hafta ve netleşmekte zorlanmak mümkün!Bu astroloji merakın nerden geliyor banada bişeyler de hadi. Burcum ikizler