• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 81 İlden Değişik, Kolay ve Nefis Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım.
İyi şükür şuan. Öğretmeni görmemiş. Son derste olmuş. Beden eğitimi dersinde.
Öğretmeni çardağın altına oturmaya gidince yapmış 🤷‍♀️
Takipte kalsın yine hoca hiçe belli olmaz valla .

Sizin dersler nasıl gidiyor. Okuma yazmayı söktünüz mü🤣

🍆 Kozledim mutfak ve beynim oldu dumanalti hayallerimde tabi dönüyorum :confused: :KK70:
Ela lale el ele geziyorlar😁

Vallahi ela ve laleyle gezerken kelek alıyoruz ekiyoruz un eliyoruz ,birde ilke çıktı başımıza oda gelecek bizimlen gezmeye😑🤪 i harfine geçtilerde🤣🤣🤣
Bugün sevinçle geldi doğru okumuş çikolata vermiş hoca,
K harfine çalışıyoruz 2 haftadır bizim cikartamadigimiz harften biride k harfiydi ya oyuzden gırtlak çalışmaları yaptırıyorum evde. Biraz fazla yüklendim sanırım cocuga geceleri uyurken k harfi çıkartmaya çalışıyor 🤣rüyasında anne doğru yazdım mi doğru okudum mu diye sayiklamaya başladı :KK70::KK70:

🍆 Kozledim mutfak ve beynim oldu dumanalti hayallerimde tabi dönüyorum :confused: :KK70:

Vallahi ela ve laleyle gezerken kelek alıyoruz ekiyoruz un eliyoruz ,birde ilke çıktı başımıza oda gelecek bizimlen gezmeye😑🤪 i harfine geçtilerde🤣🤣🤣
K harfine çalışıyoruz 2 haftadır bizim cikartamadigimiz harften biride k harfiydi ya oyuzden gırtlak çalışmaları yaptırıyorum evde. Biraz fazla yüklendim sanırım cocuga geceleri uyurken k harfi çıkartmaya çalışıyor 🤣rüyasında anne doğru yazdım mi doğru okudum mu diye sayiklamaya başladı :KK70::KK70:
Oyyy kıyamam ya🥰🧿Annesi çok yüklenme🥰Bir aya kalmaz hepsini su gibi okur🤩
Allah kolaylık versin canım 🥰

Patlıcan olduğunu anladım zaten 🤣🤣
Kolay gelsin canım 😍
Daha dur Nalan var, okan var🤣
Çocuğun psikolojisine nasıl işlemişse artık rüyasında bile ders çalışıyor 🤣😍
Biraz ilerleyince daha kolay oluyor öğrenmesi

Oyyy kıyamam ya🥰🧿Annesi çok yüklenme🥰Bir aya kalmaz hepsini su gibi okur🤩
Allah kolaylık versin canım 🥰
Sağolasın abla inşallah 🤲 😘 😘 az uz k harfini çıkartmaya başladı da birleştirmeler de t yada h diyebiliyor k yerine oyuzden biraz üzerine düştüm ,yine bukadarinada şükür.dun hocayla gorustum ,nisa okurken dikkatini çekmis k harfli kelime okurken çekiniyor cikartamadigi için bende annenle konuştum hiç sıkıntı değil ben anlıyorum seni demiş nisaya sonra biraz rahatladı diyor , sen hiç sıkıntı yapma dedi bana da.

Patlıcan olduğunu anladım zaten 🤣🤣
Kolay gelsin canım 😍
Daha dur Nalan var, okan var🤣
Çocuğun psikolojisine nasıl işlemişse artık rüyasında bile ders çalışıyor 🤣😍
Biraz ilerleyince daha kolay oluyor öğrenmesi
Sorma cano annemde kızdı duyunca çocuğumun aklını mi Alcan cikartamasin getirtme yanına diye :KK70:

Back
X