- 8 Haziran 2013
- 57.102
- 151.649
- 898
Sen bilirsinYapmam.
Sanane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilirsinYapmam.
Sanane.
Ayıp çok ayıpppYapmam.
Sanane.
Ben herşeyi bilirim .Sen bilirsin
Ayıbın yolu kayıp.Ayıp çok ayıppp
Almadığımı kim söyledi?Kek kalıbı alacakmış. Fikir soruyor
Çekiniyor demek canım Bu yaşlar çok kritik Çok üstüne gitmeden yaparsan daha başarılı olursunuz.Sağolasın abla inşallah az uz k harfini çıkartmaya başladı da birleştirmeler de t yada h diyebiliyor k yerine oyuzden biraz üzerine düştüm ,yine bukadarinada şükür.dun hocayla gorustum ,nisa okurken dikkatini çekmis k harfli kelime okurken çekiniyor cikartamadigi için bende annenle konuştum hiç sıkıntı değil ben anlıyorum seni demiş nisaya sonra biraz rahatladı diyor , sen hiç sıkıntı yapma dedi bana da.
İşe başladın bana bir hediye alıp göndermedinBir kek kalıbıda bana al.
Sen bana atanma hediyesi aldın mı?İşe başladın bana bir hediye alıp göndermedinBir kek kalıbıda bana al.
Benim maaşım yok. Kocamın eline bakıyorum. Aynı şey miSen bana atanma hediyesi aldın mı?
Tamam yemek yapıp yollasaydin.Benim maaşım yok. Kocamın eline bakıyorum. Aynı şey mi
Ben oradayken gelseydin beraber çok yerdikTamam yemek yapıp yollasaydin.
Kargoya ver yolla.Ben oradayken gelseydin beraber çok yerdik
Mahkum muyuzMecbursunuz .
Tutuklusunuz .Mahkum muyuz
Gel ben sana yapayım çok uzak değilsin.Kargoya ver yolla.
Bana neTutuklusunuz .
C A N OKozledim mutfak ve beynim oldu dumanalti hayallerimde tabi dönüyorum
Vallahi ela ve laleyle gezerken kelek alıyoruz ekiyoruz un eliyoruz ,birde ilke çıktı başımıza oda gelecek bizimlen gezmeye i harfine geçtilerde
Bugün sevinçle geldi doğru okumuş çikolata vermiş hoca,
K harfine çalışıyoruz 2 haftadır bizim cikartamadigimiz harften biride k harfiydi ya oyuzden gırtlak çalışmaları yaptırıyorum evde. Biraz fazla yüklendim sanırım cocuga geceleri uyurken k harfi çıkartmaya çalışıyor rüyasında anne doğru yazdım mi doğru okudum mu diye sayiklamaya başladı
Tamam.Gel ben sana yapayım çok uzak değilsin.
Ayıp.Bana ne
Tamam abla sakin sakin Abla ben okumasindan çok cikartamadigi harfi çıkartması için biraz çabaladım üzerine düştüm yani ,hemen okusun etsin diye uğraşmıyorum nasılsa öğrenecek o konuda sıkmıyorum bile olumlu yaklasiyorum, tek derdim k ,r ,g gibi harfleri cikartabilmesi çünkü onlar hiç yok. Neyse inşallah zamanla onlarda çıkar okumaya devam ettikçe abla Çok endişeliydim nasıl olcak nasıl yapacak okulda vs derken herşey zamanla oturdu şükür gerisi gelir artıkÇekiniyor demek canım Bu yaşlar çok kritik Çok üstüne gitmeden yaparsan daha başarılı olursunuz.
Onun her şeyden daha değerli olduğunu hissettirmelisinHerkesten önce okumasına gerek yok. Yarışa, rekabete gerek yok. Her çocuk farklıdır Bunu ona hissettirmelisin canım