• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
Günoooooo. 16 saat açlık sürem doldu ama yine de 2 saat daha bekleyeceğim. İşte azim, işte feraset, işte adam gibi adamlık. :KK53:

Eklentiler

• A05E4620-6F9E-45F9-B025-4C8FE99EBD81.png
    A05E4620-6F9E-45F9-B025-4C8FE99EBD81.png
    95,4 KB · Görüntüleme: 29
Günoooooo. 16 saat açlık sürem doldu ama yine de 2 saat daha bekleyeceğim. İşte azim, işte feraset, işte adam gibi adamlık. :KK53:
Açlığı 18 saate mi çıkardın?🤣🤣
Sen 5 değil, 8-9 verirsin 1 ayda.🤣

Açlığı 18 saate mi çıkardın?🤣🤣
Sen 5 değil, 8-9 verirsin 1 ayda.🤣
Mecburen çıkardım çaktırma. :bicak: Hangi ara yiyeceğim yemeği. 12’lerin deneme sınavı var. Teneffüste bile çıkamıyorum hahahahhaha

Bende görmedim😒

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. kuzu, bir sıkıntı yoktur inşallah.🫣

Profilide kapalı,umarım iyidir en son herhalde pazar günü gelmiş Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. canım benim iyimisin
İşyeri ile sıkıntılı durumlar yaşadığını, kendisini iyi hissetmediğini, bir süre gelmeyeceğini, toparlanınca geleceğini yazmış🤦🏻‍♀️
Profiline girilmiyor ama mesajları okunabiliyor🤔

İşyeri ile sıkıntılı durumlar yaşadığını, kendisini iyi hissetmediğini, bir süre gelmeyeceğini, toparlanınca geleceğini yazmış🤦🏻‍♀️
Profiline girilmiyor ama mesajları okunabiliyor🤔
Gördüm o mesajlarını,profili kapalıda mesajları okunuyor zaten.
Bir an önce toprlar umarım kendisini.
Etiket yaptım,dönmedi,keyfi yokmus
Toparlasın kendinide bir an önce gelir mutlaka.

Back