- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.113
- 698
Günaydın künefelerimcanım çekti
Günaydın Fıccınlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın künefelerimcanım çekti
Günaydın Fıccınlarım
Günoooooo. 16 saat açlık sürem doldu ama yine de 2 saat daha bekleyeceğim. İşte azim, işte feraset, işte adam gibi adamlık.
Açlığı 18 saate mi çıkardın?Günoooooo. 16 saat açlık sürem doldu ama yine de 2 saat daha bekleyeceğim. İşte azim, işte feraset, işte adam gibi adamlık.
Cancağzım
Mecburen çıkardım çaktırma. Hangi ara yiyeceğim yemeği. 12’lerin deneme sınavı var. Teneffüste bile çıkamıyorum hahahahhahaAçlığı 18 saate mi çıkardın?
Sen 5 değil, 8-9 verirsin 1 ayda.
Allah yardımcın olsun Gezenticiğim.Mecburen çıkardım çaktırma. Hangi ara yiyeceğim yemeği. 12’lerin deneme sınavı var. Teneffüste bile çıkamıyorum hahahahhaha
Cancağızım, nasılsın?Cancağzım
Çok şükür cancağzım, iyiyim hamdolsun.Cancağızım, nasılsın?
Çok şükür cancağızım, iyiyim Hayırlı haberlerle gelsin inşallahÇok şükür cancağzım, iyiyim hamdolsun.
Şehzadeden haber bekliyorum, son 4 saat.
Sen nasılsın?
İşyeri ile sıkıntılı durumlar yaşadığını, kendisini iyi hissetmediğini, bir süre gelmeyeceğini, toparlanınca geleceğini yazmışProfilide kapalı,umarım iyidir en son herhalde pazar günü gelmiş Bal0ncuk canım benim iyimisin
Etiket yaptım,dönmedi,keyfi yokmusProfilide kapalı,umarım iyidir en son herhalde pazar günü gelmiş Bal0ncuk canım benim iyimisin
Gördüm o mesajlarını,profili kapalıda mesajları okunuyor zaten.İşyeri ile sıkıntılı durumlar yaşadığını, kendisini iyi hissetmediğini, bir süre gelmeyeceğini, toparlanınca geleceğini yazmış
Profiline girilmiyor ama mesajları okunabiliyor
Toparlasın kendinide bir an önce gelir mutlaka.Etiket yaptım,dönmedi,keyfi yokmus
Ysp artık lütfen nazoommmmHer kategoride tarifimi yaparken sona kalmayacağım bu sefer diyorum yine sonlara kalıyorum
Her gün bir işim çıkıyor