Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim daha da iyi etsin inşallah cancağzımÇok şükür cancağızım, iyiyim Hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Evet Deynep’im, okudum bende.İşyeri ile sıkıntılı durumlar yaşadığını, kendisini iyi hissetmediğini, bir süre gelmeyeceğini, toparlanınca geleceğini yazmış
Profiline girilmiyor ama mesajları okunabiliyor
Hellolarr çicemmmmSelaminkooo hamsikoy sutlaclarim
Senin yüzünden fıccını alamadımHer kategoride tarifimi yaparken sona kalmayacağım bu sefer diyorum yine sonlara kalıyorum
Her gün bir işim çıkıyor
Teşekkür ederim, sıcakkanlı olan herkes sağ olsun ama böyle iyiyim.Mavi Mucize canım gel uzaktan bakma katılmak istersen yöneticimizle görüşebilirsin burada herkes çok sıcakkanli merak etme Nevreste
Hamsiköy sütlacı mıSelaminkooo hamsikoy sutlaclarim
Fıccın ne koçumSenin yüzünden fıccını alamadım
Sen ise hâlâ tarifini yapmadın
Nevreste elticim, alın bu arkidişi buradan
Selam hoş geldinizTeşekkür ederim, sıcakkanlı olan herkes sağ olsun ama böyle iyiyim.
Hoş buldum.Selam hoş geldiniz
Amin cancağızımRabbim daha da iyi etsin inşallah cancağzım
İnşallah
Fıccın bir Çerkes etli ekmeği ablam. Ekmek hamuru ile yapılır. Tek kat alt hamur, ortada kıyma-sarımsak-soğan-karabiber ve azıcık sulu bir harç, üstüne yine tek kat hamur kapatılıp pişirilir.Fıccın ne koçum
Her zaman bekleriz sizide..Hoş buldum.
İlk defa gördüm çok değişik bir ekmekmiş,ne yenir şimdi bu demi.Fıccın bir Çerkes etli ekmeği ablam. Ekmek hamuru ile yapılır. Tek kat alt hamur, ortada kıyma-sarımsak-soğan-karabiber ve azıcık sulu bir harç, üstüne yine tek kat hamur kapatılıp pişirilir.
Muhteşem lezzetli bir hamurişidir. Eki Görüntüle 3144908
bendeBen yiyici
Yapiim di mi ıh hı hıhYsp artık lütfen nazoommmm
Oh oh alamadın yaSenin yüzünden fıccını alamadım
Sen ise hâlâ tarifini yapmadın
Nevreste elticim, alın bu arkidişi buradan
Fıccın da Fıccın mış heeFıccın bir Çerkes etli ekmeği ablam. Ekmek hamuru ile yapılır. Tek kat alt hamur, ortada kıyma-sarımsak-soğan-karabiber ve azıcık sulu bir harç, üstüne yine tek kat hamur kapatılıp pişirilir.
Muhteşem lezzetli bir hamurişidir. Eki Görüntüle 3144908
Hemde nasıl yenirHer zaman bekleriz sizide..
İlk defa gördüm çok değişik bir ekmekmiş,ne yenir şimdi bu demi.
K.validen nasıl minnoş düzelme varmı durumunda.