Menemen gibi yapacağım biberleri kızartacağım ayrı tencerede domates sos sonra biberleri sosa atıp bir kaynatıp kavanoza sıcak sıcak koyup çevireceğimKavanoza kızartma mı? Bir yaşıma daha girdim.
Ömrümde ilk defa kışlık domates sosunu bu sene yaptım. Senin seviyeye ne zaman erişirim Allah bilir.Menemen gibi yapacağım biberleri kızartacağım ayrı tencerede domates sos sonra biberleri sosa atıp bir kaynatıp kavanoza sıcak sıcak koyup çevireceğim
SeneyeÖmrümde ilk defa kışlık domates sosunu bu sene yaptım. Senin seviyeye ne zaman erişirim Allah bilir.
Kışlıkları yemeye başladığımızda elticimBu kışlık hazırlıkları ne zaman bitecek bezdum ya
Daha var deseneKışlıkları yemeye başladığımızda elticim
En sevdiğimTurşu ve kavanoza kızartma
Örtmenim, kış hazırlığına kaç sene sonra başlamayı planlıyorsun?Kavanoza kızartma mı? Bir yaşıma daha girdim.
Çok vaktin vardı ya, birde kurutmalık yapacaktın.Daha var desene
Eşim dün köyden toplamış keşke hava güzelken elime geçseydi dolmalık yapardım
Amin inşallahEn sevdiğim
Kolay gelsin canım, ağız tadı ile tüketin inşallah
Patlıcan da kızartayım diyorum kışın patateste kızarttım içine şakşuka olur.Çok vaktin vardı ya, birde kurutmalık yapacaktın.
Olsun, kızartma hazırda olunca çok iyi oluyor.
İster kıyma soğan ya da et kavur kat, yemek olsun. İster şakşuka niyetine
Bende sanırım 30 kavanoz kadar yaptım.Patlıcan da kızartayım diyorum kışın patateste kızarttım içine şakşuka olur.
İlk adımı bu sene attım.Örtmenim, kış hazırlığına kaç sene sonra başlamayı planlıyorsun?
Ellerine sağlık canım ben yaptıklarımı hiç saymayayımBende sanırım 30 kavanoz kadar yaptım.
Meaşallah sanaİlk adımı bu sene attım.
Ellerine sağlık canım ben yaptıklarımı hiç saymayayım
Ev kavanozda geçilmiyor
Tarif ne zaman geliyor
İnş yarındır nevosTarif ne zaman geliyor
İnşallah canımİnş yarındır nevos