O garanti canım Aralık, ocak, şubat çok gelirYine 1000₺ garanti gibi duruyor yani. Yandık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O garanti canım Aralık, ocak, şubat çok gelirYine 1000₺ garanti gibi duruyor yani. Yandık.
En fazla Mart ayında 580 ödemişim bende. Bu sene kışın daha da ağır geçmesi bekleniyormuş.O garanti canım Aralık, ocak, şubat çok gelir
Bu aralar iyice zayıfladım abla 50 bile değilim düşün, kilo verdiğimdede çok belli oluyor ama işte oda hoş görünmüyor . 50ye cikayimda dahada çok bişey istemiyorum artikİşte 3-4 kilo bile alsan hemen gösterecek ondan boşver çok almayı isteme
Bu yıl 1500 bile olur. En az 6.000-8.000 arası öderiz gibiEn fazla Mart ayında 580 ödemişim bende. Bu sene kışın daha da ağır geçmesi bekleniyormuş.
Aman dikkat et daha fazla verme50-52 iyiBu aralar iyice zayıfladım abla 50 bile değilim düşün, kilo verdiğimdede çok belli oluyor ama işte oda hoş görünmüyor . 50ye cikayimda dahada çok bişey istemiyorum artik
Çok teşekkür ederizMerhabalar,
Siteye yeni üye olup da aslında eski takipçilerindenim.
Yemek yarışmaları hep ilgimi çekmişti.
Hep ara ara girer bakardım. Bir gün üye olursam mutlaka yarışmaya katılacağım derdim.
Üye olduktan sonra yemek kısmını unutup bdv çukuruna düştüm
Şimdi denk geldim.. Aman Allahım...
Herkes ne kadar profesyonelleşmiş...
Görseller, çekimler, sunumlar .
Ne kadar kaliteli albenisi yüksek işler .
Maşallah
Yemek sayfalarını aşçıları aratmayacak kalitede .
Bütün yarışmacıları emek verenleri tebrik ederim. .şahane işler çıkarıyorlar.
Harika
Yaklaşımına sağlık hemsosuumYaklaşım denince ben
Çok teşekkür ederiz
Ne zaman katılacaksınız
Kesinlikle abla inşallahAman dikkat et daha fazla verme50-52 iyi
İnanın katılmadan gelişmiyor. Katıldıkça gelişiyorsunuzTabi kendinizi geliştirme çabalarında bulunmanız şart.Ahhhh doğrusu boyle giderse hiçbir zaman
Herkes o kadar profesyonel görünüyor ki .
Katılmadan kaybettim
çok çekimserim.
biraz takipte kalıp kendimi geliştireyim en iyisi
İnanın katılmadan gelişmiyor. Katıldıkça gelişiyorsunuzTabi kendinizi geliştirme çabalarında bulunmanız şart.
Çok teşekkür ederim Her zaman beklerizİnşallah Nevreste hanımcım takipte kalacağım.
Zaman ne gösterirse
Tekrardan sizin güzel editörlüğünüzü ve katılımcıları tebrik ediyorum . .
Sevgiler .
Sağolasin hemşomYaklaşımına sağlık hemsosuum
Keşke şöyle dertlerim olsaBu aralar iyice zayıfladım abla 50 bile değilim düşün, kilo verdiğimdede çok belli oluyor ama işte oda hoş görünmüyor . 50ye cikayimda dahada çok bişey istemiyorum artik
Sağolasin hemşom
Yirün yaaaaaKeşke şöyle dertlerim olsa
YiiiiYirün yaaaaa
Sarımsakli yoğurt döküp aciktim
BenimdeKeşke şöyle dertlerim olsa