- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Etiket kraliçesiEtiketsiz olmaz
Çok teşekkür ederim canım benimAfiyet bal şeker olsun
Küçük kase şerbet dokulmeyecek kadarBu saatte irmik helvası yemek mi?
Rica ederim
Afiyet olsun gidim de bende yapimMinnacık
Sağol dutum bence yap çünkü minnacık bile yetiyorAfiyet olsun gidim de bende yapim
Aaa bu kadar beklemiyordum nevos, devami da gelir bence16 tarif verdim
İnşallah canım çok güzel tarifler verdimAaa bu kadar beklemiyordum nevos, devami da gelir bence
Yav he he dondurma da ekleseydin, batmisken sağlam batmak lazımKüçük kase şerbet dokulmeyecek kadar
Sen uyma hemsoma,yapma Nau NauAfiyet olsun gidim de bende yapim
Hic şaşırmadım ülkemiz cennet gibi kebaplar havada uçuşacak nevosİnşallah canım çok güzel tarifler verdim
Dondurma yerine ceviz ekledimYav he he dondurma da ekleseydin, batmisken sağlam batmak lazım
Kaymak ?Dondurma yerine ceviz ekledim
Evet herkes kebap aldı sen hariçHic şaşırmadım ülkemiz cennet gibi kebaplar havada uçuşacak nevos
Ben yeni gördüm yoksa yapardımBenim kızlarda şeker diyetine başlamış beni vururlardıHem kendini ,hem kizlari yakan koca yürekli ASSOSyal
Evde sadece toz şeker var,hiç tatlı malzemesi almıyorum yememek için çikolata nasıl bir şeydi,şöyle kahverengi,tatlış şeyler miydi ?Ben yeni gördüm yoksa yapardımBenim kızlarda şeker diyetine başlamış beni vururlardı
Yemeyin cok kötüHem kendini ,hem kizlari yakan koca yürekli ASSOSyal