80'LERDEN 60'LARA YOLCULUĞUM...

Döndüm....
Muhteşem olur mu dönüşüm bilmem ama...
Hergün kilo bildirimi yapcam ben artık...

Yok saldıkça, bıraktıkça daha kötü oluyo...
Geçmişe sünger!!!
Önümüze döndük, uygun adım Marş!!!
''Dönmüş olman'' muhtesem canim... Ben senin gunlugunu yeni gordum, buraya da gelirim artik, tam destek :KK66:

Bitanesin sen kaptanım:KK19:
Kuzum benim yaa. Ben de cok yildim zaman icinde. Hatta bir arkadasin gunlugunde uzun zaman yazdim, sonra ara ara neredesin dediler falan benim motivasyonum dusmustu, yukselmedi de o gunlerde.
Cok sukur ramazan geldi, hayatimi duzene soktu. Hep beraber basladik bu yola, diyorum ya 88,5 da basladim ben diyete, inan 79u gordugumdeki mutlulugu anlatamam, hele ki 82 kiloda tam 15 gun takilip 1 gram bile veremedikten sonra 79 sanki 59 gibiydi benim icin :-)
İlk hedefti o. Simdi insallah hic olmadigim kadar zayif olmak 'istiyorum'.

Kuzum benim yaa. Ben de cok yildim zaman icinde. Hatta bir arkadasin gunlugunde uzun zaman yazdim, sonra ara ara neredesin dediler falan benim motivasyonum dusmustu, yukselmedi de o gunlerde.
Cok sukur ramazan geldi, hayatimi duzene soktu. Hep beraber basladik bu yola, diyorum ya 88,5 da basladim ben diyete, inan 79u gordugumdeki mutlulugu anlatamam, hele ki 82 kiloda tam 15 gun takilip 1 gram bile veremedikten sonra 79 sanki 59 gibiydi benim icin :-)
İlk hedefti o. Simdi insallah hic olmadigim kadar zayif olmak 'istiyorum'.

Canım olacaksın da inşallah...
Inşallah hep beraber bebişlerimizin yolunu gözlerken de birbirimize tam destekle en az kiloyu almayı başarcaz...

Mesele düşmek, bocalamak, günlerce-aylarca( misal ben) yerinde saymak ve dahi gerilemek değil zaten...

Insanız oluyor bunlar...

Mesele yeniden vira Bismillah deyip tekrar yola revan olmak...
Vazgeçmemek...

Yiğit düşmeyen değil, düştüğü yerden kalkabilendir!

Yiğidim, yiğidiz elhamdulillah...

Canım olacaksın da inşallah...
Inşallah hep beraber bebişlerimizin yolunu gözlerken de birbirimize tam destekle en az kiloyu almayı başarcaz...

Mesele düşmek, bocalamak, günlerce-aylarca( misal ben) yerinde saymak ve dahi gerilemek değil zaten...

Insanız oluyor bunlar...

Mesele yeniden vira Bismillah deyip tekrar yola revan olmak...
Vazgeçmemek...

Yiğit düşmeyen değil, düştüğü yerden kalkabilendir!

Yiğidim, yiğidiz elhamdulillah...
Cok dogru soyledin canim :KK52:

Canim dönmüş olmana cok sevindim. Hepimiz vazgeciyoruz kızıyoruzz yemegin dibine vurunca daha mutlu olacağımızı saniyoruz ama onemli olan bu kuytu karanliklardan cikmayi bilmek.. seni eski canlılığınla gormeyi ve hedefine ulasmani cok istiyorum. Hadi beraber yürüyelim...

Canim dönmüş olmana cok sevindim. Hepimiz vazgeciyoruz kızıyoruzz yemegin dibine vurunca daha mutlu olacağımızı saniyoruz ama onemli olan bu kuytu karanliklardan cikmayi bilmek.. seni eski canlılığınla gormeyi ve hedefine ulasmani cok istiyorum. Hadi beraber yürüyelim...

çok tşk ederim @milad2015 'ım
toparlanacağım inşallah canım...

Selam bende 86.400 düm bu sabah : ( bende en az 60 olmak istiyorum
11542065_834805599948553_251436408792643194_n.jpg

bu arada durum msj ına bayıldımmmm...:KK48:

X