arkadaşlar forumlarda herkes birşeyler yazıyor, 'google' gibi düşünün bir sürü gerekli ve gereksiz bilgi bir arada ve benim burada takılmak için aman aman zamanım yok, doğru bilgiye ulaşmak istiyorum ama bu şekilde zor oluyor, öyle düşünürseniz beni ve benim gibileri anlayışla karşılarsınız, konu dışı sohbetlerinizi özelden yapabilirsiniz, ayrıca şahsi kanaatim bir sürü üyesi olan böyle bir sitede kişisel fotoğraflarınızı yüklemeniz daha sonra sizin açınızdan sıkıntılı olabilir... Hatta canansever direk kendi adın mı bilmiyorum ama -ki sanırım öyle- bence kimliğini de belli etmeyecek bir nick senin yararına olur... Bir dost tavsiyesi:)
yöntemin gerçekten kalıcı bir şekilde işe yarayacağını sanmıyorum sonuçta göğüs büyüklüğü genetik bir faktör... ama bu yöntemi uygulamak silikon taktırmaktan ya da kimyasal kremleri kullanmaktan daha mantıklı gibi geldi ama yıllarca kullanılabilir mi bilemedim :44::44: ayrıca büyüdü diyelim kullanmayı bırakınca sönüp buruş buruş kalmaz mı? gerçi gözümü karartıp denemeyi düşünüyorum ama kafam çok karıştı :44::44: son olarak da duştan sonra soğuk su olayına bayıldığımı söylemek istiyorum kesinlikle deneyeceğim
canım karışımı gögüs büyütmede etkili olan otlardan ve yağlardan yola çıkarak yaptımğım için kalıcılığı için biey diyemeceğim ama şöle söliyeyim ben bu karışımı 1ay düzenli olarak kullandım 1 aydan sonra hafta da 4-5 kez yapmaya başladım. artık hafta da 2 yada 3 kere yapıyorum .gögüslerimde inme buruşma sarkma hiçbişey olmadı. hala taş gibileryani kremi düzenli kullandıktan sonra arasırada yapılınca inme olmuyo. soğuk suyu kesinlikle dene gerçekten faydasını görürsün ve gögüslerine bol bol masaj yap saat yönünün tersine ve aşağıdan yukarıya doğru
hep ben dağıttım konuyu :) özür diliyorum
duştan sonra soğuk su kompresini alşkanlık haline getirin arkadaşlar göğüsler hep diri oluyor mesela yazın başlarında deniz soğuk oluyor ya ozaman denize girince de göğüsler iyi sertleşiyor ve diğer vücutta... bu kremlerin yanında soğuk suyuda ekleyin bakımınız tam olsun güzel göğsler sizin olsun
hep ben dağıttım konuyu :) özür diliyorum
duştan sonra soğuk su kompresini alşkanlık haline getirin arkadaşlar göğüsler hep diri oluyor mesela yazın başlarında deniz soğuk oluyor ya ozaman denize girince de göğüsler iyi sertleşiyor ve diğer vücutta... bu kremlerin yanında soğuk suyuda ekleyin bakımınız tam olsun güzel göğsler sizin olsun
bu kürün bir benzerini arkadaşım uygulamıştı baya kıllanmıştı sonra kıllarla ugraşmak zorunda kaldı...dikkat edin abartmadan uygulamalı galiba
kızlar dayanabilirseniz soğuk suyun altında masaj yapın dahada etkili oluyo ben 1 haftadır öle yapıyorum hemen fark ediyo hem gögüsüde sertleşriyo
Zor dayanıyorum ama deneyecegim yinede :)
bu kürün bir benzerini arkadaşım uygulamıştı baya kıllanmıştı sonra kıllarla ugraşmak zorunda kaldı...dikkat edin abartmadan uygulamalı galiba
Zor dayanıyorum ama deneyecegim yinede :)
Konu dagıtma konusunda haklısın biraz dagıttık konuyu özür dilerim tekrar.
Canım Beni Baştan Yarat Bölümüne Gelirmisin :)
Canım Beni Baştan Yarat Bölümüne Gelirmisin :)
Hemen geliyorum canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?