yöntemin gerçekten kalıcı bir şekilde işe yarayacağını sanmıyorum sonuçta göğüs büyüklüğü genetik bir faktör... ama bu yöntemi uygulamak silikon taktırmaktan ya da kimyasal kremleri kullanmaktan daha mantıklı gibi geldi ama yıllarca kullanılabilir mi bilemedim :44::44: ayrıca büyüdü diyelim kullanmayı bırakınca sönüp buruş buruş kalmaz mı? gerçi gözümü karartıp denemeyi düşünüyorum ama kafam çok karıştı :44::44: son olarak da duştan sonra soğuk su olayına bayıldığımı söylemek istiyorum kesinlikle deneyeceğim
yöntemin gerçekten kalıcı bir şekilde işe yarayacağını sanmıyorum sonuçta göğüs büyüklüğü genetik bir faktör... ama bu yöntemi uygulamak silikon taktırmaktan ya da kimyasal kremleri kullanmaktan daha mantıklı gibi geldi ama yıllarca kullanılabilir mi bilemedim :44::44: ayrıca büyüdü diyelim kullanmayı bırakınca sönüp buruş buruş kalmaz mı? gerçi gözümü karartıp denemeyi düşünüyorum ama kafam çok karıştı :44::44: son olarak da duştan sonra soğuk su olayına bayıldığımı söylemek istiyorum kesinlikle deneyeceğim
Dene Kaybedecek Birşeyin Yok Sonuçta Belki İyi gelir Faydası Olur Zararı olmaz
Bence denemelisin. Kendi üstümde deneyip iyi sonuc almasam bu kadar emin konuşmazdım :)
Aynen İşe Yarar İnşallah :)
denemeyi düşünüyorum ama sonra sönüp buruşursa diye paranoya yapıyorum :44::44:
Canım Biraz Önce Denedim sert Oldu Taş gibi :)
tatlım uygulamayı bıraktıktan sonrası için söylüyorum mesela bikaç ay hiç bi uygulama yapmadın diyelim göğüslerin durumu ne olacak... sanırım bununla ilgili bi yorum yapılmadı daha önceden yada ben gözden kaçırdım bilemiyorum
Eski halini alacagını sanmıyorum ya da en azından sönüp buruşmaz
umarım öyle olur
Valla bende Rezene Çayı Şerbetci Otu Alıp Denicem işte Ama nerde Bulunur Bunlar
Valla bende Rezene Çayı Şerbetci Otu Alıp Denicem işte Ama nerde Bulunur Bunlar
aktardan alabilirsin gerçi marketlerde rezenenin sallama çayı da oluyo ama ben onu pek sevmiyorum aktardan almak daha mantıklı deliyor hem de daha doğal...
Emin Önünde Aktar Oluyor mu ? :)
Emin Önünde Aktar Oluyor mu ? :)
İzmir de otursaydın yardımcı olabilirdim:)
Keşke canım Ya Hayatımda Hiç Ot Filan İçmedim Aktarmış Filanmış Hiç İlgilenmedim :)
Serbetçi otu iştah da açıyormuş canım ona göre aklında olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?