• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 ler ve 90 ların unutulamayan abur cuburları :)

Çokomel, eti puf da vardı. Gerçi hala var :)) yumiyumları her tenefüs yerdim hımmhımm ne güzeldi:))

Küçükken eti pufu yiyip bitirdikten sonra kabının uçlarını işaret parmaklarımızda birleştirir,üfleyerek çevirirdik:1:Biraz karışık anlattım galiba:44:

Ben sana yollayım canım istersen zeytınburnunda satılıyor onlardan hala =) bende arada alıyorum söylemesi hiç ayıp değil
:) sağol canım bende bakırköydeyim yakınızz zeytin burnunun neresinde satılıo kıs :P kulağıma fısılda kimse duymasınnn bana kalmaz sonra:)

Zeytinburnu minübüsüne bin emniyete çıkan yolda elektrikçinin önunde in hatta emnıyette ın ben senı alayım =) elektrikçinin sokagında yufkacı var orası satıyor ehuee =) ben bakırköye gelıyorum sık sık getırırm ıstersen ki :1::1:

benim ayıla bayıla yediğim bir çikolata vardı adı dophing.hatırlayan var mıııı????????

22575_307135292244_117985167244_4064769_3788631_n.jpg

:27:

benim isyanım şu güzelliği üretimden kaldıranadır.

Eki Görüntüle 378036

ben de bayılıyordum bu elmalısına...ama bu bisküvinin nem problemi vardı, ve nem raf ömrünü kısaltan bir şey, hatta küfe neden oluyor...bence bu sebeple ürün piyasadan çekildi. açıklama biraz teknik oldu arkadaşlar kusuruma bakmayın ama benim de mesleğim bu, gıda mihendisiyim de :21::21::21:

Hepsini tekrar istiyorum beeen:124:
Şimdi hiçbirini bulamıyorum küçük bakkallarda bile:50:

Cino bulabiliyorum adanada yayladaki bakkalımız getiriyor küçük boy büyük boy olarak. İlk gördüğümde ne sevinmiştim uzun yıllar sonra tekrar görünce.

Harika bir konu bu :)
Çoğunu hatırlıyordum ama bazılarını görünce hatırladım
Çocukluğumu özledim :/

Back
X