• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 ler ve 90 ların unutulamayan abur cuburları :)

$images.webp$images (3).webp$images (4).webp$images (1).webp
heyyy gidi günler...

çocukluğuma gittim... 90 ların çocuklarıyla ortak şeyleri ye, aynı oyuncaklarla oyna.. yıllar sonra gel ortak forumda yetişkin olarak konuş... heyy be... minoya ve caprisun a bayılırdım. şişirip patlatmak en güzel kısmıydı tabii:D

sanal bebeği olmayan yoktur herhalde... aman acıktı uykusu geldi oyun saati.. aşı saati.. tuvaletini yapınca çöpçüler gelir alırdı ahaha:9::9:

$sanal bebek.webp

Sulugöz diye bir sakız vardı kocaman ve ekşi,ağzına attığında yüzün eciş bücüş olurdu,aaaaah ah :31:

Hımm 90lardan favori oyuncaklarımı paylaşayım bende

etch e sketch diye bişe vardı hatırlayan var mı bilmiyorum, düğmelerini çevirip resim bişeler çizerdin.

images

Sonra kinex'ler vardı. Bir çeşit lego. Bendeki broşürde hep şu alttaki resim gibi büyük büyük çalışmalar gösterilirdi, ben hiç birini yapamazdım elimdekilerle sinir olurdum.

k-nex_179551.jpg

patlayan şekerler.. yumiyum.. üçgen piramid şeklinde bir meyve suyu vardı hele aman alllahıım onun öyle bir aroması vardıki.. :16:
hey cidiii özlemişim çocukluğumu.
anneanne babaanne evine gidince delikli dolaplardan çıkan türlü şekerleme ve çikolatalar, stres bilezikleri..
Solo test, mıknatıslı balık tutma oyuncağı, tek ayak bileğine ilmeğini geçirip ucunda bağlı bir topla zıplayıp çevirterek oyun oynamak.. Çok nostaljik bir akşam.. yaşlanmışız artık beeh.:8:

Son düzenleme:
goffy papağanlı gofret:),yumiyum,bigbaboll,kolalı ayıcıklı şekerlemeler,tipitip,ekşi sakız,paralı çikolata,max dondurma...ilk aklıma gelenler
ne güzeldi o dönemlerde çocuk olmak :31: kardeşlerim yanımda beraber zulaları paylaşmak :31:
şimdi çeşit o kadar çok ama çocuklar mutlu değil ,doyumsuz...
balıklı oyuncağı görünce çok şaşırdım unutmuştım yaff nasıl iyi oldu görmek ne güzeldi...

Back
X