• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 ler ve 90 ların unutulamayan abur cuburları :)

Eskiden ülkerin kat katı vardı,milföyden.Hala var mı bilmiyorum ama çok güzel bi şeydi.:56:

cinolardan hala var..ama taaa adanada bi köyde yani annanemin köyü oraya gidince getiriyo koca bi kutusu 5 lira

ama ne kadar harika..mmm içinde de bi sürü var:32::32:

yaaaaaa ben bayılıodum ona yaa
okulde derste kendimi cino havuzunda oynarken hep hayal ediodum :)) o kadar seviorum yani şuan olsa hergün 10 tane yemezzsem neyim:)

$bence-90lar_214870.webp

eskiden bide bunlar vardı hatırlıomusunuz:)

Love is...

Sakiz vardi.

Pembo sakiz vardi...

Mabel sakiz vardi...

Kiraz seklinde seker vardi.

Uludag gazoz...

okulde derste kendimi cino havuzunda oynarken hep hayal ediodum :)) o kadar seviorum yani şuan olsa hergün 10 tane yemezzsem neyim:)

Aaa cinolardan burdada var istanbulda portakallı limonlu küçük ambalajlı =))

Birde çokomik vardı dikdörtgen yedikçe uzayan bir yapısı vardı ambalajı bile gözumun önunde şimdikinden hem tadı hem pakedi çok farklıydı :D

yanlış hatırlamıyorsam ben tenefüste kantinden ondan almak için derse geç kalmıştım ilköğretimde:52::52:

Aaa cinolardan burdada var istanbulda portakallı limonlu küçük ambalajlı =))

Birde çokomik vardı dikdörtgen yedikçe uzayan bir yapısı vardı ambalajı bile gözumun önunde şimdikinden hem tadı hem pakedi çok farklıydı :D

kıs nerde var ben hiç denk gelmedim valla

Çokomel, eti puf da vardı. Gerçi hala var :)) yumiyumları her tenefüs yerdim hımmhımm ne güzeldi:))

Birde pazarlarda şekerler vardı. Küçük poşetlerde. Annemle az pazarlık etmiyordum o şekerler için:) :39::39::39::39::56::56:

Son düzenleme:
Back
X