• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 ler ve 90 ların unutulamayan abur cuburları :)

[][[]ATTACH=CONFIG]695630[/ATTACH]

Çim adamda 90ların favorilerindendi.

$images.webp

$6.webp

Eklentiler

• $101434_2.webp
    $101434_2.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 998
Son düzenleme:
ayy o günleri bir kez daha yaşadım sanki :))

zaman ne kadar çabuk geçiyor...
ve güzel olan her şey çocuklukta kalıyor sanki........

Kekstra vardı portakallısını da çok severdim
90ların sonlarına doğru çıkmış olabilir ama 90larda vardı eminim :31:

Bir de o zamanlar tofitaların üzerinde çizgi resimler vardı hatırlıyor musunuz :34:

Eklentiler

• $kekstra.webp
    $kekstra.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 390
ben de bayılıyordum bu elmalısına...ama bu bisküvinin nem problemi vardı, ve nem raf ömrünü kısaltan bir şey, hatta küfe neden oluyor...bence bu sebeple ürün piyasadan çekildi. açıklama biraz teknik oldu arkadaşlar kusuruma bakmayın ama benim de mesleğim bu, gıda mihendisiyim de :21::21::21:

evet doğru haklısın hep bir yumuşak olurdu elmalısı :) ama harıkaydı yaa bide incirli vardı ama elmalısı 1 tane :)

okul çıkışlarında kırtasiyelerden çıkmazdık :) renkli damgalar

otacı şekerler arkadaşlar hatıryan varsa berbattı :)

emzik şekerler:)

emzik kolye

bir çoğunuzum hatırlayacağına eminim :) en sevdiğimiz arkadaşımzla paylaşırdık :)

alaska dondurma amblemi :)

isim yazılan prinç kolyeler :)

mis puding :):)

ateri kasetleri :)

doksanlarda hijyen :)

çocukluğumzda bu sabunluğa hayrandım öyle tırnaklarım olmasını dilerdim :):)

kızlarrrr :)

annelerimizin babalarımızın telefonları :) yanlız gerçekten çok ağırdı :)

teletex :) saatlerce kurcalardım top on muzık lıstelerıne bakardım falan

turbo sakıza biz arkadaşlar arası erkek sakızı derdik :) şıpsevdi de kız sakızıydı :D

kızlar aklmda kalanlar bunlar birde everest diye bir dondurma vardı frambuazlı birşey hatırlayan varmı :)

Benimde çocukluğuma dair hatırladıklarım..

Pembo, tombi, elvan gazoz, leblebi tozu, karmen çikolata v.s.. daha çookk var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Ay ben bunları görünce çocukluğumu daha çok özledim ne kadar güzeldi o günler koşa koşa bakkala gider elimizdeki bozuk paralarlın son kuruşuna kadar bunlara harcardık ah ah :31:

İçim bir hoş oldu görünce hepsini :81:
Hele yukarıda bir arkadaş paylaşmış ya şu yastıklarla çarşaflarla çadır kurardık, ev yapardık onu ah ya ne günlerdi :31:

Back
X