80+ Kilosu Olanlar Gelin Beraber Zayıflayalım !!!

canım kararlılığın çok güzel böyle düşünürsen gider zaten :)aman haa suyu eksik etmee

Nereden aldım bu kiloları o kadar pişmanım ki zamanında dur demediğim için:KK43: Herkes cumaları kilo bildirimi yaparsa tablo gibi bir şey yaparız görürüz ilerleyişimizi. Bu sefer olmak zorunda çünkü olmadıkça hayat sevincim gidiyor. Kendimi depresyonda buluyorum üstüme giyecek bir şey bulamıyorum bulduklarımda yakışmıyor hiç :KK61:

En son resimdeki halin çok iyi. Değişim süper zaten :) Ben de işte 86 kiloyum bir ayda bu kiloya geliverdim işte ortalıktan kayboldum ya moralim bozuktu yedim durdum :KK57: Bu sefer kaybolmak yok bir ay sonra resim paylaşıcam. Bu ayı 7 kilo verip kapatsam moralim yerine gelir belki
Ah bi kaybolmasaydin gormustun simdi 60lari:/
aMa neredesinden donsen kar bak kararlilik gelmis sakin pes etme:)

Ah bi kaybolmasaydin gormustun simdi 60lari:/
aMa neredesinden donsen kar bak kararlilik gelmis sakin pes etme:)

Ailevi sorunlar sebebiyle psikolojim bozuldu biraz. herşeyden herkesten uzaklaştım işe zor gittim geldim :KK43: Ama şimdi çok iyiyim her şeyi hallettim bakalım bu sefer olacak gibi her cuma bildirim yapıcam inş haftaya cuma 83 olurum

Kahvaltım:

İki dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, domates, salatalık, biraz peynir, yeşil çay + 2 gün kurusu kayısı ve bol su şimdi de bir bardak yağsız süt içiyorum

Kahvaltım:

İki dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, domates, salatalık, biraz peynir, yeşil çay + 2 gün kurusu kayısı ve bol su şimdi de bir bardak yağsız süt içiyorum
Cok basarili bi kahvalti olmus cnm bence. Bende 86 kiloyum zayiflamayi bende cok istiyorm cnm. Arada bir günlügüne göz atip sana destek olurm :KK66:

Ailevi sorunlar sebebiyle psikolojim bozuldu biraz. herşeyden herkesten uzaklaştım işe zor gittim geldim :KK43: Ama şimdi çok iyiyim her şeyi hallettim bakalım bu sefer olacak gibi her cuma bildirim yapıcam inş haftaya cuma 83 olurum
Herseyi atlattigina ve buna karar verdigine cok sevindim:) Bu sefer basarcaksin inaniyorum:)

adım burcuu 24 yasıbdayım boyda 162 boyunda 89 kiloyum :KK70:

sende 25 yasında 163 boyunda 86 kiloymussun

ben kendime cok yakın buldum seni , birlikte zayıflarız inşallah

ne iş yapıyordun bir de hangi sehirdesin

Son düzenleme:
adım burcuu 24 yasıbdayım boyda 162 boyunda 89 kiloyum :KK70:

sende 25 yasında 163 boyunda 86 kiloymussun

ben kendime cok yakın buldum seni , birlikte zayıflarız inşallah

ne iş yapıyordun bir de hangi sehirdesin

Aynen baya benziyoruz kilo ve boy açısından :KK53: İstanbuldayım. Bir şirkette tercüman olarak çalışıyorum

Nereden aldım bu kiloları o kadar pişmanım ki zamanında dur demediğim için:KK43: Herkes cumaları kilo bildirimi yaparsa tablo gibi bir şey yaparız görürüz ilerleyişimizi. Bu sefer olmak zorunda çünkü olmadıkça hayat sevincim gidiyor. Kendimi depresyonda buluyorum üstüme giyecek bir şey bulamıyorum bulduklarımda yakışmıyor hiç :KK61:
güvenini kaybetme sakın kendine güven çünkü güvenin olmazsa psikolojik olarak kendini etkilersin sakın hiç umutsuzluğada kapılma eminim başaracaksın bende sürekli alıp veriyorum ama yavaş yavaş gidiyor hormon ilacımdan dolayı bu ara aldım mesela ama yinede kararlıyım ilaç bitince verebileceğime inanıyorumm canım

güvenini kaybetme sakın kendine güven çünkü güvenin olmazsa psikolojik olarak kendini etkilersin sakın hiç umutsuzluğada kapılma eminim başaracaksın bende sürekli alıp veriyorum ama yavaş yavaş gidiyor hormon ilacımdan dolayı bu ara aldım mesela ama yinede kararlıyım ilaç bitince verebileceğime inanıyorumm canım

Bu sefer acele etmicem zaten kendimi çok sıkmadan ilerlemek istiyorum. Yani diyet psikolojisine girmeden istediklerimi azar azar yiyerek ve akşam 6-7 den sonra hiçbir şey yemeyerek devam etmeyi düşünüyorum. Bir de böyle denicem bakalım olacak mı

Bu sefer acele etmicem zaten kendimi çok sıkmadan ilerlemek istiyorum. Yani diyet psikolojisine girmeden istediklerimi azar azar yiyerek ve akşam 6-7 den sonra hiçbir şey yemeyerek devam etmeyi düşünüyorum. Bir de böyle denicem bakalım olacak mı
Emin ol olur. Her bunye farkli ama yediklern bariz azalirsa kesinlikle verirsin. Kokay gelsin :)

X