80+ Kilosu Olanlar Gelin Beraber Zayıflayalım !!!

Sabah yarım simit + az peynir yedim yanında da şekersiz çay.
Az önce de ofiste 2 kaşık pilav az tavuk yoğurt ve çorba yedim.

Akşama doğru da ayran içmeyi düşünüyorum çok acıkırsam

Kızlarrr nerelerdesinizzzzzz çalıştığım için çok aktif olamıyorum ama her gün mutlaka yazmaya çalışıyorum. Bugün 55 dk yürüdüm koşu bandında. Çok yoruldummmm :mad: Cuma sabahı tartılıp bildirim yapıcazzz unutmayınnn spor da yapıyorum bakalım yediklerime çok dikkat edemesem de spora ağırlık verdim. Her hafta 1 kilo gitse razıyım kalıcı olsun yavaş olsun 3-4 ay zamanım var:)

Kizlar merhaba benimdr boyum 1.68 kilom 84 :KK43: universiteye hazirlik ve universite hayatindan dolayi epeyce kilo aldim okula baslayinca 65 kiloydum :KK43: :KK43: neyse çeşitli zayiflama haplari yarim kalmış diyetlerden sonra artik yeter dedim ve bugün itibariyle 2 gündür diyet yapiyorm ve eylül ďe düğünüm var hedefim 64 . Yani tam 20 kilo birbirimize destek olalim ve su kilolardan kurtulalim

Kizlar merhaba benimdr boyum 1.68 kilom 84 :KK43: universiteye hazirlik ve universite hayatindan dolayi epeyce kilo aldim okula baslayinca 65 kiloydum :KK43: :KK43: neyse çeşitli zayiflama haplari yarim kalmış diyetlerden sonra artik yeter dedim ve bugün itibariyle 2 gündür diyet yapiyorm ve eylül ďe düğünüm var hedefim 64 . Yani tam 20 kilo birbirimize destek olalim ve su kilolardan kurtulalim

Hoşgeldin canım:) ben de üniversiteye başlarken 64 kiloydum okul bittiğinde bir baktım 87 olmuşum. Bir ara indim 73 e kadar ama sonra geri aldım geçen cuma 86.4 falandım. Çok sıkı diyet yapmıyorum ama önümüZdeki hafta daha dikkatlli olucam. Sen de katıl bize ama cuma günü bildirim yapmak şartıyla. Motivasyonumuzu düşürmeden ilerlememiZ lazım.

Sabah 1 bardak ayran içtim. 10 gibi de 1 elmayla 1 mandalina yedim. Öğle yemeği olarak 3 köfte+yoğurt+çok az fırında makarna yedim. Şimdi de yeşil çay içiyorum. :KK28:

Bu arada liste nasıl yapılıyor bilen var mı? İlk sayfaya liste eklemek istiyorum ki ilerleyişimizi görelim. Bilen varsa yardımcı olabilir mio_O

Hosgeldin nevin:)
Bugün 2 lt su ve 1 lt bitki Çayı ictim .mekik cektim hareket yaptim :) ama 4 tane un kurabiyesi yedim küçüktuler ama o_O

Bugün 2 lt su ve 1 lt bitki Çayı ictim .mekik cektim hareket yaptim :) ama 4 tane un kurabiyesi yedim küçüktuler ama o_O

Ben de bisküvili pasta yedim işyerinde:KK43: ama 5 ten sonra hiçbir şey yemedim yürüyüşümü de yaptım şimdi uyucam:)) sen de eritmişsindir canım kurabiyeleri sadece erken saatte yemeye dikkat etmek gerek

Geçen cuma 86.5'tim. Bu sabah tartıldım ve ilk kilo bildirimimi yapıyorum. 85.7. Çok verememişim ama olsun en azından sağlıklı besleniyorum çok dikkat edemesem de en azından hamburger pizza yemedim bir haftadır bu da benim için büyük başarı haftada 4-5 gün yürüyüş de yapıyorum. Haftaya da 84ü görsem güzel olur

Aynen ilk hafta çok gidiyor sonraki haftalar azalıyor. Bir aya 80in altına insem başka bişey istemem:KK43: Bu arada bugün kilo bildirimi günüm. 86.5 ile başladım bakalım. Haftaya cuma inş 83 falan olurum.
bende yarin basliyorm insallah arkadaslar hepimize kolay gelsin kilom su an 82.5

Hoşbuldum ben sabah sadece Çay ve su içiyorum Öğlen bir yemek ekmeksiz akşam da salata aralarda meyva ya da azıcık kuru yemiş ha birde günde en az bir saat pilates işe yaradı iki kilo verdim

Bu Cuma kilo bildirimi yapalım arkadaşlar. Geçen Cuma ilk diye sesimi çıkarmadım bu Cuma hepinize kızarımmmmmmm:KK49::KK49::KK49: Hepinize iyi sabahlarrrrrrr kaçamaksızzzz geçirelim bugünü inşallah :KK76:

Nasıl gidiyorrrrrrrrrrr kimse bir şey yazmıyor kendi kendime konuşuyorummm :cry: İşler de yoğun çok yoruluyorum ben de fazla giremiyorum ama cuma günü bildirimini asla aksatmıcam. En azından bu kurala uymam lazm ki kilo alırsam falan geç olmadan fark edeyim bu hafta inş 1 kilo daha gider:KK55: Sabah bir şey yemeden geldim işe. Öğlen de makarna ve tavuklu yemek yedim. Daha da bişey yemedim. Akşam da salata yemeyi düşünüyorum sonrasında da 20 dk yürüyüş

Kimse yok mu huhuuuuuuu o_O Dün regl oldum. Sabah tartıldım yine 86.6 çıktım :KK43: Çok dikkat edemiyorum işyerinde fazla kaçırıyorum bunu çözmem lazm evden salatalık domates falan getircem pazartesiden itibaren başka türlü olmıcak :KK67:

Cuma tartılmadım çünkü regl dönemindeyim bitince tartılcam pazartesi falan. Yine kimsecikler yok :KK42: İnş benim gibi zayıflamaya çalışan ara sıra kaçırsa da zayıflamaya kararlı olan birileri çıkar :KK43: Kendimi çok yalnız hissediyorum..

Bu sabah tartıldım 85.2 :KK54: Yavaş gidiyor sanki ama kaçamaklarım yüzündendir. Daha doğrusu düzenli yiyemiyorum ama tek dikkat ettiğim ve bozmadığım kural akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum.

X