- Konu Sahibi withoutlove
Bende aranıza katılmak istiyorum 79 kiloyum Boyum 1.65 Bütün kilom bel ve göbekte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aranıza katılmak istiyorum 79 kiloyum Boyum 1.65 Bütün kilom bel ve göbekte :)
Cumartesi sabah bildirim yapmak istiyorum öyle olur mu?
87.500düm 2.200 verdim iki haftada bu hafta azdı biraz ama sağlıklı ilerleyecegim inşHoşgeldin canım:) olur tabi cumartesi bildirim yapabilirsin.
87.500düm 2.200 verdim iki haftada bu hafta azdı biraz ama sağlıklı ilerleyecegim inş
Merhaba bende çeyrek simit ve şekersiz çay içtim sabah.öğlen ayran et şiş salata ve malesef lavas bu arada iki tane bitki Çayı ve 1 tane kepekli Grisini.
Evet bir tane yedim kalori hesabı yapıyorum 1600u geçmeyeye çalışıyorum tempolu yürüdüm aksamda bir saat.Lavaş bir taneyse çok sorun olmaz ama yedikten sonra hareket etmek lazım ben yasak bir şey yersem onu eritene kadar mutlaka yürüyorum. Öğlen de köfte, yoğurt, brokoli ve çok az bulgur pilavı yedim. Akşam da kepekli sandviç yedim dışarda olduğum için. Bir de yağsız sütle cafe latte içiyorum şimdi
Evet bir tane yedim kalori hesabı yapıyorum 1600u geçmeyeye çalışıyorum tempolu yürüdüm aksamda bir saat.
1600 le gidiyorum şimdilik.sıkıntım malesef 18.30 dan sonra yemem eşim o saatlerde geliyor bende ancak eve geliyorumKalori hesabı yaparak da zayıflamak mantıklı ama günlük kalorin 1000-1500 arasında olsun. 1500 civarı alıyorsan mutlaka 250 kalori falan yak yürüyüş yaparak. Böylelikle ayda 5-6 kilo verebilirsin. Fazla kaçırınca telafi etmek için fazladan yürüyorum kendime ceza veriyorum
Bir de en önemlisi akşam 6-7 den sonra yememek. Çok acıkırsan salatalık veya yoğurt gibi zararsız yiyecekler tercih edebilirsin.
tamam:)) bol şansBen yazmayı bıraktım burada çünkü kimse yazmıyor Tek başıma kaldım diye başka bir arkadaşın konusuna geçtim orada herkes yazıyor. Orada devam edeceğim ben malesef tek başıma yapamıyorum burada da devamlılık sağlayamadık