80+ Kilosu Olanlar Gelin Beraber Zayıflayalım !!!

Bende aranıza katılmak istiyorum 79 kiloyum Boyum 1.65 Bütün kilom bel ve göbekte :)

Hoşgeldin canım. Boyumuz hemen hemen aynı. Benim de göbek ve bel çok fena :mad: Mekik çekiyorum her gün bir de yanlar için hareket yapıyorum bacaklarım üst tarafıma göre ince

87.500düm 2.200 verdim iki haftada bu hafta azdı biraz ama sağlıklı ilerleyecegim inş

Olsun az olsun yavaş olsun kalıcı olsun. Sıkılmadan bunalmadan ilerlemek en iyisi. Ben de öyle yapıyorum haftada 1 gitse bileayda 4 kilo yapar. Önce şu 8 li rakamlardan kurtulmamız lazım

Günaydın herkese,

Sabah acele çıktım evden işe yetişeceğim diye o yüzden kahvaltımı şimdi ofiste yapıyorum bulabildiklerimi yiyorum. 1 salatalık, 1 domates, bitki çayı ve iki gün kurusu kayısı :21:

Merhaba bende çeyrek simit ve şekersiz çay içtim sabah.öğlen ayran et şiş salata ve malesef lavas bu arada iki tane bitki Çayı ve 1 tane kepekli Grisini.

Merhaba bende çeyrek simit ve şekersiz çay içtim sabah.öğlen ayran et şiş salata ve malesef lavas bu arada iki tane bitki Çayı ve 1 tane kepekli Grisini.

Lavaş bir taneyse çok sorun olmaz ama yedikten sonra hareket etmek lazım ben yasak bir şey yersem onu eritene kadar mutlaka yürüyorum. Öğlen de köfte, yoğurt, brokoli ve çok az bulgur pilavı yedim. Akşam da kepekli sandviç yedim dışarda olduğum için. Bir de yağsız sütle cafe latte içiyorum şimdi :KK28:

Lavaş bir taneyse çok sorun olmaz ama yedikten sonra hareket etmek lazım ben yasak bir şey yersem onu eritene kadar mutlaka yürüyorum. Öğlen de köfte, yoğurt, brokoli ve çok az bulgur pilavı yedim. Akşam da kepekli sandviç yedim dışarda olduğum için. Bir de yağsız sütle cafe latte içiyorum şimdi :KK28:
Evet bir tane yedim kalori hesabı yapıyorum 1600u geçmeyeye çalışıyorum tempolu yürüdüm aksamda bir saat.

Evet bir tane yedim kalori hesabı yapıyorum 1600u geçmeyeye çalışıyorum tempolu yürüdüm aksamda bir saat.

Kalori hesabı yaparak da zayıflamak mantıklı ama günlük kalorin 1000-1500 arasında olsun. 1500 civarı alıyorsan mutlaka 250 kalori falan yak yürüyüş yaparak. Böylelikle ayda 5-6 kilo verebilirsin. Fazla kaçırınca telafi etmek için fazladan yürüyorum kendime ceza veriyorum :KK70:

Bir de en önemlisi akşam 6-7 den sonra yememek. Çok acıkırsan salatalık veya yoğurt gibi zararsız yiyecekler tercih edebilirsin.

Kalori hesabı yaparak da zayıflamak mantıklı ama günlük kalorin 1000-1500 arasında olsun. 1500 civarı alıyorsan mutlaka 250 kalori falan yak yürüyüş yaparak. Böylelikle ayda 5-6 kilo verebilirsin. Fazla kaçırınca telafi etmek için fazladan yürüyorum kendime ceza veriyorum :KK70:

Bir de en önemlisi akşam 6-7 den sonra yememek. Çok acıkırsan salatalık veya yoğurt gibi zararsız yiyecekler tercih edebilirsin.
1600 le gidiyorum şimdilik.sıkıntım malesef 18.30 dan sonra yemem eşim o saatlerde geliyor bende ancak eve geliyorum

kızlar selam... 85 kiloyla bende katılmak istiyorum grubunuza. daha önce akupunktur ile 2 ayda 13 kilo vermiştim.hiç kaçamaksız ve hergün en az 1 saat yürüyüş ile.. malum verdiklerimi fazlasıyla aldım zaman geçtikçe....bir sonraki akupunktur denemem ise başarısız oldu. şuan bildiklerimle kendi kendime zayıflamaya çalışacağım. kilo bildirimi yapabilirim bende... 27 yaşındayım ve 163 boyundayım. herkese kolay gelsin:))

Ben yazmayı bıraktım burada çünkü kimse yazmıyor :KK43: Tek başıma kaldım diye başka bir arkadaşın konusuna geçtim orada herkes yazıyor. Orada devam edeceğim ben malesef tek başıma yapamıyorum burada da devamlılık sağlayamadık :cry:

X