- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
- Konu Sahibi withoutlove
Oo kaçak kız duygu:)
Bu topiginde başarıya ulasirsin umarım. :)
Mecbur kaçtım çok utandım çünkü kendimden siz kilo verdiniz ben aldım tuamadım boğazımı ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo kaçak kız duygu:)
Bu topiginde başarıya ulasirsin umarım. :)
Olur mu canim utanmak. Bizim topigin tadi kacsa da biz hala devam ediyoruz ala vere ala vere:) bu sefer pes etmezsin umarim:)Mecbur kaçtımandım çünkü kendimden siz kilo verdiniz ben aldım tuamadım boğazımı ((
Olur mu canim utanmak. Bizim topigin tadi kacsa da biz hala devam ediyoruz ala vere ala vere:) bu sefer pes etmezsin umarim:)[/QUOTRAND
Çok kötü hissettim gerçekten çünkü başladığım kiloya geri gelince moralim bozuldu herkesten kaçtım umarım bu sefer güzel geçer
Guveniyorum sana hadi bakalm
Yapacak gibi hisset. Olumlu dusunmek basariyi kendine cekiyo:)İnş ben de senin gibi kilolarımdan kurtulurum. Bazen hiç yapamayacak gibi hissediyorum
Bende katilabilirmiyim.
Yapacak gibi hisset. Olumlu dusunmek basariyi kendine cekiyo:)
kızlarrrr merhaba 165cm boyundayım 83 kg idim. suan tam 76.9 kgdayım. hedefim 60. bu yolda sunu anladım ki boğaz tutmadan aç kalmadan kilo verilmiyor 5 aylık evliyim bende ve bende 91 liyim :) bizim nesil sorunlu heralde o yuzden canını sıkma. bende bi aldım bi verdim sınav zamanlarında oturmaktan aldım sonrasında 2 haftada aldıklarımı vermeye calıştım onemli olan peşini bırakmamak sakın pes etme zamana yay hemen zayıflıcaksın diye bişey yok ama ayda 1 kg bile versen yanına kardır az böyle düşünn
58 kiloyum simdi tatilde 60 olmusumdur tekrar ama yolum daha bitmedi bi 52leri gormem laziimm. Son halim var basari oykumde:)Umarım bu sefer olur Sen ne yaptın kaç kilodasın şimdi en son çok güzel görünüyordun :)
58 kiloyum simdi tatilde 60 olmusumdur tekrar ama yolum daha bitmedi bi 52leri gormem laziimm. Son halim var basari oykumde:)
Hatta burda benmde gnlgm var canm. Bi diyet listesine uymadm kendi listemi olusturdum protein agirlikli beslenip ekmek yag seker den uzak durup tuzu az kullandm. Kabizlik problemim icinde form cayi ve yemeklermde aci kullandm spor tabiikide yaptm ama abartilicak kadar degil76 kiloya nasıl indin canım? Kısaca anlatır mısın
Hatta burda benmde gnlgm var canm. Bi diyet listesine uymadm kendi listemi olusturdum protein agirlikli beslenip ekmek yag seker den uzak durup tuzu az kullandm. Kabizlik problemim icinde form cayi ve yemeklermde aci kullandm spor tabiikide yaptm ama abartilicak kadar degil
Canim kesinlikle yarar ben hep listelere bagli kalmaya calisiyodm evde birsey eksik olunca bozuyordum kendine gore yapman en iyisi bu arada yesil cay da tuketiyorumBen de öyle yapıyorum iki gündür. Acı katıyorum yediklerime. Biraz yürüyüş yapıyorum. Dediğin gibi kızartma, hamur işi vb yemiyorum. Bir de akşam en geç 7 gibi yemeye çalışıyorum. Bir ay falan böyle ilerlemeyi düşünüyorum sonrasına bakarım işe yararsa aynen devam yaramazsa taktik değiştiririm
Canim kesinlikle yarar ben hep listelere bagli kalmaya calisiyodm evde birsey eksik olunca bozuyordum kendine gore yapman en iyisi bu arada yesil cay da tuketiyorum
Sagol canim:) sende inan kendine yaparsin yeterki pes etme
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/90-dan-67-ye-simdiki-hedef-55.741869/
canım kararlılığın çok güzel böyle düşünürsen gider zaten :)aman haa suyu eksik etmeeBen de aldım bugün aktardan yeşil çay. Ona da yarın başlıcam. Ben de listelere pek bağlı kalamıyorum snnra da sıkılıp bozuyorum en iyisi diyette değilmişim gibi azar azar yiyeyim ama yasaklarım da olsun hiç yemeyeceklerim olsun. Bir de böyle deniyeyim. Bu sefer ya olacak ya olacak başka yol yok.