- 9 Ocak 2015
- 19.770
- 81.903
- 798
Şaka bi yana 77 kilo olmak çok isterdimartık hergün tartilmiyorumda bugün tartilma günümdu tartilmisken yuruyusten sonra bidaha bakayım dedim :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka bi yana 77 kilo olmak çok isterdimartık hergün tartilmiyorumda bugün tartilma günümdu tartilmisken yuruyusten sonra bidaha bakayım dedim :))
Öyle tabi bana yakışıyo diyorlar ama lafta sokuyorlar anlamadım80'den 69'a.... :) hadi bakalım.
diyet yemek tarifleri araya araya bi hal olduk :) yaz bitecek. düşük kalorili yemek tarifleri öneriyorlar ama bilemeyeceğim tabi.
kimisine de kilo yakışıyo ama :)
Şaka bi yana 77 kilo olmak çok isterdim![]()
Evet pelin fıstık gibi oldu :)) bilmiyorum niye o kış ki azmim geri geeeelmiyor diye deliriyorumOlursun sende canım boyumuz mesela kısaltıp uzatmak elimizde değil ama kilo vermek nekdr uğraştırıcı ve zor olsa da değğiştirilebiliyor byu baya iyi bişey :) azmedip vazgeçmemekten geçiyor herşey . Çok güzel hareketler bunlardaki pelini bilirsin şok olmuştum ben görünce o kdr çok kilo gidiyorsa bu kilolar neden gitmesin . Çok kilo olunca çok hızlı gidiyo diyorlar aama unutulmaması gereken bişey daha var ne kdr fazla kilo o kdr çok zor geçirilen zaman . Yani birşeyi iyi yerinden de bakmalıyız . O kdr çok kilomuz da yok ee o zaman neden veremeyelim her türlü veririz :)
Özelden gitmen gerekicek idrar yolu enfeksiyonu çoook kötü birşey değil su ile atarsınYa birde ben kan tahlilii yaptrdm dahiliyeye gittim diyetsyene o yönlendiriyormyş sanırım . Hiç bi sorun yok kilo ver sadece ddiler . insülin direncin yok ama sınırda dediler . Tiroid guatr vs. açlık tokluk şekerin herşeyin normal dediler .
diyetisyen diye gittim idrarda bakteri çktı . kültür testi yaptılar inş sonuç kötü çıkmaz idrar yolu enfeksiyonuysam baya kötü ya cidden kötü olur neye gittik ne oldu durumu oldu .
Bir de diyetsyene de göndermediler . Şimdi diyetisyenede gidememiş oldum sonuçlarla bi diyetisyen bulup gitsem sonuçları kabul edr mi acaba
Evet pelin fıstık gibi oldu :)) bilmiyorum niye o kış ki azmim geri geeeelmiyor diye deliriyorum![]()
Özelden gitmen gerekicek idrar yolu enfeksiyonu çoook kötü birşey değil su ile atarsın
yok canım yaz nolcakİnnşallah ..
Çenem açıldı ya uzun uzun yazdım kusura bakma :)
yok canım yaz nolcak![]()
Boy? Kilo? Yaş? Kaç canımbu arada bir önceki mesajımdan beri girmediğim site kalmadı. :) bunun gibi diyet yemek tarifleri siteleri buldum ama bunları yesem garanti yine kilo alırım. su içsem yine alırım. :) yok yok. en iyisi "yine" haftaya başlamak diyete![]()
Amaaaan be gülÜm senin boyda ve kiloda hele en son ne zamandım hatırlamıyorum bîle1,70 - 65 - 28
süper menüBugün ki menüm
Sahur:Eki Görüntüle 1577450
İftar:Eki Görüntüle 1577451
3 litre su,maden suyu
süper menü![]()
Menü gayet iyi canım ....Bugün ki menüm
Sahur:Eki Görüntüle 1577450
İftar:Eki Görüntüle 1577451
3 litre su,maden suyu