• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

80'den 69'a.... :) hadi bakalım.

diyet yemek tarifleri araya araya bi hal olduk :) yaz bitecek. düşük kalorili yemek tarifleri öneriyorlar ama bilemeyeceğim tabi.

kimisine de kilo yakışıyo ama :)
Öyle tabi bana yakışıyo diyorlar ama lafta sokuyorlar anlamadım

Şaka bi yana 77 kilo olmak çok isterdim :KK43:

Olursun sende canım boyumuz mesela kısaltıp uzatmak elimizde değil ama kilo vermek nekdr uğraştırıcı ve zor olsa da değğiştirilebiliyor byu baya iyi bişey :) azmedip vazgeçmemekten geçiyor herşey . Çok güzel hareketler bunlardaki pelini bilirsin şok olmuştum ben görünce o kdr çok kilo gidiyorsa bu kilolar neden gitmesin . Çok kilo olunca çok hızlı gidiyo diyorlar aama unutulmaması gereken bişey daha var ne kdr fazla kilo o kdr çok zor geçirilen zaman . Yani birşeyi iyi yerinden de bakmalıyız . O kdr çok kilomuz da yok ee o zaman neden veremeyelim her türlü veririz :)
valla bende keşke 65 olsam :(

Olursun sende canım boyumuz mesela kısaltıp uzatmak elimizde değil ama kilo vermek nekdr uğraştırıcı ve zor olsa da değğiştirilebiliyor byu baya iyi bişey :) azmedip vazgeçmemekten geçiyor herşey . Çok güzel hareketler bunlardaki pelini bilirsin şok olmuştum ben görünce o kdr çok kilo gidiyorsa bu kilolar neden gitmesin . Çok kilo olunca çok hızlı gidiyo diyorlar aama unutulmaması gereken bişey daha var ne kdr fazla kilo o kdr çok zor geçirilen zaman . Yani birşeyi iyi yerinden de bakmalıyız . O kdr çok kilomuz da yok ee o zaman neden veremeyelim her türlü veririz :)
Evet pelin fıstık gibi oldu :)) bilmiyorum niye o kış ki azmim geri geeeelmiyor diye deliriyorum :(

Ya birde ben kan tahlilii yaptrdm dahiliyeye gittim diyetsyene o yönlendiriyormyş sanırım . Hiç bi sorun yok kilo ver sadece ddiler . insülin direncin yok ama sınırda dediler . Tiroid guatr vs. açlık tokluk şekerin herşeyin normal dediler .
diyetisyen diye gittim idrarda bakteri çktı . kültür testi yaptılar inş sonuç kötü çıkmaz idrar yolu enfeksiyonuysam baya kötü ya cidden kötü olur neye gittik ne oldu durumu oldu .
Bir de diyetsyene de göndermediler . Şimdi diyetisyenede gidememiş oldum sonuçlarla bi diyetisyen bulup gitsem sonuçları kabul edr mi acaba

Ya birde ben kan tahlilii yaptrdm dahiliyeye gittim diyetsyene o yönlendiriyormyş sanırım . Hiç bi sorun yok kilo ver sadece ddiler . insülin direncin yok ama sınırda dediler . Tiroid guatr vs. açlık tokluk şekerin herşeyin normal dediler .
diyetisyen diye gittim idrarda bakteri çktı . kültür testi yaptılar inş sonuç kötü çıkmaz idrar yolu enfeksiyonuysam baya kötü ya cidden kötü olur neye gittik ne oldu durumu oldu .
Bir de diyetsyene de göndermediler . Şimdi diyetisyenede gidememiş oldum sonuçlarla bi diyetisyen bulup gitsem sonuçları kabul edr mi acaba
Özelden gitmen gerekicek idrar yolu enfeksiyonu çoook kötü birşey değil su ile atarsın

Evet pelin fıstık gibi oldu :)) bilmiyorum niye o kış ki azmim geri geeeelmiyor diye deliriyorum :KK43:

Bazen cidden gelmiyor . Bi kilo sınırımı ne olması gereiyo heralde ben geçen sene 76 yıı görünce şok geçirip 69 a 3 haftada inmiştim bu sene 78 i görüp laylaylom oh dedim devam ettim annemin yaptığı hamurişlerini yedim gece 12lerde sonra 81.200ü bi gördüm öle durdum ki 78 bile bana çokken durmamıştm daha da işimi zorlaştırdım . Nr kdr erken önlem ne kdr erken şaşkınlık o kdr iyi bi de ttartılmaktan korkmak da kötü bişey .
Kilo verdiiğimi hissedince hep tartılmak isterim nasıl hergün dayanamayıp tartılıyoruz aynı öle ama kilo aldığımızı düşündüğümüzde tartıya çıkmaktan korkarız yemeye de devam ederiz daha kötü oluyor . cuma gün aç karna 76.200 düm 2-3 gündür yedim yedim tartıya bile çıkmaya korktum dün akşam yürü dedim kendime tartılmazsan sen böle mahvetmeye devam edeceksin bi tartıldım tok 78.00 ı görünce :D bugünkü menümü gördün :D
tavsiyem tartılman böle zamanlarda yediğin kaçırdıığın zaman tartıl ki yüzleş yüzleş ve kork .. korkunca tam gaz devam etmen için motive olabilir .

Bugunku menu

kahvaltı 1 dilim kpek ekmegi 1 haşlanmış yumurta kk kadar peynir 3 adet yeşil zeytin bir minik domates ve yeşil çay

öğlen bi lokma ekmek 5 dilim ince sucuk

akşam 4 ızgara köfte ve mercimek çorbası 1 dilim kpk ekmegi 1 bardak ayran

Ara 1 bardak sıcak çikolata

spor 4 km yuruyus

Bugün ki menüm :kk77:
Sahur: image.jpg
İftar: image.jpg
3 litre su,maden suyu

Back