- 9 Ocak 2015
- 19.392
- 80.626
- 798
Şaka bi yana 77 kilo olmak çok isterdimartık hergün tartilmiyorumda bugün tartilma günümdu tartilmisken yuruyusten sonra bidaha bakayım dedim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka bi yana 77 kilo olmak çok isterdimartık hergün tartilmiyorumda bugün tartilma günümdu tartilmisken yuruyusten sonra bidaha bakayım dedim :))
Öyle tabi bana yakışıyo diyorlar ama lafta sokuyorlar anlamadım80'den 69'a.... :) hadi bakalım.
diyet yemek tarifleri araya araya bi hal olduk :) yaz bitecek. düşük kalorili yemek tarifleri öneriyorlar ama bilemeyeceğim tabi.
kimisine de kilo yakışıyo ama :)
Şaka bi yana 77 kilo olmak çok isterdim
Evet pelin fıstık gibi oldu :)) bilmiyorum niye o kış ki azmim geri geeeelmiyor diye deliriyorumOlursun sende canım boyumuz mesela kısaltıp uzatmak elimizde değil ama kilo vermek nekdr uğraştırıcı ve zor olsa da değğiştirilebiliyor byu baya iyi bişey :) azmedip vazgeçmemekten geçiyor herşey . Çok güzel hareketler bunlardaki pelini bilirsin şok olmuştum ben görünce o kdr çok kilo gidiyorsa bu kilolar neden gitmesin . Çok kilo olunca çok hızlı gidiyo diyorlar aama unutulmaması gereken bişey daha var ne kdr fazla kilo o kdr çok zor geçirilen zaman . Yani birşeyi iyi yerinden de bakmalıyız . O kdr çok kilomuz da yok ee o zaman neden veremeyelim her türlü veririz :)
Özelden gitmen gerekicek idrar yolu enfeksiyonu çoook kötü birşey değil su ile atarsınYa birde ben kan tahlilii yaptrdm dahiliyeye gittim diyetsyene o yönlendiriyormyş sanırım . Hiç bi sorun yok kilo ver sadece ddiler . insülin direncin yok ama sınırda dediler . Tiroid guatr vs. açlık tokluk şekerin herşeyin normal dediler .
diyetisyen diye gittim idrarda bakteri çktı . kültür testi yaptılar inş sonuç kötü çıkmaz idrar yolu enfeksiyonuysam baya kötü ya cidden kötü olur neye gittik ne oldu durumu oldu .
Bir de diyetsyene de göndermediler . Şimdi diyetisyenede gidememiş oldum sonuçlarla bi diyetisyen bulup gitsem sonuçları kabul edr mi acaba
Evet pelin fıstık gibi oldu :)) bilmiyorum niye o kış ki azmim geri geeeelmiyor diye deliriyorum
Özelden gitmen gerekicek idrar yolu enfeksiyonu çoook kötü birşey değil su ile atarsın
yok canım yaz nolcakİnnşallah ..
Çenem açıldı ya uzun uzun yazdım kusura bakma :)
yok canım yaz nolcak
Boy? Kilo? Yaş? Kaç canımbu arada bir önceki mesajımdan beri girmediğim site kalmadı. :) bunun gibi diyet yemek tarifleri siteleri buldum ama bunları yesem garanti yine kilo alırım. su içsem yine alırım. :) yok yok. en iyisi "yine" haftaya başlamak diyete
Amaaaan be gülÜm senin boyda ve kiloda hele en son ne zamandım hatırlamıyorum bîle1,70 - 65 - 28
süper menüBugün ki menüm
Sahur:Eki Görüntüle 1577450
İftar:Eki Görüntüle 1577451
3 litre su,maden suyu
Canım...süper menü
Menü gayet iyi canım ....Bugün ki menüm
Sahur:Eki Görüntüle 1577450
İftar:Eki Görüntüle 1577451
3 litre su,maden suyu