Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk
- Konu Sahibi Feraceli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ocak 2015
- 19.381
- 80.588
- 798
Kahvaltım:haşlanmış yumurta
1 bSpor
süt,2 k.k.peynir
2 kaşık tahin pekmez.1 kasık bal
1 tane sarı kurabiye
Öğle:1 kase sebze çorbası
Marul,3 k.k peynir
Ara:yarım paket pedibör,kuru incir
3-4 kaşık reçel,2 kaşık kuru üzüm
4-5 sarı kurabiye
Akşam:1 kase yoğurt
3 litre su
Spoor
30 dk yürüyüş
20 dk pilates
1 bSpor
süt,2 k.k.peynir
1 tane sarı kurabiye
Marul,3 k.k peynir
4-5 sarı kurabiye
3 litre su
Spoor
30 dk yürüyüş
20 dk pilates
Eklentiler
Kahvaltım:haşlanmış yumurta
1 bSpor
süt,2 k.k.peynir
1 tane sarı kurabiye
Marul,3 k.k peynir
4-5 sarı kurabiye
3 litre su
Spoor
30 dk yürüyüş
20 dk pilates
CANIM KAÇ KİLO VERDİN ? NASIL GİDİYR
- 9 Ocak 2015
- 19.381
- 80.588
- 798
Berbat gidiyor(du) artık kaçamak yaparsam kendimi döverim 83 ten 70 e düşmüştüm şu 1 hafta saldım 74 oldum pöfffffCANIM KAÇ KİLO VERDİN ? NASIL GİDİYR
Berbat gidiyor(du) artık kaçamak yaparsam kendimi döverim 83 ten 70 e düşmüştüm şu 1 hafta saldım 74 oldum pöfffff
PEKİ CANIM DİYETİSYEN LİSTESİ İLE Mİ BASARDIN BİDE 83 TEN 70 E NE KADAR ZAMANDA DÜŞTÜN.. ??
- 9 Ocak 2015
- 19.381
- 80.588
- 798
Yok kendim yaptım 4 ay olduPEKİ CANIM DİYETİSYEN LİSTESİ İLE Mİ BASARDIN BİDE 83 TEN 70 E NE KADAR ZAMANDA DÜŞTÜN.. ??
Yok kendim yaptım 4 ay oldu
MAŞALLAH.. İNŞALLAH İSTEDIGIN KİLOYA ULASIRSIN TAMAMENN Ya bende o azim yoktu bide troıd ınsulın direncim vardı o yuzden özel diyetisyene gidiyrm canım bir hafta oldu tam...
- 9 Ocak 2015
- 19.381
- 80.588
- 798
İnşallah canım 1 hafta çok feci düştü azmim ama sağolsun herkes el attı toparlandım sonunda sende ulaşırsın inşallahMAŞALLAH.. İNŞALLAH İSTEDIGIN KİLOYA ULASIRSIulaşırMENN Ya bende o azim yoktu bide troıd ınsulın direncim vardı o yuzden özel diyetisyene gidiyrm canım bir hafta oldu tam...
İnşallah canım 1 hafta çok feci düştü azmim ama sağolsun herkes el attı toparlandım sonunda sende ulaşırsın inşallah
insallah canım ya konunu bende takıp edicem.. pes etme bırakma diyetini kesinlikle...
- 9 Ocak 2015
- 19.381
- 80.588
- 798
Pes etmiceminsallah canım ya konunu bende takıp edicem.. pes etme bırakma diyetini kesinlikle...
selamin aleykum rabia inslh basarirsin pes etme. bende 73 kiloyum bende 65 olmak istiyorum azim ve istikrarim yok. seni tebrik ediyorum zaten iyi kilo vermissin gitgide yavasladigi icin zorlaniyo olabilirsin. benide arkamdan itekleyecek biri olsa yaparim heralde umidim yok nerdeyse
- 9 Ocak 2015
- 19.381
- 80.588
- 798
Dünyayı yedim :))Canım bit hafta ne yedin ki 4 kilo aldım anlamadım benim de her gün kaçamaklarım oluyor ama hiç kilo almadım
- 9 Ocak 2015
- 19.381
- 80.588
- 798
Benim ablam var burda arkadaşlarım var çok destek oluyorlar banaAh_kalBibursa arst: 40131075 .!.:selamin aleykum rabia inslh basarirsin pes etme. bende 73 kiloyum bende 65 olmak istiyorum azim ve istikrarim yok. seni tebrik ediyorum zaten iyi kilo vermissin gitgide yavasladigi icin zorlaniyo olabilirsin. benide arkamdan itekleyecek biri olsa yaparim heralde umidim yok nerdeyse
bu dest
bu destek varken dusersin zaten insallahBenim ablam var burda arkadaşlarım var çok destek oluyorlar bana