• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Tesekkür ederim kuzum :KK36:Sadece çok az kalçam büyük ve bacaklarım biraz daha ince olsun hemde sıkılaşmak icin plates yapıyorum bu konuda tavsiyeleriniz var mı
Pilates sıkılaşmana etkili canım ama eğer zayıflatıyorsa pilatesten önce smoothie iç spordan sonra meyve,kuru meyve bol bol ye ve protein ağırlı beslen pilates yaptığın günler et,tavuk,balık,yumurta(özellikle haşlanmış),süt ürünleri tüket mutlaka zayıflamanın önüne geçer

Pilates sıkılaşmana etkili canım ama eğer zayıflatıyorsa pilatesten önce smoothie iç spordan sonra meyve,kuru meyve bol bol ye ve protein ağırlı beslen pilates yaptığın günler et,tavuk,balık,yumurta(özellikle haşlanmış),süt ürünleri tüket mutlaka zayıflamanın önüne geçer

İnşallah bikaç aya daha sıkı bir vücuda sahip olcam platese devam:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

moralim sııfır hala 77 lerdeyim bi inmedi .
menüm :
kahvaltı : 1 dilim tam tahıllı ekmek , kk kadar peyir , 1 haşlanmış yumurta , 4 ince dilim minicik sucuk , bir bardak çay
ara : 1 bardak sıcak çikolata .
öğlen dışardaydım yiyemedim .
akşam : Bir buçuk levrek , 3-4 yemek kaşığı salata , bir kaseden biraz az mercimek çorbası .
ara : 1 adet muz

Spor :

20 dakika zumba dansı , 15- 20 dakka egzersiz , 20 dakika yürüyüş .

ben çok taktım kafaya ya gerçekten deli olucam gittim tartıyı bulup yine tartıldım 77.700 filan çıktım ya nolcak ble neden böyle oluyor 2 hafta yakındır 77 deyim :KK43:
Cnm takma bir de tartılma bence menülerini değiştir1gün tıka basa ye sonra tekrar diyete başla şaşırt vucudunu bence :)))

Ben de bugun yine 7km yürüdüm ama göbeğim gitmiyor ince minder koymuş gibi:)))

Sabah 2dilim kızarmış ekmek peynir patatesli omlet

Öğle yemeğim zeytinyağlı patlıcan 2dilim ekmek ve cacık

Akşam 4 adet yaprak sarması az ekmek 7km yürüyüş yarım saat yüzdüm1.5litre su bu kadar

B Baharyagmuru35 böyle sık sık tartılmaya devam edersen moralin iyice bozulcak az kalori alıp çok yalarak kaslarını eritiyorsun yağlarını değil
Yaa anlamıyorum acelen ne D deryaefem le biz gayeet relaks kemdimizi kasmadan bu güzel yaşanılası dünyayı kendimize dar etmeden mutlu mesut sağlıklı besleniyoruz(diyet kelimesine gıcık oluyoru)

Ben de bugun yine 7km yürüdüm ama göbeğim gitmiyor ince minder koymuş gibi:)))

Sabah 2dilim kızarmış ekmek peynir patatesli omlet

Öğle yemeğim zeytinyağlı patlıcan 2dilim ekmek ve cacık

Akşam 4 adet yaprak sarması az ekmek 7km yürüyüş yarım saat yüzdüm1.5litre su bu kadar
Ekmek olmamış kuzum :( zaten ekmeğin yerine geçicek şeyler yedin

moralim sııfır hala 77 lerdeyim bi inmedi .
menüm :
kahvaltı : 1 dilim tam tahıllı ekmek , kk kadar peyir , 1 haşlanmış yumurta , 4 ince dilim minicik sucuk , bir bardak çay
ara : 1 bardak sıcak çikolata .
öğlen dışardaydım yiyemedim .
akşam : Bir buçuk levrek , 3-4 yemek kaşığı salata , bir kaseden biraz az mercimek çorbası .
ara : 1 adet muz

Spor :

20 dakika zumba dansı , 15- 20 dakka egzersiz , 20 dakika yürüyüş .
Menü süper :KK9:

Merhaba güzeller
Şu aralar oruç bâyâ zorlaşıyor nedenini çözemedim bügünde müthiç mide bulantım vardı çok şükür geçti...
Bugün ki menüm böyle ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
lor peyniri,domates
1 bardak limonlu açık çay
İftar
1 kase sebze çorbası
1 kase Ton balıklı salata
1 kahvaltı tabağı sebze yemeği
Küçük kase yoğurt
kavun,karpuz
Ara
1 fincan sütlü kahve
2 hurma,1 çay bardağı leblebi
3 litre su
Spor
50 squat(squatı bırakıyorum maalesef memnun kalmadım)
75 mekik
20 saniye plank

Hayırlı sahurlar canlarım :KK200:
image.jpg

bende katılabilir miyim : ) ama kendi kafama göre yiyeceğim ben normal diyet menülerine uyamıyorum ben aç kalarak zayıflarım ancak : P

Back