- 9 Ocak 2015
- 19.409
- 80.681
- 798
Boy kilo kaç?benim fazla kilom yok sadece sıkılaşmak için plates yapıyorum ama kilo veriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boy kilo kaç?benim fazla kilom yok sadece sıkılaşmak için plates yapıyorum ama kilo veriyorum
Boy kilo kaç?
Çok zayıfsın güzeelBoyum tam 1.70 kilom 55.4
Çok zayıfsın güzeel
Pilates sıkılaşmana etkili canım ama eğer zayıflatıyorsa pilatesten önce smoothie iç spordan sonra meyve,kuru meyve bol bol ye ve protein ağırlı beslen pilates yaptığın günler et,tavuk,balık,yumurta(özellikle haşlanmış),süt ürünleri tüket mutlaka zayıflamanın önüne geçerTesekkür ederim kuzum Sadece çok az kalçam büyük ve bacaklarım biraz daha ince olsun hemde sıkılaşmak icin plates yapıyorum bu konuda tavsiyeleriniz var mı
Pilates sıkılaşmana etkili canım ama eğer zayıflatıyorsa pilatesten önce smoothie iç spordan sonra meyve,kuru meyve bol bol ye ve protein ağırlı beslen pilates yaptığın günler et,tavuk,balık,yumurta(özellikle haşlanmış),süt ürünleri tüket mutlaka zayıflamanın önüne geçer
Cnm takma bir de tartılma bence menülerini değiştir1gün tıka basa ye sonra tekrar diyete başla şaşırt vucudunu bence :)))ben çok taktım kafaya ya gerçekten deli olucam gittim tartıyı bulup yine tartıldım 77.700 filan çıktım ya nolcak ble neden böyle oluyor 2 hafta yakındır 77 deyim
Ekmek olmamış kuzum zaten ekmeğin yerine geçicek şeyler yedinBen de bugun yine 7km yürüdüm ama göbeğim gitmiyor ince minder koymuş gibi:)))
Sabah 2dilim kızarmış ekmek peynir patatesli omlet
Öğle yemeğim zeytinyağlı patlıcan 2dilim ekmek ve cacık
Akşam 4 adet yaprak sarması az ekmek 7km yürüyüş yarım saat yüzdüm1.5litre su bu kadar
Menü süpermoralim sııfır hala 77 lerdeyim bi inmedi .
menüm :
kahvaltı : 1 dilim tam tahıllı ekmek , kk kadar peyir , 1 haşlanmış yumurta , 4 ince dilim minicik sucuk , bir bardak çay
ara : 1 bardak sıcak çikolata .
öğlen dışardaydım yiyemedim .
akşam : Bir buçuk levrek , 3-4 yemek kaşığı salata , bir kaseden biraz az mercimek çorbası .
ara : 1 adet muz
Spor :
20 dakika zumba dansı , 15- 20 dakka egzersiz , 20 dakika yürüyüş .
Menü süper
Tabi çok mutlu olurum listeye ekliyorum o zamanbende katılabilir miyim : ) ama kendi kafama göre yiyeceğim ben normal diyet menülerine uyamıyorum ben aç kalarak zayıflarım ancak : P
Ekle canım teşekkür ederimTabi çok mutlu olurum listeye ekliyorum o zaman
Kendini tanıt biraz :) beni az çok tanımışsın. Birinci sayfadan zatenEkle canım teşekkür ederim