80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Olur arada devaaam vericez bu kiloları

yürüyüşümü yaptım 4.20 km yürüdüm 45 dakka da . :) evde 15 dakika aerobik yaptım yoğun tempolu :)
kahvaltıda bi dilim kepek ekmeği bir kk kadar peynir bir haşlanmış yumurta 4 tane yeşil zeytin
ara : 1 adet kayısı
öğlen : 4 adet köfte 1 dilim kepek ekmeği ve su
akşamı da : yazarm yiyince :)

On numara beş yıldız Harikasın canım harikaaaa

Kızlar yazdıklarınızı yeni okudum
Bem bugun cozuttum resmen yazsam mı ki
Sabah 1dilim krpek ekmeği 1pişi
Lor domates salatalık az reçel 1yumurta
Öğlen 2erik 1pişi 5kiraz
1tabak makarna
Akşam 1kase yoğurt sonra1bardak ayran 1elma

7km yürüyüdüm sahilde :))pişiler olmasaydı iyiydi ((

Bildirim olarak görünmediğindrm yazdıkalrınızı görmedim kıZlar eşimin cebinden giriyorum nete

Düzeltmeye bak yavaş yavaş menünü kuzum :))

Merhaba canım günlüğüm
Bugün cısss sız bir menü
Gerçekten bugün kî sınavım başarıyla sonuçlandı,çok yorgun olmama rağmen sporumu yaptım
Kahvaltım:yulaflı yoğurt(1 kase yoğurt,2 kaşık yulaf,biraz tarçın)
Öğle yemeği:1 tane dolma(küçüktü),2 kaşık yoğurt
Ara öğün:kiraz,1 çay bardağı tarçınlı süt,bir avuç içi pide,tulum peyniri
Akşam yemeği:1 tabak kuru fasülye,2 avuç pide,bol salata

3 litre su,1 bardak yeşil çay
Spor
20 dk pilates.

Kızlar morelim çok bozuk diyet falan kalmadı o kadar yürümeme rağmen göbeğim kocaman oldu yaa
K.valide yine pişi yapacam dedi eşimde yap anne dedi yuhh dedim ya hamur kafamı edeceksiniz dedim çıkştım valla pişinin ne olduğunu biliuosunuDur tahminim neyse yapmadık ama krep yaptık ne anladım bu işten

Karar aldım rkmeği tekrat hayatımdan çıkatacam hamuruda akşamlatı yuşaf yoğurt ve yürüyüş başka çarem yok kızlar
Öğlrn de kısıt yaptım off off az yedim ama
Eminim verdiğim kiloyu geri aldım canıımm çoopk sıkkık benim evimde olsam işim olduğu zamanlat de öğünlerim kauıuordu istedğim gibi besleniyordom zayıflama hayallerim böyle giderse ancak rüyamda görürüm off off ağlayacam nerdeyse o derece doluyum

Ben biliyordum böyle olacağımı ( korkum gerçek oldu tas gibi çıktı göbeğim zaten vardı göbeğim ama aşağıdaydı yumuşamıştı şimdi sert ve yukarı doğru fırladım bu da benim kg aldığını gösteriyor şimdi sinirimden şimdi antalyanın sıcağınfa çıkıp yürücm akşamı brkleyemicm yaaaa

Canım sakin ol biraz...bizde bozuyoruz arada hoş bn bu cuma tartıda 81-82 görücem eminim ama yılmıcam vericem bu yola girdik arada kötü geçebilir bende dün neler neler yemedim tutum kendimi sporumu yaptım huzurla doldum vallaha :)

Sadece yürümek olmaz mekik çek

Cnm ankda yaptığım diyet boşa gitti kesin eski kiloma geri döndü yürüyüşten dolayı bacaklarım inceldi biliyorum

Doğumdan sonraki giydiğim şortu giydim ozaman şu anki halimdrn çokk zayıftım o şortumu denedim basen kalça oluyor rahat ama höbekten dolayı beli kapanmıyorr

Yoook kararımı verdim yemicem anasını satim kalacak yılaf yoğurt devam edrm ekmek kepeklide olsa yemcm haftada bir ödül verecem ıda kahvaltıda ekmek ödülü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…