• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Kadın olmak zor evli olmak gelin olmak annr olmak çalışsan anne olmak
Bütün annelik dışında herşey saçma geliyor bugun isyanlardayım ben

Sanırım reglm yaklaşınca duygu ve sinir yoğunluğu yaşıyorum

Sakin olun :) sizde aslında bi iki tane yulaflı bisküvi ve yanında bir bardak sütl kahve falan için siniriniizi alır biraz

Sakin olun :) sizde aslında bi iki tane yulaflı bisküvi ve yanında bir bardak sütl kahve falan için siniriniizi alır biraz
İyi fikir öyle yapayım ben eti form mum var sütlü kahve yapayım evt sakinleşmem lazım veya yoğurt yılaf yapayım

Yarından itibaren yazıyorum düzenli olarak menülerimi beni uyarın lütfen

Kızlar ben bugün ayrAn aşı detoksu yapayım dedim aşırı acıkmıyorsunuz ama meyveyi hurmayı özledim aslında 2 gün yapılıyor ama ben yarın yapamıcam regliyim tek yönlü beslenince baş dönmesi,halsizlik yapıyor regliyken sağlıklı beslenmem gerekiyor
Kahvaltım(09:20):2 kaşık lor peyniri
Haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmeği,yeşil çay
(11:20):ayran aşı
(13:20)ayran aşı
(15:20)ayran aşı
(17:20)ayran aşı
(19:00)ayran aşı
3 litre su,1 bardak yeşil çay

Kızlar ben bugün ayrAn aşı detoksu yapayım dedim aşırı acıkmıyorsunuz ama meyveyi hurmayı özledim aslında 2 gün yapılıyor ama ben yarın yapamıcam regliyim tek yönlü beslenince baş dönmesi,halsizlik yapıyor regliyken sağlıklı beslenmem gerekiyor
Kahvaltım(09:20):2 kaşık lor peyniri
Haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmeği,yeşil çay
(11:20):ayran aşı
(13:20)ayran aşı
(15:20)ayran aşı
(17:20)ayran aşı
(19:00)ayran aşı
3 litre su,1 bardak yeşil çay
Cnm tartıda zayıflamış mısın baktın mı

Ne güzel :)) yürü canım ruha da iyi geliyor yürümek
Evt cnm ya ben yürümeyi çok seviyorum daha sana fotoğraf çekip yollucaktım zaman bulduğıum zaman ilk işim çeköek olacak

Tartılayım napayım olsun regl sonrasıda şişliğim geçince de tartısa da eksi düşer sağlık oksun almayayım da önemli değil zaman bar az az verecem

Back