• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

hahaha :KK70: de canım ya aç karna 77.900 düm pasta filan yedim 78.400 olmuşum çok mu sencce ? sabaha kasdar bikaç gram gidiyor ya kendi yine sabaha 77.900 e iner miyim ki moralim bozuldu şimdi 5 km yürüdüğüm halde böl e:KK43:
Ama kuzum sen çok yanlış yapıyorsun tok karnına tartılma,her gün de tartılma :(
Haftada bir aç karnına tuvalete çıktıktan sonra tartıl bi yerde okumuştum her dkka tartılanlar moral bozukluğundan diyeti bırakıyorlarlarmış

Bugün ki menüm
Kahvaltım:1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık lor peyniri,domates,salata
1 kupa sütlü kahve
Öğle:2-3 kaşık tavuk sote,1 avuç kadar kepek ekmeği
Ara:1 kase kiraz,3 tane erik
Akşam:1 kase çorba,1 tane karnıyarık,1 tane patlıcan(abim içini yedi sadece o yüzden)1 kase cacık,2 dilim kepek ekmeği
Ara:kavun,karpuz,2 bardak çay
3 litre su

Ama kuzum sen çok yanlış yapıyorsun tok karnına tartılma,her gün de tartılma :KK43:
Haftada bir aç karnına tuvalete çıktıktan sonra tartıl bi yerde okumuştum her dkka tartılanlar moral bozukluğundan diyeti bırakıyorlarlarmış

doğru diyorsun ya eşime diyim de saklasın yoks dayanamıyorum :)

Merhaba sevgili günlüğüm bu aralar seni oldukça ihmal ediyorum ama hâlâ kafa karışıklığım geçmedim gerçekten kilo vermek çook ama çook zormuş hergün farklı bi hedefim oluyor mesela bi kaç gün önce eyvaaaaaaah kuzenin düğününde zayıf olmalıyım bu ay kesin 5-6 kilo gideceeek,yada hiiiii abim gelince beni kilolu görücek kalbimi kırıcak beni üzücek hemen kilo vermeliyim görüyorsunuz hep başkaları için hep onlar ne der nasıl görünürüm hayır hayır !!! Bir daha böyle cümleler kurmak yok !! Kendim için kendi sağlığım için 'yavaş yavaş' kendimi hiç birşeyden mahrum bırakmayarak(ki bu demek değilki herşeyi götürcem) vericem şimdi kendime bir hedef belirledim ben aralık 1 de sağlıklı beslenmeye karar vermiştim sağlıklı beslenmeye karar verdiğim yıldönümümde yani tam 5 ay sonra 69 kilo olucam yani her ay sadece 2 kilo vericem bu şekilde vucudum giden kilolara alışıp şok olmıcak çünkü sağlıklı,mutlu,huzurlu bir şekilde vericem ama ne olursa olsun ayda 2 kilo gidecek !!
Yok ablamda aldım,yok dikkat edemedim yok!! her ay 2 kilo vericem veee hayalim olan'1 senede 14 kilo verdim' başlıklı başarı hikayemi sağlıklı beslenme yıldönümümde yazıcam önümde koca bir beş ay ve her ay 2 kilo verilecek daha çok gencim kısa vadede kilo vermek,hem sağlığımı,hemde huzurumu kaçırır acelem yok kimse için vermicem kendim kendi sağlığım için bana katılmak isteyen olursa sevinirim ve bu kararımdan asla kimse ve hiç birşey beni döndüremez fazla kilo vermek yasak sadece ayda 2 kilo....

Harikasın deryam :KK60: Ben bugün karpuzun dibine vurdum :KK43:
İi yapmışsın dicem ama sen nasıl etki yapıyor karpuz ben de kilo yapıyor elim yüzüm şişiuor

Kimisi zayıflatıyor diyor ama ben inanmıyorum olsun cnm arada olur
Ben de bugun sınunda regl oldum ayın 15günü iyi geçiyor regle yakın dönem vucud balon gibi ondan veremiyorum ben

İi yapmışsın dicem ama sen nasıl etki yapıyor karpuz ben de kilo yapıyor elim yüzüm şişiuor

Kimisi zayıflatıyor diyor ama ben inanmıyorum olsun cnm arada olur
Ben de bugun sınunda regl oldum ayın 15günü iyi geçiyor regle yakın dönem vucud balon gibi ondan veremiyorum ben
Ben bugün menü paylaşamıcaz reglinin etkisiyle fena kaçırdım ama yarın spor ve sağlıklı beslenmeye devaaam :KK50:

1.sayfayı yeniledim kızlar okursanız sevinirim
Okudum cnm aslında evt doğru demişsin biz sağlığımı için uzun ömürlü olmak için vermeliyiz kiloyu ayda 2kg bşLer için Or verenler için gayet ii aslında

Ben de takmıyorum artık ama dikaet ediyorum taktıkçada vucud direniyor
Çok haklısın cnm verecez verecez napalım az da olsa sağlıklı olanı yapalım
Kilo ii bişey değil zaten herşeyden yiyelim ama az yiyelim ve sporu yürüşümüzü sporumuzu şhmal etmeyelim

Dün ben pişi yedim diye bugun hiç ekmek yemedim dengelemek lazım sanırım aslında neler yapmamız gerekli olduğunu çok ii biliyoruz tek sorun düZenli ve istikrarlı olamamız

Sana destek olurum cnm kilo vermede yazışarak birbirinize destek olalım
Evdeki gibi çooö internete giremiyorum ama fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum cnm

Okudum cnm aslında evt doğru demişsin biz sağlığımı için uzun ömürlü olmak için vermeliyiz kiloyu ayda 2kg bşLer için Or verenler için gayet ii aslında

Ben de takmıyorum artık ama dikaet ediyorum taktıkçada vucud direniyor
Çok haklısın cnm verecez verecez napalım az da olsa sağlıklı olanı yapalım
Kilo ii bişey değil zaten herşeyden yiyelim ama az yiyelim ve sporu yürüşümüzü sporumuzu şhmal etmeyelim

Dün ben pişi yedim diye bugun hiç ekmek yemedim dengelemek lazım sanırım aslında neler yapmamız gerekli olduğunu çok ii biliyoruz tek sorun düZenli ve istikrarlı olamamız

Sana destek olurum cnm kilo vermede yazışarak birbirinize destek olalım
Evdeki gibi çooö internete giremiyorum ama fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum cnm
Sağolasın canım artık eve gidince daha rahat olursun kesinlikle artık kendimi kasmıcam söz verdim kendime

Derya sende her ay 2 kilo versen 55 oluyorsun aralıkta yaparız be kuzum çok Zor değil :KK50:
Değil tabiki cnm ya Zor değil ayda 2kg bile kıyafetlerden farkettiriyor cnm

Katı kurallarla nefsimiDe körlenmiuor dün pişi yemeseydin aklımda kalacaktı ama sporumu da yaptım

Bak birde takmayalık stresten beremiyoruz her perşembe yada sen ne zaman dersen yine tartılalım bence

Az yiyelim ama yiyelim yasak koymayalım aralığa kadar kabulüm ben :))

Sağolasın canım artık eve gidince daha rahat olursun kesinlikle artık kendimi kasmıcam söz verdim kendime
Ama ben eylüle kadar burdayım ama abantajım sahil boyunca çokmrahatlıkla yürüyüş yapabilmem ve yüzmem

Kayın validem500grm verdi valla ben de 1kg aldım hahahahaha

Ama inan takmıyorum regl bitince gider o kilo :))

Geçen kayınvalidem senin sevdiğin tatlıdan alalım mı dedi aman yook dedim hurma yedim:)))) yarım kilo verdi ya hemen boğaz :)))

Back