• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Bugünkü menumm:))

Kahvaltı : Yarım açma 2 adet minik domates 3 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmış yumurta ve su

ara : bir bardak sıcak çikolata ve iki tane lifli bisküvi

akşam : 1 bardak ayran 1 kase mantar çorbası 100 gram falan salata bi minicik dilim kepek ekmeği 2 adet ızgara köfte

akşam aramdada kayısı yemeyi düşünüyorum 2 adet .

2.5 litre su da içtim .

Sporlar :

Sabah 10 dakka ağır ve tempolu aerobik

akşam yemeğinden yarım saat önce 45 dakka tempolu yürüyüş

birazdan da tekrar 10 15 dakka egzersiz yapacagim

Bugün kuzenle gezmelerdeydik çok yorgunum başık çatlıyor ağrıdan :(
Menüm pek bi saçma oldu ama cısss yemedim :anneadayı:
Kahvaltım:haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmeği,domates,salata,maydanoz,adaçayı
Ara:çilek,kiraz,şeftali,erik
Öğle:yarım kase ezogelin çorbası
1 tabak salata,1 dilim kepek ekmeği
Ara:limonlu maden suyu,1 paket altınbaşak,1 bardak mısır,erik
Akşam:1 kahvaltı tabağı sulu köfte,1 kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği
Bugün 1436 cl almışım :(
3.5 litre su,1 bardak yeşil çay
Spor
2 saat yürüyüş

Kahvaltı : Yarım açma 2 adet minik domates 3 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmış yumurta ve su
akşam : 1 bardak ayran 1 kase mantar çorbası 100 gram falan salata bi minicik dilim kepek ekmeği 2 adet ızgara köfte
2.5 litre su da içtim .

Sporlar :

Yazmıştım ama kayısı yerine bi sıcak çikolata ve 2 adet bisküvi daha yedim . kayısı yemedim . tek değişikliğim bu

Bu kadat az kalori almış olaman doğru değil :KK43: en ideal 1000 kalori mutlaka almalısın

yemekten sonra yine sıcak çikolaya ve 2 adet lifli bisküvi yedm
2.5 litre su da içtim .

menüm böyle ama ? normal bi menü bence

2.5 litre su da içtim .

Sporlar :

Spor çok iyi
Ama açma yarım bile olsa hiç olmamış mayalı yağlı hamur işi olmamalı bence
Cnm bem ce sıcak çikolatayı içme derim sana kalorisi çok sanırım kusura bakma biraz acımasız eleştiriyorım sem de beni eleştir ki motive olayım fazla yediysem tamam mı küsmeve darılmaca yok

Spor çok iyi
Cnm bem ce sıcak çikolatayı içme derim sana kalorisi çok sanırım kusura bakma biraz acımasız eleştiriyorım sem de beni eleştir ki motive olayım fazla yediysem tamam mı küsmeve darılmaca yok
Deryam tam bende diyecektim sıcak çikolata içmemelî :( senin nasıl gidiyor tatil ohhh antalyalarda keyfff yap

Kusura bakmayın kıZlar cep tlfnmdan girdiğim için çok faZla giremedim ama bugun kü menümü yazıyorum

Sabahı yollamıştım
Ara türk kahvesi
Öğlenle akşam bir oldu 17.30da girdim böyle olmamalıydı biliyorum ama acıkmaz oldum buralar çok sıcak
1kase yoğurtlu mısırlı buğday çorbası 2kaşık 4kaşıl pirinç pılavı tavuklu
Yoğurtlu avakado
4adet acı biber turşusu
Ekmek yok
Akşam 45 dk yürüyüş ve 6adet kayısı
2litre su
Bu kadat kayısıda çok kalori varmı ki karnımda şişlik yapıyor

Spor çok iyi

Tmm cnm olur :) sıcak çikolata metabolizmayı hızlandırıyormuş ama bence de 2 3 günde 1 içeceğim artık . tatlı isteğimi de onla gideriyorum ya ondan hep içiyorum yoksa tatlıya dayanamam . açma da aynen bencede haklısn bi daha yemiycem

Deryam tam bende diyecektim sıcak çikolata içmemelî :KK43: senin nasıl gidiyor tatil ohhh antalyalarda keyfff yap
Cnm hava sıcak ama esiyor yemek bulaşık ;)) kayınvalidemi de diyete soktum ama öğlen ekmek yedi olmadı onun ki tartımı getirmiştim ya o da 84kg boyu kısa bakalım onu da Zayıflatacam:))

Sen napıyosun cnm ya gündüz bugun koşuşturmayla geçti giremedim pek internete denize bile giremedim eşyalarımı yerleştridim

Öyle işte cnm

Cnm hava sıcak ama esiyor yemek bulaşık :KK66:) kayınvalidemi de diyete soktum ama öğlen ekmek yedi olmadı onun ki tartımı getirmiştim ya o da 84kg boyu kısa bakalım onu da Zayıflatacam:))

Sen napıyosun cnm ya gündüz bugun koşuşturmayla geçti giremedim pek internete denize bile giremedim eşyalarımı yerleştridim

Öyle işte cnm
Harikasın canım diyet arkadaşında var süpersin :)) bende aynı bugün dışarı çıktık kuzenle sahil falan iyi geldi dolaştık falan sana özelden resim atıcam bak bakalım biraz değişim var mı bende :D

Tmm cnm olur :) sıcak çikolata metabolizmayı hızlandırıyormuş ama bence de 2 3 günde 1 içeceğim artık . tatlı isteğimi de onla gideriyorum ya ondan hep içiyorum yoksa tatlıya dayanamam . açma da aynen bencede haklısn bi daha yemiycem
Tamam cnm anlaştık birbirimizi uyaralım çünkü regl dönemleri gözümüz dönüyor ben de senin gibi yapıyorum tabi ki sonra rabia arkadaşım beni uyardı kendime geldim yürümedizaman yürü dedi yürüdüm örsala browni yemiştim yürü hemen dedi be ben yürüyüşümü tamamladım cnm

Kusura bakmayın kıZlar cep tlfnmdan girdiğim için çok faZla giremedim ama bugun kü menümü yazıyorum

Sabahı yollamıştım
Ara türk kahvesi
Öğlenle akşam bir oldu 17.30da girdim böyle olmamalıydı biliyorum ama acıkmaz oldum buralar çok sıcak
1kase yoğurtlu mısırlı buğday çorbası 2kaşık 4kaşıl pirinç pılavı tavuklu
Yoğurtlu avakado
4adet acı biber turşusu
Ekmek yok
Akşam 45 dk yürüyüş ve 6adet kayısı
2litre su
Bu kadat kayısıda çok kalori varmı ki karnımda şişlik yapıyor
Var canım kayısı hurma bunlardan 2-3 taneden fazla yememeliyiz onun dışında mükemmelsin kuzum :KK60:

Dün giremedimok yorgundum kızlar dün dağa tepe yürüdüm hep akşam halim kalmadı yazamadım

Dün çok geç yedim maalesef ama bugun toparlıcm

Akşam tekrar yazacam
Rabiacım sen naptın

Back