• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Canım sıkkın kızlar motivasyonunu kaybettim amtalyaua geldim geleli hemen karnım çıktı ya versiğim kilolarınheri alacam diye berdiğim kilo çok değil ama olsun

selamm :) ya bu yeşil çay adet döneminde kanı arttırıyormuş ben de diyorum neden arttı bu kan zaten geçen hafta perşembeden beri sürüyor bitecek derken arttı kan bu sıcakta deli olacağm

Sıcakta etkili cnm veya demir eksikliği de kanamayı attırır

Evet ya çok kötü oldu bi hafta sürüyor zaten artık azalmıştı dün ve bugun doğadan 7 otlu almştm içmeye başladım daha 2 bardak içtim dünle bugün toplam çok fena arttı ya bu böyle ne kdr sürer ki geçer mi acaba

seninde mi arttı ya daha 2 bardakçık içtim dün ve bugün baktım çok gelio netten araştırdım harbiden de arttırıyormuş aman ya 1 haftadır çekiyorum bitecek derken arttı sinir oldum zaten sıcakda zor
Ben sevindim çünkü nerdeyse aralıktan beri çok az regl oldum ayşarca olmadığım bile oldu

Ben sevindim çünkü nerdeyse aralıktan beri çok az regl oldum ayşarca olmadığım bile oldu

hmm anladm neden aylardır çok az ki acaba . Acaba ben yeşil çay içmesemmi ya spiralle korunuyorum spiral yüzünden çok geliyor bi de şimdi yeşill çayla artarsa çekemiycem ya . Bi de kanımda pıhtılaşma rahatsızlığım vardı hayati risk geçirdim coumadin içiyordum yeşil çay yeşillik falan yasaktı şimdi coumadin içmiyorum ama koruma amaçlı corasprin içiyorum . içmesemmi acaba yeşil çay

hmm anladm neden aylardır çok az ki acaba . Acaba ben yeşil çay içmesemmi ya spiralle korunuyorum spiral yüzünden çok geliyor bi de şimdi yeşill çayla artarsa çekemiycem ya . Bi de kanımda pıhtılaşma rahatsızlığım vardı hayati risk geçirdim coumadin içiyordum yeşil çay yeşillik falan yasaktı şimdi coumadin içmiyorum ama koruma amaçlı corasprin içiyorum . içmesemmi acaba yeşil çay
İçme canım o zaman bol sütlü kahve iç

İçme tabiki bitkilerde çok masum değil ki doktoruna bir sor bence

Bugun diyetim sapmalara uğradı yarın böyle yapmayacam regl dönemime iyice yaklaştım ben sinirliyim biraz 10gün öncesinden başlar mı yanbı şişlikler göbeğim kocaman oldu göğüslerim desen öylee

Kadın olmak ne zor yahuu herşey kadınlara kalıyor iş güç ayy çok asabiyim şu günlerde

Bugun diyetim sapmalara uğradı yarın böyle yapmayacam regl dönemime iyice yaklaştım ben sinirliyim biraz 10gün öncesinden başlar mı yanbı şişlikler göbeğim kocaman oldu göğüslerim desen öylee

Kadın olmak ne zor yahuu herşey kadınlara kalıyor iş güç ayy çok asabiyim şu günlerde

Doğru söylüyorsun valla herşey bize kalıyo ..

Back