Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kuzum sorma yorgunluktan elim ayağım titriyor dün halı yıkadım bugünde badana yaptım öldüm yaDün giremedimok yorgundum kızlar dün dağa tepe yürüdüm hep akşam halim kalmadı yazamadım
Dün çok geç yedim maalesef ama bugun toparlıcm
Akşam tekrar yazacam
Rabiacım sen naptın
Tünaydıngünaydın arkadaşlar
Sabah çok güzel yedim diyetin dışına çıktım ya burda yemek saatlerim saçma sapan oldu morelimok bozuk bu ne ya ben evimde ne güzel dikkat ediyordumAy kuzum sorma yorgunluktan elim ayağım titriyor dün halı yıkadım bugünde badana yaptım öldüm ya
Sakın canım yazık etme emeklerini lütfenCanım sıkkın kızlar motivasyonunu kaybettim amtalyaua geldim geleli hemen karnım çıktı ya versiğim kilolarınheri alacam diye berdiğim kilo çok değil ama olsun
Aaa öyle mi bende diyorum aylardır hiç böyle regl olmadımselamm :) ya bu yeşil çay adet döneminde kanı arttırıyormuş ben de diyorum neden arttı bu kan zaten geçen hafta perşembeden beri sürüyor bitecek derken arttı kan bu sıcakta deli olacağm
Sıcakta etkili cnm veya demir eksikliği de kanamayı attırırselamm :) ya bu yeşil çay adet döneminde kanı arttırıyormuş ben de diyorum neden arttı bu kan zaten geçen hafta perşembeden beri sürüyor bitecek derken arttı kan bu sıcakta deli olacağm
Sıcakta etkili cnm veya demir eksikliği de kanamayı attırır
Aaa öyle mi bende diyorum aylardır hiç böyle regl olmadım
Ben sevindim çünkü nerdeyse aralıktan beri çok az regl oldum ayşarca olmadığım bile olduseninde mi arttı ya daha 2 bardakçık içtim dün ve bugün baktım çok gelio netten araştırdım harbiden de arttırıyormuş aman ya 1 haftadır çekiyorum bitecek derken arttı sinir oldum zaten sıcakda zor
Ben sevindim çünkü nerdeyse aralıktan beri çok az regl oldum ayşarca olmadığım bile oldu
İçme canım o zaman bol sütlü kahve içhmm anladm neden aylardır çok az ki acaba . Acaba ben yeşil çay içmesemmi ya spiralle korunuyorum spiral yüzünden çok geliyor bi de şimdi yeşill çayla artarsa çekemiycem ya . Bi de kanımda pıhtılaşma rahatsızlığım vardı hayati risk geçirdim coumadin içiyordum yeşil çay yeşillik falan yasaktı şimdi coumadin içmiyorum ama koruma amaçlı corasprin içiyorum . içmesemmi acaba yeşil çay
İçme canım o zaman bol sütlü kahve iç
İçme tabiki bitkilerde çok masum değil ki doktoruna bir sor bencehmm anladm neden aylardır çok az ki acaba . Acaba ben yeşil çay içmesemmi ya spiralle korunuyorum spiral yüzünden çok geliyor bi de şimdi yeşill çayla artarsa çekemiycem ya . Bi de kanımda pıhtılaşma rahatsızlığım vardı hayati risk geçirdim coumadin içiyordum yeşil çay yeşillik falan yasaktı şimdi coumadin içmiyorum ama koruma amaçlı corasprin içiyorum . içmesemmi acaba yeşil çay
Bugun diyetim sapmalara uğradı yarın böyle yapmayacam regl dönemime iyice yaklaştım ben sinirliyim biraz 10gün öncesinden başlar mı yanbı şişlikler göbeğim kocaman oldu göğüslerim desen öylee
Kadın olmak ne zor yahuu herşey kadınlara kalıyor iş güç ayy çok asabiyim şu günlerde
Kahve kanamayı kesero ne işe yarıyor peki ?