• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Kızlar ben bugun tartıldım sabah 65.7uim rn son tartıldığımdan bu yana tam1kg almış bulunmaktayım

Buna da şükür akşam tekrar yazarım

sabah : 1 dilim kepek ekmeğini ortadan ikiye bölüp arasına kk kadar ezine peyniri koyup tost yaptım 1 tane haşlanmış yuurta 3 adet minik domates 2 adet yeşil zeytin ve su

ara : bir bardak sıcak çikolata ve 2 adt lifli bisküvi

öğlen yemeğini akşam yemeği niyetine yedim çok azdı inş acıkmam bir kaseden biraz az tarhana çorbası 50 gram kadar tavuk göğsü ve bir dili kepek ekmeğiyle bir bardak ayran

ara da da 10 adet flan dut 1 adet muz

bugün 4 km de yine her zamanki gibi tempolu yürüyüş yaptım . Ev temizliğini saymıyorum ( 5-6 m büyüklüğündeki balkonuu 10 kova su taşıyarak yine yıkadım bugün ) süpürge açtım ve vileda yaptım .

Bende tartıldım 500 gr fazla çıktı geçen haftaya göre :KK70:
Cnm reglden dolayı olabilir cnm
Ben de 1kg fazla geldim ben anlıyorum zaten karnım falan şiş yani

Nolcak bizim bı halimiz şok diyet falan mı yapsak

Sabah tost rkmeğinden 1 tost
4 zeytin 1tatlı kaşığı reçel
Öğlen kıymalı kabak yemeği3kaşık 2kaşık makarna
Ara 3hurma
2 kayısı yedim akşam yoğurtlu 4 kaşık yeşil fasulye kavrulmuş
Türk kahvesi ve 2fincan çay bu kadar :((

Cnm reglden dolayı olabilir cnm
Ben de 1kg fazla geldim ben anlıyorum zaten karnım falan şiş yani

Nolcak bizim bı halimiz şok diyet falan mı yapsak

Sabah tost rkmeğinden 1 tost
4 zeytin 1tatlı kaşığı reçel
Öğlen kıymalı kabak yemeği3kaşık 2kaşık makarna
Ara 3hurma
2 kayısı yedim akşam yoğurtlu 4 kaşık yeşil fasulye kavrulmuş
Türk kahvesi ve 2fincan çay bu kadar :KK43:(
Sağlığa zararlı şok diyet 2 katını alırız

Harika vermişsin kilo ne güzel darısı başımıza menün de çok güzel bence beğendim ben :))

teşekkür ederimm :) inş siz de verirsiniz bol bol kilolar .)
inş böle dvm eder kilo durması olmaz ya vercem diye canım çıkıyor tüm gün en seevdiğim hergün yediğim çikolatadan bile ağzıma bir lokma koymuyorum 1 haftadır . Asitli içecektir makarnadır pilavdır yağlı şeylerdir cipstir vs.. patates kızartması hherhangi kızartma falan da yemiyorum :) hamburger vs. onları zaten sevmiyorum :)
tek derdim çikolata :(

Kahvaltım:1 dilim kepek ekmeği,2 kaşık lor peyniri,2 tane hurma,domates,salata
Öğle:1 kase ayran aşı çorbası,4 tane sarma
Ara:1 ç.b tarçınlı süt,hurma,1 avuç karışık çerez
Akşam:1 tabak tavuk sote,1 kase cacık,1 dilim kepek ekmeği
3 litre su,1 bardak yeşil çay

Ay
Sağlığa zararlı şok diyet 2 katını alırız
ay ne bilin cnm ya veremiyoruz güya akşam yoğurt yulaf vardı aklımda ekmeksiz yedim fasulye yoğurt azdı ama bemim vucudum etkileniyor
Sabah bende tost yemeseydim iyiydi yürüyüş yapmadım yüZdün biraz o kadar

Sürekli aynı diyeti yapmak belki veremiyoru vucudu şaşırtmak laZım bence

Sende reglden dolayı500grm fazla çıkmıssındır ben de bence 1kg fazla çıktım ya vucudum çok şiş
Regl bitince rartılmak alzım gene

Haftaya perşembe yine tartılıyoruz değil mi bir çizelge hazırlasak kızlar ben cepten yapabilmiyim ki başlangıç falan yaZsak tablo haZırlasak ne dersiniz

Excelden yazsak dicm ama bencepten yapamam notmal bilg olması gerek sadece teklif ediyorum uapmak zorunda değiliz

Haftaya perşembe yine tartılıyoruz değil mi bir çizelge hazırlasak kızlar ben cepten yapabilmiyim ki başlangıç falan yaZsak tablo haZırlasak ne dersiniz

Excelden yazsak dicm ama bencepten yapamam notmal bilg olması gerek sadece teklif ediyorum uapmak zorunda değiliz
Askında iyi fikir ama tablo yapmak konusunda benim hiç bilgim yok :(

Evde olsam cnm bilgisayardan ben yapardım tlfdan yapamam

Neyse cnm aklımızda tutarız dert değil:))

Ben de bugun 1 dilim kızarmış ekmek az peynir salatalık dometes
Öğlen 4yrmrk kaşığı kavrulmuş zeytinyağlı fasulyr çok az tavuk göğsü
Tütk kahvesi orta şeker
Akşam 2adet küçük pişi 3ince dilim parça kavun bu kadar ve 8km yürüyüş yaptım:)))

Evde olsam cnm bilgisayardan ben yapardım tlfdan yapamam

Neyse cnm aklımızda tutarız dert değil:))

Ben de bugun 1 dilim kızarmış ekmek az peynir salatalık dometes
Öğlen 4yrmrk kaşığı kavrulmuş zeytinyağlı fasulyr çok az tavuk göğsü
Tütk kahvesi orta şeker
Akşam 2adet küçük pişi 3ince dilim parça kavun bu kadar ve 8km yürüyüş yaptım:)))
Harikasın deryam :KK60: Ben bugün karpuzun dibine vurdum :(

sabah : 1 tane yumurtadan omlet bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve bir bardak ayran
ara : 1 bardak sıcak çikolaata ve 2 adet lifli bisküvi
öğlen dışardaydım o yüzden yiyemedim kahvaltıyı zaten geç yapmıştım geç uyandığım için
akşam : 100 gram iskender 1 bardak kola
(doğum günüm olduğu için ve 2 kilo 300 gram verdiğim için bugün böyle yaptım )
sonra da 1 bardak fanta ve bir kişilik pastalardan bir tane yedim .

akşam yemeğinden ve pastadan sonra tartılmıştım kilo aldımmı acaba ödül derken batırmayalım diye ama almamışım yani sadece bi 400 gram falan almışım sonuçta sabahtan beri yediğim yemekler ve pastadan 400 gram çok değil bence çok sevindim sabah aç karna tartıldğım kiloyla aynıyım resmen . Çünkü bugün yürüyüşüümü normalden fazla yaptım yediklerime saydım bugün yediklerimeydi yürüyüşüm ve sporum da :

5 km tempolu yürüyüş .. 1 saat yürüdüm yağmur çamur demeden :)

ve buugünümüde böyle kapattım :)

sabah : 1 tane yumurtadan omlet bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve bir bardak ayran
ara : 1 bardak sıcak çikolaata ve 2 adet lifli bisküvi
öğlen dışardaydım o yüzden yiyemedim kahvaltıyı zaten geç yapmıştım geç uyandığım için
akşam : 100 gram iskender 1 bardak kola
(doğum günüm olduğu için ve 2 kilo 300 gram verdiğim için bugün böyle yaptım )
sonra da 1 bardak fanta ve bir kişilik pastalardan bir tane yedim .

akşam yemeğinden ve pastadan sonra tartılmıştım kilo aldımmı acaba ödül derken batırmayalım diye ama almamışım yani sadece bi 400 gram falan almışım sonuçta sabahtan beri yediğim yemekler ve pastadan 400 gram çok değil bence çok sevindim sabah aç karna tartıldğım kiloyla aynıyım resmen . Çünkü bugün yürüyüşüümü normalden fazla yaptım yediklerime saydım bugün yediklerimeydi yürüyüşüm ve sporum da :

5 km tempolu yürüyüş .. 1 saat yürüdüm yağmur çamur demeden :)

ve buugünümüde böyle kapattım :)
Gayet güzel canım :KK19: Sana bundan sonra sıcak çikolataaaaaa dicem :D

Back