- 9 Ocak 2015
- 19.412
- 80.682
- 798
Yok canım maalesefCnm cepten kadınlar kulubüne giriyorum ya face gibi tiwitır gibi akıllı tlflara indirilen programı var mo biliyo musn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım maalesefCnm cepten kadınlar kulubüne giriyorum ya face gibi tiwitır gibi akıllı tlflara indirilen programı var mo biliyo musn
Tlfndan girerken zorlanıyorum cnm ondan sordumYok canım maalesef
Harika vermişsin kilo ne güzel darısı başımıza menün de çok güzel bence beğendim ben :))Birde bugün dayanamadim tartildim daha bu cuma basladm diyete 81 200 dum suan aç karna 77.7 tok da 78.500 falanim
Aynen menü çok iyiHarika vermişsin kilo ne güzel darısı başımıza menün de çok güzel bence beğendim ben :))
Cnm reglden dolayı olabilir cnmBende tartıldım 500 gr fazla çıktı geçen haftaya göre
Sağlığa zararlı şok diyet 2 katını alırızCnm reglden dolayı olabilir cnm
Ben de 1kg fazla geldim ben anlıyorum zaten karnım falan şiş yani
Nolcak bizim bı halimiz şok diyet falan mı yapsak
Sabah tost rkmeğinden 1 tost
4 zeytin 1tatlı kaşığı reçel
Öğlen kıymalı kabak yemeği3kaşık 2kaşık makarna
Ara 3hurma
2 kayısı yedim akşam yoğurtlu 4 kaşık yeşil fasulye kavrulmuş
Türk kahvesi ve 2fincan çay bu kadar (
Harika vermişsin kilo ne güzel darısı başımıza menün de çok güzel bence beğendim ben :))
ay ne bilin cnm ya veremiyoruz güya akşam yoğurt yulaf vardı aklımda ekmeksiz yedim fasulye yoğurt azdı ama bemim vucudum etkileniyorSağlığa zararlı şok diyet 2 katını alırız
Askında iyi fikir ama tablo yapmak konusunda benim hiç bilgim yokHaftaya perşembe yine tartılıyoruz değil mi bir çizelge hazırlasak kızlar ben cepten yapabilmiyim ki başlangıç falan yaZsak tablo haZırlasak ne dersiniz
Excelden yazsak dicm ama bencepten yapamam notmal bilg olması gerek sadece teklif ediyorum uapmak zorunda değiliz
Harikasın deryam Ben bugün karpuzun dibine vurdumEvde olsam cnm bilgisayardan ben yapardım tlfdan yapamam
Neyse cnm aklımızda tutarız dert değil:))
Ben de bugun 1 dilim kızarmış ekmek az peynir salatalık dometes
Öğlen 4yrmrk kaşığı kavrulmuş zeytinyağlı fasulyr çok az tavuk göğsü
Tütk kahvesi orta şeker
Akşam 2adet küçük pişi 3ince dilim parça kavun bu kadar ve 8km yürüyüş yaptım:)))
Gayet güzel canım Sana bundan sonra sıcak çikolataaaaaa dicemsabah : 1 tane yumurtadan omlet bir dilim kızarmış kepek ekmeği ve bir bardak ayran
ara : 1 bardak sıcak çikolaata ve 2 adet lifli bisküvi
öğlen dışardaydım o yüzden yiyemedim kahvaltıyı zaten geç yapmıştım geç uyandığım için
akşam : 100 gram iskender 1 bardak kola
(doğum günüm olduğu için ve 2 kilo 300 gram verdiğim için bugün böyle yaptım )
sonra da 1 bardak fanta ve bir kişilik pastalardan bir tane yedim .
akşam yemeğinden ve pastadan sonra tartılmıştım kilo aldımmı acaba ödül derken batırmayalım diye ama almamışım yani sadece bi 400 gram falan almışım sonuçta sabahtan beri yediğim yemekler ve pastadan 400 gram çok değil bence çok sevindim sabah aç karna tartıldğım kiloyla aynıyım resmen . Çünkü bugün yürüyüşüümü normalden fazla yaptım yediklerime saydım bugün yediklerimeydi yürüyüşüm ve sporum da :
5 km tempolu yürüyüş .. 1 saat yürüdüm yağmur çamur demeden :)
ve buugünümüde böyle kapattım :)