- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Bu kadat az kalori almış olaman doğru değilbugün 657 kalori aldım . 430 kalori yaktım .
Bu kadat az kalori almış olaman doğru değilen ideal 1000 kalori mutlaka almalısın
Spor çok iyiBugünkü menumm:))
Kahvaltı : Yarım açma 2 adet minik domates 3 adet yeşil zeytin 1 adet haşlanmış yumurta ve su
ara : bir bardak sıcak çikolata ve iki tane lifli bisküvi
akşam : 1 bardak ayran 1 kase mantar çorbası 100 gram falan salata bi minicik dilim kepek ekmeği 2 adet ızgara köfte
akşam aramdada kayısı yemeyi düşünüyorum 2 adet .
2.5 litre su da içtim .
Sporlar :
Sabah 10 dakka ağır ve tempolu aerobik
akşam yemeğinden yarım saat önce 45 dakka tempolu yürüyüş
birazdan da tekrar 10 15 dakka egzersiz yapacagim
Deryam tam bende diyecektim sıcak çikolata içmemelîSpor çok iyi
Ama açma yarım bile olsa hiç olmamış mayalı yağlı hamur işi olmamalı bence
Cnm bem ce sıcak çikolatayı içme derim sana kalorisi çok sanırım kusura bakma biraz acımasız eleştiriyorım sem de beni eleştir ki motive olayım fazla yediysem tamam mı küsmeve darılmaca yok
Spor çok iyi
Ama açma yarım bile olsa hiç olmamış mayalı yağlı hamur işi olmamalı bence
Cnm bem ce sıcak çikolatayı içme derim sana kalorisi çok sanırım kusura bakma biraz acımasız eleştiriyorım sem de beni eleştir ki motive olayım fazla yediysem tamam mı küsmeve darılmaca yok
Cnm hava sıcak ama esiyor yemek bulaşıkDeryam tam bende diyecektim sıcak çikolata içmemelîsenin nasıl gidiyor tatil ohhh antalyalarda keyfff yap
Harikasın canım diyet arkadaşında var süpersin :)) bende aynı bugün dışarı çıktık kuzenle sahil falan iyi geldi dolaştık falan sana özelden resim atıcam bak bakalım biraz değişim var mı bendeCnm hava sıcak ama esiyor yemek bulaşık) kayınvalidemi de diyete soktum ama öğlen ekmek yedi olmadı onun ki tartımı getirmiştim ya o da 84kg boyu kısa bakalım onu da Zayıflatacam:))
Sen napıyosun cnm ya gündüz bugun koşuşturmayla geçti giremedim pek internete denize bile giremedim eşyalarımı yerleştridim
Öyle işte cnm
Tamam cnm anlaştık birbirimizi uyaralım çünkü regl dönemleri gözümüz dönüyor ben de senin gibi yapıyorum tabi ki sonra rabia arkadaşım beni uyardı kendime geldim yürümedizaman yürü dedi yürüdüm örsala browni yemiştim yürü hemen dedi be ben yürüyüşümü tamamladım cnmTmm cnm olur :) sıcak çikolata metabolizmayı hızlandırıyormuş ama bence de 2 3 günde 1 içeceğim artık . tatlı isteğimi de onla gideriyorum ya ondan hep içiyorum yoksa tatlıya dayanamam . açma da aynen bencede haklısn bi daha yemiycem
Var canım kayısı hurma bunlardan 2-3 taneden fazla yememeliyiz onun dışında mükemmelsin kuzumKusura bakmayın kıZlar cep tlfnmdan girdiğim için çok faZla giremedim ama bugun kü menümü yazıyorum
Sabahı yollamıştım
Ara türk kahvesi
Öğlenle akşam bir oldu 17.30da girdim böyle olmamalıydı biliyorum ama acıkmaz oldum buralar çok sıcak
1kase yoğurtlu mısırlı buğday çorbası 2kaşık 4kaşıl pirinç pılavı tavuklu
Yoğurtlu avakado
4adet acı biber turşusu
Ekmek yok
Akşam 45 dk yürüyüş ve 6adet kayısı
2litre su
Bu kadat kayısıda çok kalori varmı ki karnımda şişlik yapıyor
Tamam cnm bekliyorumHarikasın canım diyet arkadaşında var süpersin :)) bende aynı bugün dışarı çıktık kuzenle sahil falan iyi geldi dolaştık falan sana özelden resim atıcam bak bakalım biraz değişim var mı bende
Yaaaaaa ben de diyorum kayısı gerçekten fazlAsı kilo aldırıyor ozaman çünkü daha önceden d eywmiştim yine böyle şişmiştimVar canım kayısı hurma bunlardan 2-3 taneden fazla yememeliyiz onun dışında mükemmelsin kuzum
Nedemek kuzu sonuçta herşeyin fazlası Zarar meyveninde,kuru meyveninde,cevizinde vs.Yaaaaaa ben de diyorum kayısı gerçekten fazlAsı kilo aldırıyor ozaman çünkü daha önceden d eywmiştim yine böyle şişmiştim
Bende 2den fazla yemem ozaman cnm sağol:)
Kızlarben yatıyorum hepinize allah rahatlık versin yarın kaçamaksı hamur işsiz bir gün olsun k. validem börek yapacalmış ayy inşallah yemicem:))Nedemek kuzu sonuçta herşeyin fazlası Zarar meyveninde,kuru meyveninde,cevizinde vs.
İyi geceler tatlım kızlar yarın cıssssız gelin lütfenKızlarben yatıyorum hepinize allah rahatlık versin yarın kaçamaksı hamur işsiz bir gün olsun k. validem börek yapacalmış ayy inşallah yemicem:))
Yarın görüşmek dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?