80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Aynen ama sefer kendime söz verdim 69 olunca asla almıcam ne bu böyle ya herkes aaaaa yazık o ladar diyet ettin gene aldın he diyor

Doğrru valla aynen bir sınır koy kendine 70 in üzerine bir daha çıkma mesela 65 ol 70 in üstüne çıkma ya da 70 o 72 73 ün üzerine çıkma hep tartıl kontro et kilonu . Benim bi huyum var korku tartılmıyorum çk çıkar diye bu daha kötü oluyor alıyorum başımı gidiyorum sonra kilo olaarak . Eşim 82 kilo aramzda 2 kilo var ya bir bayan 80 olmamalı . eşim de laf ediyordu çok kilolusun falan haklı yani ya . Annem de diyor kilo ver çok kilo aldın diye eşimin annesi de demiş karın çok kilo almş diye . Utanıyorum artık ya . İnsanlara karşı kusurum olsun istemiyorum elimdeyken o kusuru yok etmek ben daha da var ediyorum . Eşimin kardeşlerinin sevgilileri zapzayıflar 40 50 kiloluk kızlar bana bak ben 80 . Ben de eşimin arkasından fıstık gibii bir karısı var diye bahsetmelerini istiyorum eşimin benimle övünmesini istiyorum insanlardan karın çok kilo almış çok kilolu yok seçimine bak demelerini istemiyorum . Çirkin değilim güzelim eşimin kardeşinin bir sevgilisi var çok çirkin ama zapzayıf . Eşimin kardeşi her seferinde laf sokar gibi knuşuyor farkında olmadan yapıyor ama kırıcı oluyor geçen yemek yaptım güzel yemekler yapıosun abimle senin kilondan belli zaten diyor . kendi sevglisi çok çirkin bana ettiği lafa bak ben de zayıflamalıyım ki ona laf söyleyebilme hakkını bulmalıyım . Lafı sözle değil zayıflığmla göstermeliyim . Geçen saçlarımı boyattım ben yeni eşiyim falan diye espri yaptım diyo o zaten kiloluydu boşver onu falan .

Bende çok üzücü laflar işittim ama emin ol zayıflatınca bir özgüven geliyor pehh pehh canım ben yatıyorum her akşam yaz menünü tekrardan hoşgeldin bitanem

Günaydın canlarım
Bugün nedense heryerim ağrıyor sanırım dün spora başladığım için vücut bi şaşırdı aaaa noluyor kız rabiş sana didi ben şimdi ev işlerine başlayayım Bu müzikte siZe gelsin kuzucuklarım

Bugün yediklerim ve spor :)

sabah kahvaltı yarım dilim kepek ekmeği 2 adet minik domates 3 tane yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta ve su

ara : iki adet yulafli bisküvi ve sütlü kahve

Aksam : 1 yemek kaşığı mantar sote 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kuru fasulye 3 yemek kaşığı cacık bir bardak ayran .

Sporlar :

1 saat tempolu yürüyüş . 10 dakka normalden ağır ve tempolu aerobik . Sayılıyor sa da 1.5 saat temizlik yaptım bi on kova ile yıkanan Boydan boya balkonum var onu yikadim 7 8 kova şu taşıyarak . Sonra süpürge vileda yaptım toz aldım banyoyu yikadim yemek yaptım :) zaten yuruyusede bunlardan snra hiç dinlenmeden ciktim .

Harikasın tatlım

Günaydın arkadaşlar, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizde.geri kalan menümü yazmadım çünkü moral olarak yerlerdeyim dünden beri hiç dikkat etmedim.Feraceli bu menüyle doyuyormusun

ben doymam sanıyorum.ne kadar sürede alışıyor insan şekersiz az yemeğe psikolojik yönden bayağı çöküyorum

Günaydıın antalyadan rabia ve diğer arkadaşlara

Dün yolda olduğum ve yorgun olduğumdan yazamadım bugun diyete ve yarışa başlıyoruz

Sabah ki menümü yolluyorum
Bugun daha sıkı bir diyet ve spora başlıuorum rabia

Günaydın tatlım antalyanın güzel havasını değerlendiriceğine inanıyorum harikasın

Sabah yollamışmıydım daha öğlen yiyemedim yahuu dışarda iştahım gitti sıcaktan benim de öğlen akşam birleşecek
Sanırım

Eklentiler

• image.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…