80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Afiyet olsun canımcım bendede bi haller var habadan galiba ben titiz derli toplu rabia ev işi yapmaktan acizim ev darma dağınık ben yatağın içinde yorganın altında kitap okuyorum

Afiyet olsun canımcım bendede bi haller var habadan galiba ben titiz derli toplu rabia ev işi yapmaktan acizim ev darma dağınık ben yatağın içinde yorganın altında kitap okuyorum
Ohhh miss gibi ii yapıyosun hergün hergün temizlik olmaz kıss
Ben de çamaşırları topla katla şimdi de yemek yiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    160 KB · Görüntüleme: 51
Kahvaltı:haşlanmış yumurta,2 dilim kızarmış ekmek,1 k.k.peynir,lor peyniri,2 zeytin,domates,salata,adaçayı
Ara öğün:sütlü kahve,1 ç.b karışık çerez
Öğle:1 küçük tabak bezelye yemeği,1 kase cacık,1 dilim ekmek
Ara öğün:5 tane erik,maden suyu
3 litre su
Leslie 2 mil
55 mekik
55 squat

Kahvaltı:haşlanmış yumurta birde
Ara:sütlü kahve,1ç.b karışık çerez
Öğle:1 kahvaltı tabağı bezelye yemeği
1 kase cacık,1 dilim ekmek
Ara:4 tane erik,maden suyu
3 litre su
Spor
Leslie 2 mil
55 squat
55 mekik

Cnm harikasın ben duraklama dönemi ve motivasyon düşüklüğüne girdim
Akşam yoğurtlu cacık biber yedim
Biraz öncede browni 1tane çayla yediim
Spor yapmadım tembellik çok yaptım
Ne browni mi yedin Sporda yok hiç olmadı derya çabuk kalk bari leslie yap olmaz böyle ama

Cnm bişey istemiyor oturuyorum sadece birde sanki kilo aldım gibi(((

akşam yediğimin hepsini yemedim eşimle birlikte yedik ben 5 çatal falan yemişimdir.
havalardan snaırım cnm tembellik çöktü cnm toparlamam gerek evt yürüsüm ii olur
yarın da 10 annemi doktora götürecem gelince sporu fazla yaparım belki offf ben niye böyle oldum yaw erken mi regl olcam acaba bişeler yemek istiyorum sürekli
aslında ekmeği kestiğim de iştahım d sgitmişti
tekrar başlayım ekmek yememeye inş
bozdum mu ya da diyete 1 günlük ara da versem maalesef arkası geliyor ya hiçmola vermicm off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…