80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Süpersin cnm
Bizde oyumuzu kullandık kahvaltı yaptık
Oğlumun yıl sonu gösterisi için kıyafetlerini aldım eve yeni girdim
Öğlen yulafı pişirip yicem meyveyle bugun telafi etmeliyim dünün acısını çıkartacam

Sabahta ben peynir maydonoz yarım dilim ekmek yedim oğlana patates kızartmıştım 3-4tane yedim o kadar
Yarın sabahta arkadaşlrımla kızılayda kahvaltı yapcz
Aslında bi gün çok yediysek ertesi gün dengelemeyi becerebilsek keşke bugun deneyecem

Çorba salata falan ye hepten yulaflandık

İnş cnm yapmayı düşünüyorum yapmam gerekli evde çok iş var ama çamaşır falan inş yürürüm
Öğlen yemeğimin fotosonu atıyorum
Benimde çok işim ama bugün acayip rahatlık var üzerimde amaaaaan diyorum bugün bulaşık,toparlama dışında bi iş yapmıcam bugün keyif yapasım var yapıyorumda afiyet olsuuun canım harika görünüyor akşamda çorba salata ye. Ama hep yulaf yeme bak ben arada akşamları yemiyorum çünkü vücudu şaşırtmak gerek her zaman aynı şekilde yenmemeli

sütle kaynatıp yaptım ya sevmedim cnm yoğurtla daha güzel oluyor karnım nasıl şiş sanki kilo almışım gibi yeme düzenim bozuldu sanki cnm ya yoğurtla yediğim zaman 3 tatlı kaşığı yulaf atıyordum canım sıkıldı karnım şişince

dün de öle yiyince off motiasyon falan kalmadı cnm ya ne güzel düzenli yapıyordum ya

haftaya bugun de yolda olacam birazdan çay içeyim de sindireyim bari

öğlen yemek yemediğim için kızıyorum kendime cnm akşam yulaf yoğurt yemeliydim

off kilo vermek ne kadar zor bişey ya almak ise çok kolay motivasyon yerler de bende cnm

ben antalyadayken de yazışalım bak tamma mı söz mü

boşver yapma temizlik falan bugun pazar izinli sayılırsın

seçim sonuçlarını izlicm ben de :))

çay demle miss gibi

geç tvnini karşısına
diyeti bir bozdun mu arkası geliyor

Hayır canım 1 günde 200-500 gr fazla alman ümkün değil bugün dengelersen 500 gr verirsin şişkinlik olabilir spor ve su ile atmalısın bak ben dün 2 tabak kuru fasülye yedim dedim kuru baklagil birde kesin bu sabah şişerim ama enterasan bir şekilde göbeğimin o şişi yoktu motivasyon düşmeeeeeyeeeecek Biz yaşam tarzımızı değiştiriyoruz öyle kilo verip eskisi gibi beslenirsek geri alırız böyle daha mutşu değilmisin sen söyle kendine değer veriyorsun yediğini içtiğini takip ediyorsun ne güzel ramazan bayramımda biz fit olcaaaaaaz

boşver yapma temizlik falan bugun pazar izinli sayılırsın

seçim sonuçlarını izlicm ben de :))

çay demle miss gibi

geç tvnini karşısına
diyeti bir bozdun mu arkası geliyor
Hayır hayır iradeli ve azimli insanlar diyeti bozunca ne koşulda olursa olsun kaşkar sporunu yapar

Yulaf şişirmiş olabilir cnm
Şimdi kalkıp su içecem ve bitki çayı yapacm şişliği alır kesin suyu artırayım bugun de ödemimi atayım cnm
Akşama geçer umarım şişliğim sabahta ekmek yarım dilim yedim az aslında
Süremiz uzun ay sonuna kadar 1kg versem o nada şükür dicm cnm verdiğim kiloyu almayım da razıyım pantolanlarım rahat oluyor şimdi
İnş antalya da vermeye devam eder ve diyetimi bozmm cnm

Senin peşini bırakmıcam antalyadada merak etme bak olabilir

Ne güZel cnm sağlıklı şeylerle halletmişsin şeker ihtiyacını benim de bugun cnm tatlı istedi ne yalan söuleyim yemedim ama ben de onun yerine işte yulaf yoğurt şeftali yedim

Yapalım cnm sağlık için kilo verelim hantallıktan kıyagetlern uakışmamasından balka bişey değil bu kilolar yavaş yavaş verelim ama verelim mutlaka sağlık şçin önce

Kesinlikle hayatın her yerinde incinmeme kırılmamak için,iradeli,özgüvenli,mutlu olmak için en önemliside sağlığınız için vericez veriiiiceeeez bu yükleri yavaş yavaş atıcaz ve yolumuza bakıcaaaz

Kahvaltım:
Ara:1 kase erik
Öğle:1 kase sebze çorbası,bol salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara:kuru üzümlü yulaflı yoğurt
Akşam:kayısılı yulaflı yoğurt
Ara:yeşil çay
3. Litre su
Spor
Leslie 2 mil
50 mekik
50 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…