80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Cnm bişey istemiyor oturuyorum sadece birde sanki kilo aldım gibi(((
Spor yapmadın tabi ondan kalk spor yap nasıl mutşu oluyor insan sınra bi güzel duşunu al ooohhh mis bayrama ben zayıf olucam bu gidişle artık sana yollarım bol olan kıyafetlerimi

Yapma kuzucum bugün bende sabah öyleydim sonra sıkıldım kalk rabia spor yap ohhh keyfim hemen yerine geldi şarkılar enerji veriyor

tartılmaktan çok korkuyorum kesin kg aldım
ekmek niye yemeye başladım ki ben oide de yemiştim ya cmertesi yemez olaydım off
Ben yicem vallaha sende ye bi abla geçen dedi ye mutlaka kilo yapmaz günde 3 dilim şart bakalım cuma tartı 78 göstermezsse bırakırım yemeyi

Ben yicem vallaha sende ye bi abla geçen dedi ye mutlaka kilo yapmaz günde 3 dilim şart bakalım cuma tartı 78 göstermezsse bırakırım yemeyi

tamam cnm bak bir aslında evt hiç yememekte olmuyor insanın burnunda ekmek kokuyor :)) özlüyosun sabah 1 dilim dışında yemeyim diyorum
bir de sevdiğim bir ekmek var benim ekşi mayayla yapılan köy ekmeği bayılıyorm kahvaltıda süperoluyor

Kahvaltıda ye ama bence ekmek iyi yap o ekmekten bende unonun tam tahılı ekmeğine ba-yı-lı-yooorum

yürüdüm geldim valla tam km cnm çok sağol cnm gaz vermeseydim yürümezdim :))
rahatladım ya
ya benim şuan karın bölgem şiş çok enterasan yani
Yaaa çok ta mutlu oldun değil mi harikasın Birbirimize destek olarak vericez bu kiloları bende bi hata yaptığımda gerekirse (bugün sana yaptığım gibi) moralimi boz ki iyice hırslanayım

Yaaa çok ta mutlu oldun değil mi harikasın Birbirimize destek olarak vericez bu kiloları bende bi hata yaptığımda gerekirse (bugün sana yaptığım gibi) moralimi boz ki iyice hırslanayım

tamam cnm anlaştık doğru diyosun sen bana öyle demeseydin ben kalkıpta yürümezdim en azından basenler bacakalr çalıştı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…