Spor yapmadın tabi ondan kalk spor yap nasıl mutşu oluyor insan sınra bi güzel duşunu al ooohhh mis bayrama ben zayıf olucam bu gidişleCnm bişey istemiyor oturuyorum sadece birde sanki kilo aldım gibi(((
Ne browni mi yedinSporda yok hiç olmadı derya çabuk kalk bari leslie yap olmaz böyle ama
Spor yapmadın tabi ondan kalk spor yap nasıl mutşu oluyor insan sınra bi güzel duşunu al ooohhh mis bayrama ben zayıf olucam bu gidişleartık sana yollarım bol olan kıyafetlerimi
Yapma kuzucum bugün bende sabah öyleydim sonra sıkıldım kalk rabia spor yap ohhh keyfim hemen yerine geldi şarkılar enerji veriyorakşam yediğimin hepsini yemedim eşimle birlikte yedik ben 5 çatal falan yemişimdir.
havalardan snaırım cnm tembellik çöktü cnm toparlamam gerek evt yürüsüm ii olur
yarın da 10 annemi doktora götürecem gelince sporu fazla yaparım belki offf ben niye böyle oldum yaw erken mi regl olcam acaba bişeler yemek istiyorum sürekli
aslında ekmeği kestiğim de iştahım d sgitmişti
tekrar başlayım ekmek yememeye inş
bozdum mu ya da diyete 1 günlük ara da versem maalesef arkası geliyor ya hiçmola vermicm off off
Yok canım kullanmıyorum sosyal medyayı benyolla yolla cnm facen var mı rabia
dur özelden ben facedeki adımı vereyım
sana özelden msj attım cnmYapma kuzucum bugün bende sabah öyleydim sonra sıkıldım kalk rabia spor yap ohhh keyfim hemen yerine geldi şarkılar enerji veriyor
Ben yicem vallaha sende ye bi abla geçen dedi ye mutlaka kilo yapmaz günde 3 dilim şart bakalım cuma tartı 78 göstermezsse bırakırım yemeyitartılmaktan çok korkuyorum kesin kg aldım
ekmek niye yemeye başladım ki ben oide de yemiştim ya cmertesi yemez olaydım off
Yok canım kullanmıyorum sosyal medyayı ben
Harikasıııın yürü yürüsanırım ben de birazdan yürcm k.bandında
Ben yicem vallaha sende ye bi abla geçen dedi ye mutlaka kilo yapmaz günde 3 dilim şart bakalım cuma tartı 78 göstermezsse bırakırım yemeyi
Kahvaltıda ye ama bence ekmek iyi yap o ekmekten bende unonun tam tahılı ekmeğine ba-yı-lı-yooorumtamam cnm bak bir aslında evt hiç yememekte olmuyor insanın burnunda ekmek kokuyor :)) özlüyosun sabah 1 dilim dışında yemeyim diyorum
bir de sevdiğim bir ekmek var benim ekşi mayayla yapılan köy ekmeği bayılıyorm kahvaltıda süperoluyor
Kahvaltıda ye ama bence ekmek iyi yap o ekmekten bende unonun tam tahılı ekmeğine ba-yı-lı-yooorum
gelirsin canımben koşu bandına doğru yavaştan yavaştan gidiyorum gideyim değil mi browniyi eriteyim belki kendime gelirim valla
Sana fotomu yulladım 2taneGe
gelirsin canım
Gördüm canım bemde. Teli yeni değiştirdim eski fotolar diğer kartta kaldı yoksa bende yollardım :)Sana fotomu yulladım 2tane
Gördüm canım bemde. Teli yeni değiştirdim eski fotolar diğer kartta kaldı yoksa bende yollardım :)
Yaaa çok ta mutlu oldun değil mi harikasınyürüdüm geldim valla tam km cnm çok sağol cnm gaz vermeseydim yürümezdim :))
rahatladım ya
ya benim şuan karın bölgem şiş çok enterasan yani
Yaaa çok ta mutlu oldun değil mi harikasınBirbirimize destek olarak vericez bu kiloları bende bi hata yaptığımda gerekirse (bugün sana yaptığım gibi) moralimi boz ki iyice hırslanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?