Kadınlar kulubü foruma gir diyet günlüklerini tıkla sonrada zayıflama kampı var aç cepten yazıyorum cnm linkte zaten kadınlar kulubü yazıyorSana zahmet bi linkini atarmısın kuzum merak ettim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlar kulubü foruma gir diyet günlüklerini tıkla sonrada zayıflama kampı var aç cepten yazıyorum cnm linkte zaten kadınlar kulubü yazıyorSana zahmet bi linkini atarmısın kuzum merak ettim şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/zayiflama-kampi.818853/page-325Sana zahmet bi linkini atarmısın kuzum merak ettim şimdi
Canım ben biraz baktım beğendim nedersin beraber oraya geçelim mi? Hem arladaş edinmiş oluruz
Uyar cnm olur geçelim nasıl yapalımCanım ben biraz baktım beğendim nedersin beraber oraya geçelim mi? Hem arladaş edinmiş oluruz
Verecez cnm evt yavaş yavaşta olsa verecez inanıyorum benBoşver çok yiyorlar evet bizde kötü etki yapar biz iki arkadaş az yiyerek vericez bu kiloları
AynenVerecez cnm evt yavaş yavaşta olsa verecez inanıyorum ben
Ben de bugun spor yapcm kahvaltıyı yeni yaptım biraz zaman geçsin
Ekmeğe doydum valla şimdi atak yapcm yine cnm
Geçen hafta durdu kgm yarından başlıyorum hızlıca hırs yaptım
Dediğim gibi ççooook yiyolar cnm baktım da biz tersine kilo alırız
kahvaltı baya zengin olmuş afiyet olsunSabah kahvaltım çook kuvvetli oldu valla ekmeğe doydum valla nefsimi körwlttim sabahları yine ekmek yemem sanırım
Arada böyle yapmak gerek sanırım kahvaltıyı yeni yaptım
Akşam üstüde abime davetliyiz öğlrden sonra 8km yürücem dünün acısını çıkarmam gerekli
Sporunu da yapmışsın süperr cnmLeslie 1 mil yaptımEki Görüntüle 1550537
Hoşgeldin canım öenü olmamış yarın toparlarız ama merak etme :))Ben de yeni geldim cnm
Benim öğlenle akşam yemeği birleşti
Yarım pide 1içli köfte
2bardak cola
2çatal yaş pasta
4km yürüyüş
Bitki çayı
1litre su
Sabahı yollamıştım zaten bu kadar
Yarın toparlarım artık
Hoşgeldin canım öenü olmamış yarın toparlarız ama merak etme :))
Bir şey olmaz canım yarın telafi edersin bugün ablamla anlaştık ramazan bayramında gelicek ablam ben 73 kilo olucam oda istediği kilo da söz versik birbirimize ablam beni 76 kiloda sanıyor utandım diyemedim 80 diye yani ramaan bayramına kadar 7 kilo vermem gerekHiç olmadı hem de cnm
Gezmeye gitmeyi o yüzden istemiyorum hiç
Kaçamak olsun buda
Bir şey olmaz canım yarın telafi edersin bugün ablamla anlaştık ramazan bayramında gelicek ablam ben 73 kilo olucam oda istediği kilo da söz versik birbirimize ablam beni 76 kiloda sanıyor utandım diyemedim 80 diye yani ramaan bayramına kadar 7 kilo vermem gerek
İyi geceler kuzumVerirsin cnm hem de çok kastırmadan 1.5 ay var nerdeyse akşsmları yulaf yoğurt ve spor
Ben bugun yedim ya hiç şişkinlik falan hissetmedim yarın tartılırım belki
Bende bakalım ramazan bayramına kadat ksç kg verebilecm cnm orda sa bol bol bol yürücm
Ben de 7kg hedef koyayım krndime cnm bakalım hedef koymak güzel oluyor şimdi yatıyorum ben ii geceler cnm yarın diyetimize kaldığımız yerden devam edelim
İyi geceler diliyorum