süper cnm yaa akşam yememişsin ya
menün çok güzel ben de akşam 2 parça peynirle çay içtim biraz çekirdek çinttim az ama seçim programını izlerken :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper cnm yaa akşam yememişsin ya
menün çok güzel ben de akşam 2 parça peynirle çay içtim biraz çekirdek çinttim az ama seçim programını izlerken :))
Ya bugün çok dengesiz oldu canım aşırı tatlı istedi bende kendimi meyveli yoğurtlara verdimsüper cnm yaa akşam yememişsin ya
Günaydınn cnmYa bugün çok dengesiz oldu canım aşırı tatlı istedi bende kendimi meyveli yoğurtlara verdim
Günaydın canım
Ohhh miss gibi ii yapıyosun hergün hergün temizlik olmaz kıssAfiyet olsun canımcım bendede bi haller var habadan galiba ben titiz derli toplu rabia ev işi yapmaktan acizim ev darma dağınık ben yatağın içinde yorganın altında kitap okuyorum
Immmm afiyet olsun bende yiyorum şuanOhhh miss gibi ii yapıyosun hergün hergün temizlik olmaz kıss
Ben de çamaşırları topla katla şimdi de yemek yiyorum
Ben çay demledim tv nin karşısındayımImmmm afiyet olsun bende yiyorum şuan
Ohhh mis bende yemek sonrası mayışma hallerindeyimBen çay demledim tv nin karşısındayım
Birazdan spor yapcamOhhh mis bende yemek sonrası mayışma hallerindeyim
Ay kafam gitmiş 2 kere yazdım
Ne browni mi yedin Sporda yok hiç olmadı derya çabuk kalk bari leslie yap olmaz böyle amaCnm harikasın ben duraklama dönemi ve motivasyon düşüklüğüne girdim
Akşam yoğurtlu cacık biber yedim
Biraz öncede browni 1tane çayla yediim
Spor yapmadım tembellik çok yaptım
Akşam yediğimAy kafam gitmiş 2 kere yazdım
Cnm bişey istemiyor oturuyorum sadece birde sanki kilo aldım gibi(((Ne browni mi yedin Sporda yok hiç olmadı derya çabuk kalk bari leslie yap olmaz böyle ama
Cnm bişey istemiyor oturuyorum sadece birde sanki kilo aldım gibi(((