• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Ay canım çok sağol ya yaptım kızartma yediler çok sevdiler oyyy midem kazınıyor bende yulaflı yoğurdumu hazırlayayım :KK70:

afiyet olsun cnm kızartmadan kendine ayır sabah yersin kahvaltıda az bişey
ben yemekten ayırdım kendime yarın öğlen yicm
zorla yedim yoğurt yulafı öğle yemeğini geç yedim ya cnm bişey istemiyordu çok az yedim

Canımmm bu kez diyetisyen bana ara öğünlerde yoğurt+ yulaf verdi.
Seviyor musun sen?
Ben de yapayım yiyeyim bari
Canım bak tarif ettiğim şekilde yaparsan tok tutar öbür türlü hiç tok tutmuyor
2 kaşık yulafı cezveye dök yarım bardak su 2-3 kaşık süt,1-2 çay kaşığı tarçınla mama gibi olana kadar pişir sonra yoğurtla karıştırıp ye missss misss

Canım bak tarif ettiğim şekilde yaparsan tok tutar öbür türlü hiç tok tutmuyor
2 kaşık yulafı cezveye dök yarım bardak su 2-3 kaşık süt,1-2 çay kaşığı tarçınla mama gibi olana kadar pişir sonra yoğurtla karıştırıp ye missss misss

Aaaa bunu deneyeceğim tatlı gibi yerim ne yapayım :KK51:

Evet canlaaar gelsin menüm
Kahvaltım: image.jpg
Ara öğün:4 tane kuru kayısı
Öğle:mercimek yemeği,çorba,yoğurt
Ara öğün:maden suyu
Ara öğün: image.jpg
Akşam:yulaflı yoğurt
3.5 litre su

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 54
Kız ağzından bal damlıyooor :KK70: :KK70: ay hadi inşallah
Ama yediklerin gerçekten diyet yemekleri diyetisyenlerin verdiği listeler gibi ve çok sağlıklı akşamları da yulaf yoğurt yiyosun daha ne olsun cnm

Kendinden hissedersin zaten regl dönemi belki farketmezsin ama bitince çok ii anlarsın

Ama yediklerin gerçekten diyet yemekleri diyetisyenlerin verdiği listeler gibi ve çok sağlıklı akşamları da yulaf yoğurt yiyosun daha ne olsun cnm

Kendinden hissedersin zaten regl dönemi belki farketmezsin ama bitince çok ii anlarsın
İnşallah cnm inşallah

eve yeni geldiim rabia öğlen yemeğimi yeni yedim :( biraz kaçtı yemeğim fotosonu yollarım. :( akşama misafirim geliyor yaprak saracam birazdan başlıcam

Bende bugün sabah çok aşırı halsizdim uyu uyu yataktan kalkıcak mecalim kalmadı şekerim düştü galiba dedim kuru üzümlü yulaflı yoğurt yedim geçmedi sonra kendimi 2 kalın dilim tahin helvası ve petito yerken buldum :(

Şimdi acı çehrelş bitki çay yaptım 2poşetli

Akşama sade yoğurt yerim ekmek yedim bugun yaw krndime çook kızıyorum şimdi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 27
Back