• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Eğer bugün o helvayı yemeseydim yarın tartıda eksi görme ihtimalim belki vardü artık o ihtimal bile yoook :(

Yok ne olursa olsun cuma günü tartılalım zaten 1 hafta yemicem bu tarz şeyler bi arkadaşımla birbirimize söz verdik

Cnm hrlvadan bileş olmaz ekmek hamur işi yemediysen sorun yok bence istersen salı günü tartılalım
Cepten yazıyorum hatalarım olabilir
Yok ne olursa olsun cuma günü tartılalım zaten 1 hafta yemicem bu tarz şeyler bi arkadaşımla birbirimize söz verdik

tamam cnm benim için farketmez ama sen kesin vermişsindir bende vermişimdir ama 63 olamadım sanırım 64 küsür çıkarım diye düşünüyorum :) inş tabii kilo almayımda :))
yaprak sardım bende düdüklüde pişiyor akşam yoruldum bugun yaw

Cepten yazıyorum hatalarım olabilir

tamam cnm benim için farketmez ama sen kesin vermişsindir bende vermişimdir ama 63 olamadım sanırım 64 küsür çıkarım diye düşünüyorum :) inş tabii kilo almayımda :))
yaprak sardım bende düdüklüde pişiyor akşam yoruldum bugun yaw
Bende bıgün çok halsizim ya :( başım ağırıyooor benim hiç ümidim yok inşallah artı görmem

kız deme öylee ümidim yok falan diyee
bugun yat dinlen kan yapıcı şeyler ya ya da yulafa ara ver protein ye yumurta falan haşla akşam boll yeşillikle ye cnm ya[/QUOT

belki yarın tartıda pek kilo oynaması olmayacak ama yinede aziim herşeyin başı, arada kaçamak olsunn bişey olmaz 200 gr bile versem ben çook mutlu olurum ben de 12 günde 5 kg hesaplamıştım olmayacak eminim ancak 63 e falan düşerim belki

ama yinede durmak yok yola devam cnm

Merhaba kızlar ben Dr bu aralar ipin ucunu kaçırdım sanırım iştahım açık öyle çok abartmıyorum ama yemek miktarlarını attırdım sanki tartıda fazla çıkar oldum aksam içim kabak Yaptım bulgur pilavı ile .

Merhaba kızlar ben Dr bu aralar ipin ucunu kaçırdım sanırım iştahım açık öyle çok abartmıyorum ama yemek miktarlarını attırdım sanki tartıda fazla çıkar oldum aksam içim kabak Yaptım bulgur pilavı ile .
Merhaba canım ellerine sağlık bende mercimek çorbası ve mantı yaptım

artırmaa arada yap ama sürekli olarak yapma lütfen yoks aarkası geliyor biliyorum ben
ben de bugun 2 dilim ekmek yedim,
akşam hiç bişey yemedim akşam ama bi çay içecem o kadar
yarın tartı günüm eksi çıkmam gerek
yarındna itibaren sen de az yemeye çalış ve burdan sen de yaz

Merhaba canım ellerine sağlık bende mercimek çorbası ve mantı yaptım

mantı da yenmez rabia:kk77:

Kahvaltım: image.jpg
Ara:kuru üzümlü yulaflı yoğurt,1 ç.bardağı leblebi,fıstık karışımı
2 kalın dilim helva,petito :(
Öğle image.jpg
Ara image.jpg
Akşam image.jpg
3 litre su

Ben bu marketlerde satışan palet mantışarı hiç sevmiyorum yemedim yani

ben de mantı hamuru açabiliyorum cnm küçük ama öyle kocaman değil ben de yaparım
yemek yapmayı çok severim çalışırken bile hafta sonları mantı yaprak sarma yapardım
ev işlerinde pek aram yok yapıyorum ev işlerini ama yemek yapmayı çççok seviyorum
evde bir de çocuk olunca mecburen yapıyorum

Back