Ben bu marketlerde satışan palet mantışarı hiç sevmiyorum yemedim yani
sen mantı hamurunu açmadın mı kıss
ben de sen açtın sandım sen yapaydın ya çok basit yapması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu marketlerde satışan palet mantışarı hiç sevmiyorum yemedim yani
Kız evi işi beni mahvediyor birde spor yapsam pert olurummenün güzel cnm ya çok değil bence sporu düzenli yapabilsek daha güzel olur aslında sporla bu kadar yemek kilo verdirir bence
İyi yapmışsın canımmisafirim gitti okuldan yakın arkadaşım çalışıyor çaya davet etmiştim :))
Ben pek sevmem yemek yapmayı ama mecbuuren çeşit çeşit yapıyorumben de mantı hamuru açabiliyorum cnm küçük ama öyle kocaman değil ben de yaparım
yemek yapmayı çok severim çalışırken bile hafta sonları mantı yaprak sarma yapardım
ev işlerinde pek aram yok yapıyorum ev işlerini ama yemek yapmayı çççok seviyorum
evde bir de çocuk olunca mecburen yapıyorum
Bak ben de verememişim 100gr falan giymiş rn son 65.2demiştim sanırım 100gr anca haşimato hastası olmam böyle işte cnm az teaen de rejimde yapsan zooot veriyosun
Yine de devam edecem cnm yaoacak bileş yok canım sıkıldı aslında
Canım vücut direniyor pes etme almamam bile iyi bir başlangıç bende ben de 71 .7 olmuşum ya çok şişim karnım Şiş çünkü aksan az yedim bugun de iyi gidiyor aksama awm ye gideceğiz kim bilir neler yetim nelerBak ben de verememişim 100gr falan giymiş rn son 65.2demiştim sanırım 100gr anca haşimato hastası olmam böyle işte cnm az teaen de rejimde yapsan zooot veriyosun
Yine de devam edecem cnm yaoacak bileş yok canım sıkıldı aslında
Çok iyi canım haftada 500 versen ayda 2 kilo hiç yoktan iyi devam et ,Tartıldım
Geçen hafta:80.4
Bu hafta:80
Cmm 400gr vermişsin regl olacaksın Şişliğin vardır üzülme sen yine 400gr ben napim100 grTartıldım
Geçen hafta:80.4
Bu hafta:80
Ini cnm ya yok bozmayacağım devam ediyorum valla istediğim sürede verememiş olacak ben de süremi uzatıyorum o zaman :))))Canım vücut direniyor pes etme almamam bile iyi bir başlangıç bende ben de 71 .7 olmuşum ya çok şişim karnım Şiş çünkü aksan az yedim bugun de iyi gidiyor aksama awm ye gideceğiz kim bilir neler yetim neler
Canım vücut direniyor pes etme almamam bile iyi bir başlangıç bende ben de 71 .7 olmuşum ya çok şişim karnım Şiş çünkü aksan az yedim bugun de iyi gidiyor aksama awm ye gideceğiz kim bilir neler yetim neler
Aslında haklısın yavaş verilen kilo daha sağlıklıÇok iyi canım haftada 500 versen ayda 2 kilo hiç yoktan iyi devam et ,
Pes etmek yok gidecek bu kilolar bu hafta menülere ağırşık verelim sıfır kaçamakla tartıda 1-2 kilo eksik hörebiliriEkmeksiz Şeyler ye köfte falan burgere gideceksen tavuk parçası ye
Ben de Öğlen mercimek salatası yapacam
Sabah ben de çok kuvvetli kahvaltı Yaptım
Ay inşallah cnm ben öğlen mercimek salatası yedim akşama yulaf yoğurtPes etmek yok gidecek bu kilolar bu hafta menülere ağırşık verelim sıfır kaçamakla tartıda 1-2 kilo eksik hörebiliri
Bemde öğlen ne yesem karar vermedim salata için yeşillik yok çorba yerim ama çorbanın yanı ne yesem akşam yulaflı yoğurdumuzu yiyoruzAy inşallah cnm ben öğlen mercimek salatası yedim akşama yulaf yoğurt
Aslında ben yulaf yoğurdu düzenli yediğim hafta daha çok vermiştim
Düzensizleşti yemedim çoğu hafta bugunden itibaren düzenli yulaf yicm troidletede ii geliyormuş
Çorbanın yanında ince dilim ekmek zeytin ye yada yumurta haşla protein olur işteBemde öğlen ne yesem karar vermedim salata için yeşillik yok çorba yerim ama çorbanın yanı ne yesem akşam yulaflı yoğurdumuzu yiyoruz
A çok güzel fikir yarım dilim sarı buğday ekmeği yerim 1 tanede yumurta haşladım mı misss ben ara öğün sütlü kahve yapcam gel beraber içeriz tek başına kahve pek sarmıyor ama napalım yanlızlığa alıştım :))Çorbanın yanında ince dilim ekmek zeytin ye yada yumurta haşla protein olur işte
Akşam ben de kesin yulaf yoğurt yicm bu hafta 1kg verirsem o kar bana
Salata az yedim bende cnm pek bişey istemiyor