• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

ben de mantı hamuru açabiliyorum cnm küçük ama öyle kocaman değil ben de yaparım
yemek yapmayı çok severim çalışırken bile hafta sonları mantı yaprak sarma yapardım
ev işlerinde pek aram yok yapıyorum ev işlerini ama yemek yapmayı çççok seviyorum
evde bir de çocuk olunca mecburen yapıyorum
Ben pek sevmem yemek yapmayı ama mecbuuren çeşit çeşit yapıyorum

Bak ben de verememişim 100gr falan giymiş rn son 65.2demiştim sanırım 100gr anca haşimato hastası olmam böyle işte cnm az teaen de rejimde yapsan zooot veriyosun

Yine de devam edecem cnm yaoacak bileş yok canım sıkıldı aslında

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 45
Bak ben de verememişim 100gr falan giymiş rn son 65.2demiştim sanırım 100gr anca haşimato hastası olmam böyle işte cnm az teaen de rejimde yapsan zooot veriyosun

Yine de devam edecem cnm yaoacak bileş yok canım sıkıldı aslında
Canım vücut direniyor pes etme almamam bile iyi bir başlangıç bende ben de 71 .7 olmuşum ya çok şişim karnım Şiş çünkü aksan az yedim bugun de iyi gidiyor aksama awm ye gideceğiz kim bilir neler yetim neler

Canım vücut direniyor pes etme almamam bile iyi bir başlangıç bende ben de 71 .7 olmuşum ya çok şişim karnım Şiş çünkü aksan az yedim bugun de iyi gidiyor aksama awm ye gideceğiz kim bilir neler yetim neler
Ini cnm ya yok bozmayacağım devam ediyorum valla istediğim sürede verememiş olacak ben de süremi uzatıyorum o zaman :))))

Ekmeksiz Şeyler ye köfte falan burgere gideceksen tavuk parçası ye :kk77:
Ben de Öğlen mercimek salatası yapacam
Sabah ben de çok kuvvetli kahvaltı Yaptım

Pes etmek yok gidecek bu kilolar bu hafta menülere ağırşık verelim sıfır kaçamakla tartıda 1-2 kilo eksik hörebiliri
Ay inşallah cnm ben öğlen mercimek salatası yedim akşama yulaf yoğurt

Aslında ben yulaf yoğurdu düzenli yediğim hafta daha çok vermiştim
Düzensizleşti yemedim çoğu hafta bugunden itibaren düzenli yulaf yicm troidletede ii geliyormuş

Ay inşallah cnm ben öğlen mercimek salatası yedim akşama yulaf yoğurt

Aslında ben yulaf yoğurdu düzenli yediğim hafta daha çok vermiştim
Düzensizleşti yemedim çoğu hafta bugunden itibaren düzenli yulaf yicm troidletede ii geliyormuş
Bemde öğlen ne yesem karar vermedim salata için yeşillik yok çorba yerim ama çorbanın yanı ne yesem akşam yulaflı yoğurdumuzu yiyoruz :KK50:

Bemde öğlen ne yesem karar vermedim salata için yeşillik yok çorba yerim ama çorbanın yanı ne yesem akşam yulaflı yoğurdumuzu yiyoruz :KK50:
Çorbanın yanında ince dilim ekmek zeytin ye yada yumurta haşla protein olur işte
Akşam ben de kesin yulaf yoğurt yicm bu hafta 1kg verirsem o kar bana
Salata az yedim bende cnm pek bişey istemiyor

Çorbanın yanında ince dilim ekmek zeytin ye yada yumurta haşla protein olur işte
Akşam ben de kesin yulaf yoğurt yicm bu hafta 1kg verirsem o kar bana
Salata az yedim bende cnm pek bişey istemiyor
A çok güzel fikir yarım dilim sarı buğday ekmeği yerim 1 tanede yumurta haşladım mı misss ben ara öğün sütlü kahve yapcam gel beraber içeriz :D tek başına kahve pek sarmıyor ama napalım yanlızlığa alıştım :))

Back